Voytec 2 761 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 To bedzie najlepsze i najbardziej rozbudowane DLC w tym roku
Słupek 2 183 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 To bedzie najlepsze i najbardziej rozbudowane DLC w tym roku Nie zapominaj, że w tym roku wyszły Epizody do GTAIV na PS3 ;]
rkBrain 28 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 panie marudo bez przesady, to jest dziki zachód , szybszy przeżywa, takie sa prawa, nie ma smyrania sie po jajkach Ja wyobrażałem to sobie tak, że w czasie gdy jedna banda będzie szukać bandytów to kto inny będzie polował w pobliskim lesie lub grał w pokera w pobliskim saloonie. Wiadomo, że od czasu do czasu ktoś komuś strzeli w łeb ale w ramach rozsądku. Z resztą z tego co wiem to w pokera da się grać tylko we free roam, więc trzeba najpierw zagadać z ludźmi. Nie da się tego jednak zrobić jeśli jedna osoba rzuca tomahawkami we wszystko co się rusza a druga poluje na ludzi strzelając ze snajperki z pobliskiego wzgórza.
Voytec 2 761 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 To bedzie najlepsze i najbardziej rozbudowane DLC w tym roku Nie zapominaj, że w tym roku wyszły Epizody do GTAIV na PS3 ;] Jasne, ale w zasadzie jako osobna gra. One sa najlepszymi DLC z zeszlego roku
Yano 3 697 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 ostatnio wyszedł patch, a tu zmiany * Friendly Free Roam now available for those that wish to play with player-vs-player killing disabled * Markers in preparation for Land Grab in Free Roam, which will be available next week with the installation of Undead Nightmare DLC * Fix for issues with Days Passed being reset * Fix for co-op achievements not advancing after passing into legend * Fix for players griefing by voting each other out of the game in Poker and Liar’s Dice * Permanent clientside unlock for Redemption and Damnation characters (can use them on System Link without Internet connection) * Poker and Grand Prix Leaderboards fixed to correct information displayed zwlaszcza fajnie ze naprawili błąd wywolany poprzendim dlc z tym że dni sie cofały, nie chce mi sie teraz sprawdzac ale moze te z(pipi)ane savy już są dobre dzieki temu Z resztą z tego co wiem to w pokera da się grać tylko we free roam, więc trzeba najpierw zagadać z ludźmi. Nie da się tego jednak zrobić jeśli jedna osoba rzuca tomahawkami we wszystko co się rusza a druga poluje na ludzi strzelając ze snajperki z pobliskiego wzgórza. pokera możesz odpalić klikając na stół z pokerem w danym mieście albo poprzez menu pod selectem, w obu przypadkach przerzuca cie do "poczekalni" gdzie czeka sie na wiecej graczy , potem naciska play i wchodzi juz do gry, w poczekalmi mozna tylko biegac i bic sie rekami, a podczas gry tylko grać, inni gracze z freeroma nie widza tych przy stole pokerowym, to osobny "server" (tak jak kazdy inny rtyb typu deatchmatch albo coop - w zadnym z nich nie ma biegających luzem graczy freeroamowych)
Masorz 13 216 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Nie wiecie, czy ten nowy patch naprawia buga z tymi bounty hunters z trybu single player? Dla przypomnienia- wyczyściłem WSZYSTKIE kryjówki bandytów (po ściągnięciu plakatu ze ściany) a jednego mi nie zaliczyło i tym sposobem mam 99,9% zaliczenia single player Ponoć Rockstar miało naprawić ten problem. Edytowane 25 października 2010 przez Masorz
Yano 3 697 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 ja wiem tyle ile napsiali, mozesz napsiac maila do ich pomocy technicznej, podobno calkiem sprawnie i sensownie odpowiadają nowe screeny, a premiera już jutro http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/11101/bruisers_bolters_retchers..._the_zombie_breeds_of_undead_nightmare
Pupcio 18 649 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 kurde.boje się że jutro nie wyjdzie albo tylko na amerykańskim a tamte wyszły na polskim we wtorek?Jak tak to o której godzinie ok.?
