Faranell 269 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Zrobiłem podsumowanie, kto i co mniej więcej by chciał ;] Yano - Karty+Kości Kudłaty88 - Karty+Kości Bushisan - Karty+Kości + Koszulka Yabollek - Karty+Kości Voytec - Karty+Kości Zalef88 - Karty+Kości Słupczasty - Karty+Kości + Plakat Sprite - Karty+Kości PRQc- Karty+Kości + Koszulka Colin - Karty+Kości faranell - Karty + Kości
Gość Rozi Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Słupek gdzie dorwałeś ten poradnik? Sam bym taki chciał
MEVEK 3 510 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 wydaje mi sie, ze lepiej bedzie zamowic wam z Ebaya, jak kupic ze sklepu. wowczas w tedy mozna sie dogadac ze sprzedawca, co jest rownoznacze z nizsza cena. problem w tym, ze sa aktualnie tylko kart
Słupek 2 143 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Słupek gdzie dorwałeś ten poradnik? Sam bym taki chciał Stąd http://www.zavvi.com/books/red-dead-redemption-strat-gde/10076005.html Tylko wtedy tańszy był jak braliśmy bo jeszcze Colin kupował ;] ale warto poradnik jest kapitalny. Edytowane 15 sierpnia 2010 przez SłupekPL
Pupcio 18 420 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 no poradnik niczego sobie chętnie bym go kupił tylko nic nigdy nie zamawiałem z zagranicy :confused: 1
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 uff kurde, kozystajac wczoraj z 2x expa pocisneliśmy z qlimaxerem i .. przynajmniej ja dobiłem do 50lvl, z wielkim zalem skasowałem po 5 minutach dopiero co zdobytego byka, i mauzera i cofnalem sie na 1lvl legendy, chociaz nie poddalem sie i odrazu zrobilem 22lvl na legendzie ;p niestety musialem isc spać gdy qlimaxer dobijał do 50lvl, mam nadzieje że mu sie udało też (btw przez to spalem 5h, i teraz sie słaniam w pracy;p) ale warto bylo, w koncu to upierdliwe trophy wpadlo, i to nawet bylo przyjemnie, nie odczuwalem specjalnego znudzenia, mimo ze katowalismy pike basin okolo 5-6 godizn
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Yano, nie zapominaj, że ja też tam byłem Też dobiłem do 50. Jak kończyłem grać to Qlimaxer jeszcze cisnął, więc pewnie jest już na Legendzie. Edytowane 11 września 2010 przez TheRozi
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 pamietam, chociaż byłeś bardzo małomówny xD no i jednak z qlimaxerem wiecej godzin spedziłem :*
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Na razie brak u mnie headsetu. Ale wkrótce powinno się to zmienić
MEVEK 3 510 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) uff kurde, kozystajac wczoraj z 2x expa pocisneliśmy z qlimaxerem i .. przynajmniej ja dobiłem do 50lvl, z wielkim zalem skasowałem po 5 minutach dopiero co zdobytego byka, i mauzera i cofnalem sie na 1lvl legendy, chociaz nie poddalem sie i odrazu zrobilem 22lvl na legendzie ;p niestety musialem isc spać gdy qlimaxer dobijał do 50lvl, mam nadzieje że mu sie udało też (btw przez to spalem 5h, i teraz sie słaniam w pracy;p) ale warto bylo, w koncu to upierdliwe trophy wpadlo, i to nawet bylo przyjemnie, nie odczuwalem specjalnego znudzenia, mimo ze katowalismy pike basin okolo 5-6 godizn jedno ALE.. jak grasz w kilka osób nie dzieli sumy XP na ilość członków załogi? nie grałem wiec pytam. wiem tylko ze dzieli, kiedy ktoś obcy sie dołączy, bez naszej wiedzy. p.s dobiłem tylko do 41 lvl'u Edytowane 16 sierpnia 2010 przez 4 mE
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Nie dzieli , grajac z kims dostawalem mniejwiecej tyle samo co samemu (a nie polowe) Ale szlo o wiele szybciej, i przyjemniej bo mozna pogadac
