agst 131 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Mam nadzieje, że to nie jest ostatni taki weekend z podwójną kasą, bo to dobra okazja do wbicia 50lvl. A ja jak na złość akurat w ten weekend nie będę mógł grać.
Oldboy 984 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) Czyli kolejna poleci Legenda 8) weekend już z góry miałem zarezerwowany dla RDR, a tu miła niespodzianka a tak swoja drogą achivy w dodatku same wpadają mam już cztery ale wczoraj nie mogłem znieść bliskiego do osiągnięcia Hold your own 2-0 utrzymywaliśmy dość długo wynik, gdy pod koniec dosłownie w ost. chwili dodał koleś jeden punkt do zera :angry2: .Ogólnie dodatek wciąga znaczy mapy są ciekawe, świetnie wypada wspomniana rozgrywka Hold your own w Gang match na HC na mapie Thieves' Landing polecam Edytowane 13 sierpnia 2010 przez Bushisan
zalef88 53 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Można by jakąś ustawkę zorganizować na sobotę lub niedzielę szczególnie żeby porobić trophy z nowego dodatku. Wszystkie trophy można zrobić wspólnie na ustawce we własnej grze. Ja mogę zagrać (zostaly mi 3 trofea), chciałem Ci wysłać zaproszenie do znajomych ale już masz full Jakby co to pisz.
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Właśnie Słupek. Ja też chciałem wczoraj wysłać i se ne da ;P
Kazuun 221 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 lmao, Słupek jakiś celebryt xD
Colin 1 974 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) przez weekend, tj od dzisiaj do niedzieli wieczora, grając w multi dostaniemy podwójne XP. nie wiem czy hideouty we free roamie też się w to zaliczają ale na pewno co-opowe misje i pozostałe tryby multi dadzą podwójne punkty doświadczenia. tak oto twierdzi R* we wpisie na Facebooku Edytowane 13 sierpnia 2010 przez Colin84
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Ale mnie online w(pipi)ia ... Loguje sie na Server wygladam jak ten co chcial trupy dmuchac w singlu mam (pipi)anego osla i widze 4 czerwone punkciki galopujace w moja strone ... po czym dostaje pewnie z 3 Headshoty i z 5 x w klate ... ciezka sprawa -_- na dodatek ziomki spuszczaja sie przy tym jak by udalo im sie zabic niewiadomoco -_-
Colin 1 974 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 niestety to norma. kiedyś po załadowaniu się koleś mnie ściągnął na starcie więc w odwecie zasadziłem mu 5 headów pod rząd snajpą. później gonił mnie jak debil przez pół mapy. tego typu sytuacje to codzienność dlatego na publicu grałem tyle ile musiałem. dla zabawy, podbijania xp czy robienia czegoś ze znajomymi odpalam private, jedyne sensowne rozwiązanie.
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Problem polega na tym ze ja mam tylko Rewolwer no nic bedzie sie trzeba podpinac pod jakies ustawki na private zeby porobic te Trophy
Yano 3 697 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Problem polega na tym ze ja mam tylko Rewolwer no nic bedzie sie trzeba podpinac pod jakies ustawki na private zeby porobic te Trophy lepsze bronie odblokowują sie wraz z levelami ale dosyc wolno ale mozesz łatwo zdobyć bronie tymczasowo - poprostu zbieraj bronie po graczach albo przeciwnikach komputerowych (i ze skrzynek) , raz podniesione nie znikną gdy umrzesz, dopiero jak wyjdziesz z multi
MEVEK 3 510 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Problem polega na tym ze ja mam tylko Rewolwer no nic bedzie sie trzeba podpinac pod jakies ustawki na private zeby porobic te Trophy mam cie na liscie a takze takowych mi brakuje, wiec mozesz na mnie liczyc.
