Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Featured Replies

Opublikowano

wyłapac gdy rpzy stole siedzi duzo ludzi , bo im wiecej ludzi tym wieksza szansa na duży zakład bo kazdy sie dokłada

no i w 1-2 rozdaniu gdy ma sie jakies sensowne karty to podbijać (niekonieznie odrazy baaardzo duzo bo jak die walnie 2000 odrazu to zwykle reszta pasuje, ale sporo, i po trochu sporo zeby rpzekroczyc 2000)

a jak sie nie uda i sie rpzegra to wychodzimy z gry i zaczynamy od nowa póki siedzą wszyscy

to sposob powodujacy utrate kasy w momencie wyjścia z gry po nieudanej probie (ew można zrobil load jak sie juz ma trofeum a prób bylo wiele), ale i tak latwiej to zrobić niż grajac normalnie i czekajac na dobrą ręke 20 rozdań (bo wtedy mozemy miec juz malo kasy albo cos, a jak te 20 rozdan jest na poczatku gry to wieksza szansa ze sie uda)

najgorsze jest to ze jak mamy dobre karty i chcemy podbijać to przeciwnicy tez musza miec dobre, bo jesli akurat wszyscy mają złe to spasują i (pipi) wygramy ;p

musi byc niezły fuks zebysmy akurat my i oni mieli dobre tak zeby wszyscy podbijali a nie pasowali

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 408,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Josh the Boy
    Josh the Boy

Ok 30 h na liczniku, fabuła już dawno skończona, przy okazji porobione trochę questów. Pomimo wcześniejszych narzekań na bohaterów muszę przyznać, że z czasem zaczęły pojawiać się coraz ciekawsze post

• Tak, tak wiadomo są gusta, guściki ale jeżeli Marston jest ch,ujową postacią czy co gorsza pi.pką to...   Mogę zrozumieć, że komuś nie podszedł jako postać tak jak mi jakoś szczególnie nie podpasił

• Z innego forum     When I was drunk and stoned, I rescued a woman. She thanked me kindly for saving her life and started to walk away. I then lassoed her and put her on my horse. We rode around tog

Opublikowano

W takim razie jest to trophy brązowe a powinno być co najmniej srebrne...

Opublikowano

są juz nowe stroje :D i są fajne :D

Opublikowano

W takim razie jest to trophy brązowe a powinno być co najmniej srebrne...

Jest na to trofeum bardzo łatwy sposób. Włącz misję "Lucky in Love" i zagraj od razu all-in. Jeśli Ci się poszczęści, to pozostali (czasami sam Rickett's) również wejdą all-in, a rozdanie na pewno wygrasz (chyba wiesz dlaczego :)). Suma żetonów spokojnie przekroczy 2000. W razie niepowodzenia powtarzaj misję, aż do skutku.

Opublikowano

o to tez sposób :) .Dzis jak wrócę z pracy wypróbuje :good:

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Faktycznie, Marshalsi są świetni. Jedna z lepszych klas postaci w RDR. Zamierza jeszcze ktoś nimi grać? Jak tak to się umówmy kto kim gra, żeby nie było "powtórek" :turned:.

Opublikowano

ja chyba tym brodaczem co siedzi na skryznce (chyba ma nóż) , albo leszczem drugim w kolejce, i jeszcze ze 2 pod koniec jest ok (ostatni chyba i jeszcze ktoś)

Opublikowano

To ja rezerwuję pierwszego typka, co się zwie Hank Sutter.

Ladies and Gentlemen... ZOMBIE COUGARS http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9441/ladies_and_gentlemen..._zombie_cougars

undead_zombiecougar1.jpg

rdr_undead_cougars03.jpg

undead_zombiecougar2.jpg

rdr_undead_bears01.jpg

Hehe, super, będzie na co polować :rolleyes:. Na pierwszym screenie John ma garłacz na plecach. I fajnie, że pochodnia odegra dużą rolę. Pewnie będziemy nią odstraszać umarlaków. Spójrzcie na oczy pumy na 3 sreenie... SICK!

Opublikowano

Wlasnie mialem opublikowac te screeny. Motherfucking zombie animals :D

Opublikowano

Zaczepiste fotki.

Ciekawe czy będą jakieś nowe stroje??