MEVEK 3 618 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) albo inaczej... ' Dzis w nocy ' : "Look for Undead Nightmare on [...] PlayStation Network to be available by tomorrow morning..." własnie dlatego zaraz wybieram sie do kina na: Paranormal 2 Activity by następnego ranka spokojnie wyczekiwać RDR: UN, bo w końcu i tak nie zasnę... dobrze to wymyśliłem, co? Edytowane 25 października 2010 przez 4 mE
Słupek 2 183 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) kurde.boje się że jutro nie wyjdzie albo tylko na amerykańskim a tamte wyszły na polskim we wtorek?Jak tak to o której godzinie ok.? Tak wszystkie dodatki oprócz tego ostatniego (z ciuchami) wychodziły we wtorek na polskim store. Dość szybko bo już koło godziny 10-13 były. http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/11121/watch_the_red_dead_redemption_undead_nightmare_launch_trailer LAUNCH TRAILER MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Edytowane 25 października 2010 przez SłupekPL
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 O kutwa! Super się zapowiada! Jestem ciekaw jaka będzie sekretna lokacja... Byle do jutra.
zalef88 53 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Przej.ebany trailer Ale będzie granie od jutra. MASAKRA
Słupek 2 183 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Ten motyw w nocy kiedy z pochodnią szukamy Sasquatcha - masakra, poezja. O takie coś mi właśnie chodziło, dokładnie tak sobie wyobrażałem szukanie kreatur ;].
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Trailer zajebisty, fajnie wygląda ostrzał napierających zombiaków z dachu.
Gość Orson Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 własnie, jutro zombiaki uderzą..grubo powiedzcie mi jak to jest z tym dlc z ubrankami? Bo wiem ze było, usuneli bo zabugowane było (nie sciagnełem), słyszałem cos ze znów wrzócili, odpaliłem gre, pobrał sie patch ale nowych outfitów nie widzę
kudlaty88 494 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 No brak słów za(pipi)i*ty DLC się nam szykuje. Kisiel w majtach Oby do jutra... Nietoperze są wy(pipi)ane w kosmos a Sasquatcha żal mi będzie ustrzelić słitaśny jest
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 własnie, jutro zombiaki uderzą..grubo powiedzcie mi jak to jest z tym dlc z ubrankami? Bo wiem ze było, usuneli bo zabugowane było (nie sciagnełem), słyszałem cos ze znów wrzócili, odpaliłem gre, pobrał sie patch ale nowych outfitów nie widzę Nowe outfity musisz pobrać z PSS.
Słupek 2 183 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/11101/bruisers_bolters_retchers..._the_zombie_breeds_of_undead_nightmare rodzaje zombie jakie spotkamy
sprite 1 798 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Tak samo i mi brak po prostu słów co do tego trailera. Istna POEZJA. Zapowiada się jeden z najlepszych DLC jakie w ogóle wyszło
Texz 670 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 No no no, Rockstarsi mnie mają. Jutro kupuję DLC i odkurzam RDR
JoZi 14 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Mam takie pytanie Umarł John i jego żona, przejąłem grę Jackiem i na liczniku mam ~65% rozumiem że te pozostale 35% to te czysto poboczne różne wyzwania a fabuła jako fabuła to już koniec gry?
MEVEK 3 618 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Mam takie pytanie Umarł John i jego żona, przejąłem grę Jackiem i na liczniku mam ~65% rozumiem że te pozostale 35% to te czysto poboczne różne wyzwania a fabuła jako fabuła to już koniec gry? jeszcze 1 została do napisów końcowych: zemsta syna reszta to same smaczki, jakie wyżej podałeś (: Edytowane 25 października 2010 przez 4 mE
JoZi 14 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) To mam kolejne pytanie ;p A kiedy "uaktywni" się do wykonania ta misja? Bo co prawda dopiero zacząłem grać Jackiem ale widzę na mapie poznaczane same standardowe rzeczy nie ma nic zaznaczone co by wskazywało na miejsce wykonania tej zemsty ;p Dobra mam ;p Edytowane 25 października 2010 przez JoZi
Słupek 2 183 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/11151/rescuing_missing_persons_in_undead_nightmare Rescuing Missing Persons in Undead Nightmare
sprite 1 798 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) http://www.rockstarg...ndead_nightmare Rescuing Missing Persons in Undead Nightmare Ciekaw jestem jak dużo zombiaków namnoży się w momencie jak już uratujemy tą osobę. I jeszcze interesuje mnie jak duży będzie poziom ich agresji. Oby odwalały jakieś zajebiste akcje E: A tu recka tego dodatku: http://gameinformer.com/games/red_dead_redemption_undead_nightmare/b/xbox360/archive/2010/10/26/review.aspx Edytowane 26 października 2010 przez sprite
Rekomendowane odpowiedzi