saptis 620 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) Zastanawiam sie nad zakupem Red Dead Redemption tyle ze nie bardzo wiem na jaka konsole. Wlasciciele X360/PS3 pewnie napisza ze lepiej wlasnie na ich konsole, ale chcialbym wiedziec czy ewentualne roznice pomiedzy obydwoma wersjami sa na tyle duze zeby trzeba bylo sie zastanawiac. Z gory napisze ze interesuja mnie fakty typu framerate, ilosc detali itp., a nie filmiki na ktorych w zasadzie nic nie widac. Edytowane 13 sierpnia 2010 przez saptis
Yano 3 697 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 kupilem wlasnie dodatek , kurna kupowalem to z myslą "w sumie sredni ten dodatek i (pipi) drogi ale wale to, gra świetna, i czasem mozna glupio wywalic kase"
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Powiem ci Yano, że dla mnie dodatek świetny. Takie przedłużenie zabawy
Yano 3 697 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) hmmm tomahawk sredni skiny fajne ale przez to ze uzywa ich 95% ludzi majacych dlc to wszyscy wygladaja tak samo:/ mapy nowe fajne ale ja jakos srednio sie podniecam deathmetchami dodatek spoko, tylko cena naprawde przegięta, za 15zł kupil bym z radością, za 36 kupilem z myślą "dobra zrobiliscie cudowną gre, niech wam bedzie, zaplace wam w nagrode, ale nie podoba mi sie to ruchanie na kase" ale za to jak po przerwie wrocilem do rdr to jednak musze powiedziec ze to cudowna gra! juz nie moge sie doczekac dlc z kartami i kośćmi żeby sobie pograć i pogadac przez HS Edytowane 13 sierpnia 2010 przez Yano
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Liars & Cheaters to najbardziej wyczekiwany przeze mnie dodatek. Przebija nawet zombiaki. Oby wyszedł we wrześniu. A i o której zaczyna się Double XP Weekend?
Yano 3 697 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) KARTY I KOSTKI RDR znowu dostpene w sklepie R*!!!! http://rockstarwarehouse.stores.yahoo.net/redderediand.html 10$ ja na paypalu mam 7$ niech ktos kupi kilka i odsprzeda z zyskiem (dam 40zł) Edytowane 13 sierpnia 2010 przez Yano
Oldboy 984 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Liars & Cheaters to najbardziej wyczekiwany przeze mnie dodatek. Przebija nawet zombiaki. Oby wyszedł we wrześniu. A i o której zaczyna się Double XP Weekend? "Weekend z podwójnym doświadczeniem zacznie się według naszego czasu w piątek, 13 sierpnia, o godzinie 19:00. Zakończy - o 6:00 rano w poniedziałek, 16 sierpnia. Będzie dostępny we wszystkich trybach gry, zarówno dla tych, którzy nowy dodatek kupili, jak i tych, którzy tego nie zrobili." ~poly
Gość Orson Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 A te dlc z zombiakami to kiedy ma sie pojawić? I co konkretnie ma oferować?
kudlaty88 489 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 KARTY I KOSTKI RDR znowu dostpene w sklepie R*!!!! http://rockstarwarehouse.stores.yahoo.net/redderediand.html 10$ ja na paypalu mam 7$ niech ktos kupi kilka i odsprzeda z zyskiem (dam 40zł) Ja tez bym odkupił..
sprite 1 787 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 A te dlc z zombiakami to kiedy ma sie pojawić? I co konkretnie ma oferować? Undead Nightmare Pack ("Fall" 2010; $10) - Ghost towns and cemeteries come alive in a West gone horribly wrong - Brand new single-player adventure, challenges and quests - 8 new multiplayer zombie characters - Additional animals unleashed in the world - New dynamic events and more
zalef88 53 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 KARTY I KOSTKI RDR znowu dostpene w sklepie R*!!!! http://rockstarwarehouse.stores.yahoo.net/redderediand.html 10$ ja na paypalu mam 7$ niech ktos kupi kilka i odsprzeda z zyskiem (dam 40zł) Hmmm, co ja bym dał żeby mieć te karty. Może ktoś by kupił "hurtowo" hehe, na pewno było by kilka osób chętnych. Widziałem te karty na ebay'u ale ceny z kosmosu...
Faranell 269 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 @up - Dokladnie,moze ktos sie zajac hurtowo kupnem karty dla forumka;D
Słupek 2 143 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 I ja również bym się pisał na te zakupy ;] Kurde no opłacałoby się trochę nas już jest a pewnie więcej osób by się znalazło.
Oldboy 984 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Mogę też ? Przy okazji dodałbym sobie jeszcze to http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/5471/come_&_get_it_red_dead_redemption_t-shirts_at_the_rockstar_warehouse
Rekomendowane odpowiedzi