Opublikowano

ciekawe co z tą pochodnią, czy to bedzie item jak bandana , odstraszajacy np zombiaki, czy coś bardziej jak nóż, czyli broń meele , ktorą mozna pomachac zeby podpalac rzeczy (w tej opcji dostrzegam malutki szkopuł - pomijajac podpalanie wrogow kroe pewnie bedzie spoko, to ogolnie podpalanie otoczenia w RDR jest dosyć srednie, ogien pali sie kilka sekund, nie przechodzi na inne przedmioty itp, mam na mysli mołotowa, wiec ciekawe co z pochodnia)

Opublikowano

Jeśli R* będzie nas raczył nowinkami z Undead Nightmare codziennie, to spokojnie będę mógł czekać do premiery i być coraz bardziej "napalany". BTW, jak macie ustawiony brightness w opcjach, bo w moim przypadku suwak jest w połowie paska, co daje mało nocną noc.

EDIT: Ustawilibyśmy się jutro na trophy za pokera i przy okazji pograli w kości, czy Strongholdy. Co wy na to?

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

ogolnie chetnie, ale nie wiem w jakich godiznach bede w domu, jesli bede to chetnie pogram

zreszta teraz tez troche pogram chyba

Opublikowano

A co będziesz dokładnie robił teraz?

Opublikowano

wyszło na to że zaczalem sie bawic fotoszopem ;p

ale zaraz wchodze, tyle ze nie planuje nic konkretnego, moze jakiś gang zabije, ale raczej 1-2, nie zadne expienie ;p

pewnie skocze na partyjke pokera albo pokosci żeby przyszpanować marshalem (ale jak bylem wczesniej w grze 10 min to widzialem ze juz polowa nimi lata i jest atak klonow)

no i moze wkoncu stronghold z raz zagram bo jeszcze nie sprawdzalem

ogolnie mialem prze(pipi)any tydzien w pracy, codzinnie do nocy robilem, w koncu mam chwile wolnego i chce sie poluzować, ale nie mam konkretnych planow

btw poker za 100$ wydaje sie bardzo dużo - ale w koncu tylko jesli sie przegrywa i ma sie 200$ "dziennie" , ale jak sie wygrywa i sie nie wyzeruje do kasa nie dochodzi, ja np od kilku dni mam 350$ wygranych kiedyś tam (na stronie R* pisali że kasa sie odnawia tylko jak sie ma zero)

jak sie jeszcze troche uzbiera to spoko bedzie mozna grać na farmie marstona za 100$ ;) no i wtedy wieksze emocje ;)

Opublikowano

W kościach udało mi się wygrać kiedyś 400$ (Thieves' Landing). Do pokera mnie jakoś nie ciągnie, bo bez znajomych to shitowo się gra.

Opublikowano

a ja wlasnie wygralem 400$ na farmie marstona, niestety trofeum nie wpadło bo gra trwala za krotko i stawki nie wzrosły, ale i tak bylo fajnie :D

i pwnie tez dlatego ze nie bylo 6 graczy tylko 5

lol scigalem sie na koniach i byl calkowity remis - wszystkie osoby miały na koncu tyle samo punktow (kazdy byl raz 1, 2, 3)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

To kto by był chętny na wspólną grę? O 19 wam pasuje?

EDIT: Buuuu, wyczytałem, że Rockstar nie ma w planach DLC z samochodami... :confused:

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Buuuu, wyczytałem, że Rockstar nie ma w planach DLC z samochodami... :confused:

No i całe szczęście bo powoli cyrk się z tego zrobi

Opublikowano

kurde wcziraj okolo 1:30 wszedlem do rdr na "jedną partyjke pokera" ... grałem do 5 nad ranem! (poker i wyscigi)

co do samochodów to hmm mam mieszane uczucia, w grze są tylko 2 i raczej szału nie robią wiec nie jest to jakis wielki brak, ale gdyby w singlu chociaz mozna bylo sobie nim pojezdzic (wolniej niz koniem) to mysle ze byl by to miły bajer, chociaz pewnie na 10 min zabawy

za to w multi mogli by porozstawiac wiecej dylizansów i innych powozów zeby mozna bylo sie nimi wizic, bo są niby ale jakos malo sie je widuje

edit, jeszcze nie wiadomo kiedys wyjdzie dlc z zombiakami ale mi sie jakis czas temu udalo zrobić ciekawą fotke :>

2010-09-21%2000.45.20.jpg

ładny zombiak?

nie, to facet ktory dostał z shotguna w pysk

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Swoją drogą, to wolałbym DLC z możliwością pływania, aligatorami, łowieniem ryb, tratwami itp. W RDR jest taka piękna woda, a nie można w niej popływać.. :(

Opublikowano

co masz na mysli mowiac zadania poboczne?

powiem tak - lecąc na szybko przez fabule gra zajmuje okolo 15h, zeby zrobic 100% gry trzeba okolo 40-50h (100% jest łatwiejsze niż w gta4)

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.