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 uff kurde, kozystajac wczoraj z 2x expa pocisneliśmy z qlimaxerem i .. przynajmniej ja dobiłem do 50lvl, z wielkim zalem skasowałem po 5 minutach dopiero co zdobytego byka, i mauzera i cofnalem sie na 1lvl legendy, chociaz nie poddalem sie i odrazu zrobilem 22lvl na legendzie ;p niestety musialem isc spać gdy qlimaxer dobijał do 50lvl, mam nadzieje że mu sie udało też (btw przez to spalem 5h, i teraz sie słaniam w pracy;p) ale warto bylo, w koncu to upierdliwe trophy wpadlo, i to nawet bylo przyjemnie, nie odczuwalem specjalnego znudzenia, mimo ze katowalismy pike basin okolo 5-6 godizn jedno ALE.. jak grasz w kilka osób nie dzieli sumy XP na ilość członków załogi? nie grałem wiec pytam. wiem tylko ze dzieli, kiedy ktoś obcy sie dołączy, bez naszej wiedzy. p.s dobiłem tylko do 41 lvl'u Niestety, ale dzieli. Jak grasz sam dostajesz ponad 3800 (mówimy o 2x XP), a podczas gry z oddziałem lekko ponad 2000.
Oldboy 984 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) uff kurde, kozystajac wczoraj z 2x expa pocisneliśmy z qlimaxerem i .. przynajmniej ja dobiłem do 50lvl, z wielkim zalem skasowałem po 5 minutach dopiero co zdobytego byka, i mauzera i cofnalem sie na 1lvl legendy, chociaz nie poddalem sie i odrazu zrobilem 22lvl na legendzie ;p niestety musialem isc spać gdy qlimaxer dobijał do 50lvl, mam nadzieje że mu sie udało też (btw przez to spalem 5h, i teraz sie słaniam w pracy;p) ale warto bylo, w koncu to upierdliwe trophy wpadlo, i to nawet bylo przyjemnie, nie odczuwalem specjalnego znudzenia, mimo ze katowalismy pike basin okolo 5-6 godizn He he widze że i Tobie uwidocznił się wczorajszy efekt katowania.W pracy również przechodziłem męczarnie nawet były postanowienia że dzisiaj w nic nie zagram Myslałem nawet o wolnym i patrz czego to się nie robi dla miłośći A tak swoją drogą brakuje mi tego osiągnięcia Call it a Comeback! Come back from 2-0 deficit and win a Hold Your Own game Wygrałem z wynikiem 2-0 ale to nie to.W takim razie o co kaman ?A nie chodzi czasem o to że w trakcie przegranej z wynikiem 2-0 masz pokonać przeciwnika i z nim po tym rezultacie dopiero wygrać ? Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Bushisan
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Musisz przegrywać 2-0 i wygrać 3-2.
Oldboy 984 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Upss swoja drogą deficyt się kłania ^_^ thx Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Bushisan
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Co do dzielenia expa - my wczoraj dostawalismy okolo 3000, czasem troche mniej, czasem wiecej ale nie bylo tak zle Mysle ze to nie kwestia dzielenia tylko tego ile sie zabije wrogow itp, zwykle grajac z kims czesc killi sie "traci" Ale grajac z qlimaxerem robilismy pike basin w okolo 3:30min, samemu by bylo dluzej, a expa jednak nie dostawalismy 2x mniej tylko troche mniej
Diverso 0 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Taka ciekawostka (przynajmniej dla mnie) Od pierwszego trailera w którym pokazano złote bronie, zastanawiałem się czy będą one także dostępne we free-roamie. I co się okazało? Że są, i wyglądają naprawdę fajnie. Co ciekawe nawet Tomahawk może być złoty ;]
Gość Rozi Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Złote bronie są za zaliczanie Weapon Challenges. Żadna nowość
Diverso 0 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Proszę Cię, wiem za co są złote bronie, ale nie widziałem ich nigdy we free-roamie dopóki sam sobie ich nie odblokowałem
Słupek 2 143 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Dla fanów Indian ;] http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/7981/original_artwork_from_red_dead_redemption_legends_and_killers_shadow_wolf Original Artwork from Red Dead Redemption Legends and Killers: Shadow Wolf http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/7951/live_performance_of_%22deadmans_gun%22_by_ashtar_command_from_the_red_dead_redemption_soundtrack Live Performance of "Deadman's Gun" by Ashtar Command from the Red Dead Redemption Soundtrack Było już "Far Away" czekam tylko na "Compass'.
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) a btw ludzie co nie maja DLC nie moga widzieć graczy używających skinów z dlc (widza ich jako zwykłego kałboja) , debilne niedopatrzenie ale R* ma to naprawić w najbliższym paczu (albo free dlc) ale co ciekawet ten sam patch ma też dodać bonusowe stroje do singla ktore nie załapały sie do preordera - łowce i sprzedawce , fajnie w ogole to jednak rdr to swietna gra, wczoraj bylem zdechły po expieniu w nocy z niedzieli na pon, i nie mialem sily grac, wszedlem na 15 min tylko, ale dzis bym chetnie pogral wieczorem Edytowane 17 sierpnia 2010 przez Yano
Kazuun 221 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 http://www.rockstarg...tion_soundtrack Live Performance of "Deadman's Gun" by Ashtar Command from the Red Dead Redemption Soundtrack Heh, to mi przypomniało, dlaczego nie lubię songów live ;p Te które mi się podobają mógłbym je policzyć na palcach jednej ręki chyba Tak jak studyjna wersja wciąż łapie mnie za serce, tak to wykonanie w połowie mnie znudziło. Ani muza, ani wokal nie jest tak wyrazisty jak nagranie studyjne, no ale....
Gość Rozi Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 a btw ludzie co nie maja DLC nie moga widzieć graczy używających skinów z dlc (widza ich jako zwykłego kałboja) , debilne niedopatrzenie ale R* ma to naprawić w najbliższym paczu (albo free dlc) ale co ciekawet ten sam patch ma też dodać bonusowe stroje do singla ktore nie załapały sie do preordera - łowce i sprzedawce , fajnie w ogole to jednak rdr to swietna gra, wczoraj bylem zdechły po expieniu w nocy z niedzieli na pon, i nie mialem sily grac, wszedlem na 15 min tylko, ale dzis bym chetnie pogral wieczorem Możemy się ustawić na Moving Them Down. Weźmie się jeszcze Qlimaxera i jazda do El Presidio.
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 udalo nam sie dziś kilka trophy pocisnąc dzieki za pomoc! mi zostalo juz tylko jedno do platyny - 20 misji na jednym koniu.. troche to potrwa ;p kusi mnie zeby to jutro zrobić, ale z drugiej strony jak ma wyjsc niedlugo to darmowe dlc z 2 strojami, to przy ponownym przejsicu bym se pobiegal w tych strojach chociaż brakuje mi tez 1 trophy ze starego dlc, i 2 z nowego ale te łatwe na szczescie ide spac, jutro bede znowu w pracy zdychał ;p
Gość Rozi Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 (edytowane) http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/7941/red_dead_cheaters_and_hackers_be_warned_the_ban_hammer_is_coming_%E2%80%93_next_week Red Dead Cheaters and Hackers Be Warned: The Ban Hammer Is Coming - Next Week 24 sierpnia przyjdzie karząca ręka Rockstar dla tych, którzy grają na shackowanych save'ach i zdobywają kosmiczne sumy doświadczenia. Strzeżcie się! Edytowane 18 sierpnia 2010 przez TheRozi
Rekomendowane odpowiedzi