kudlaty88 494 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 (edytowane) Yano-> List gończy za Mo van barem będzie w Armadillo na 100 % A dzisiaj dostałem prawie zawału. Odkruszył mi się kawałek plastiku ze środka płyty z RDR. Nigdy coś takiego mi się nie przytrafiło. Nie wiem wybrakowana płyta czy po prostu zaje*isty pech. Edytowane 13 kwietnia 2011 przez kudlaty88
Kalel 3 634 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 To wy jeszcze nie rozgryźliście tego DLC z koniami i złotymi gunami ? Jedziecie do Media Markt, a tam kod dorzucany jest do plastikowych pudełek które mają zapobiec kradzieży. Wystarczy dobrze to pudełko obrócić i spisać kod. W przypadku PS3 działa.
maciucha 11 647 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Zaraz po premierze przeszedłem szybciutko i sprzedałem co by nie stracic kasiory i w sumie to żałuję tego pośpiechu. Wyszło od tego czasu jakieś DLC do singla (zombiaki pomijam, gdyż nie przepadam za zielonymi klimatami)?
Colin 1 976 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 w poprzednich dodatkach były jedynie challenge do singla dotyczące nowych broni. w sumie nic więcej.
Master4 3 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 witam szukam chętnych do gry w RDR (ps3) na multi najlepiej z hs mój nick Szymon-1996 Czy ktoś się orientuje czy są rozgrywane gdzieś w polsce zawody w RDR bo bym z chęciął wystartował ale jak wklepuje w google to nic nie ma
Yano 3 697 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 witam szukam chętnych do gry w RDR (ps3) na multi najlepiej z hs mój nick Szymon-1996 ta gra jest od 18 lat
Master4 3 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 chociaż mam 15 lat to skopał bym ci tyłek w RDR że byś nie wiedział z której strony dostajesz cwaniaku jak chcesz spróbowac swoich nędznych sił to dawaj piatek 20:00 widać że jesteś warszawiakiem oni są tacy po(pipi)ani zawsze się do wszystkiego przyczepia ja poprostu napisałem że szukam ekipy nie musiałeś nic pisać
Słupek 2 183 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Brzmi groźnie jak ustawka rodem z prawdziwego westernu trochę taki kowboj jesteś Master4. Że się tak wtrącę a nie lepiej zrobić ustawką w piątek "W samo południe"? Np. przed jakimś salonem (może Empik?)? Yano mam nadzieję, że przyjmiesz wyzwanie jakby co mogę być Twoim sekundantem. 2
Yano 3 697 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 (edytowane) chociaż mam 15 lat to skopał bym ci tyłek w RDR że byś nie wiedział z której strony dostajesz cwaniaku jak chcesz spróbowac swoich nędznych sił to dawaj piatek 20:00 widać że jesteś warszawiakiem oni są tacy po(pipi)ani zawsze się do wszystkiego przyczepia ja poprostu napisałem że szukam ekipy nie musiałeś nic pisać ta nie wątpie że byś skopał, a potem piszczał byś w headset swoim głosikiem jak wszystkie dzieciaki jaki to jesteś świetny mimo że RDR otrzymało kategorie +18 z powodu brutalności to o wiele ważniejszym powodem dla ktorego dzieci nie powinny w nią grac to własnie to bydło jakie sie szerzy w multi ale nie martw sie, dzwonie do kuratora i twoich rodziców że grasz w niedowzwolone gry Edytowane 14 kwietnia 2011 przez Yano
Pupcio 18 626 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 (edytowane) Przepraszam że się wtrącę,mam tyle lat co ten "osobnik" i jest mi wstyd za niego że oczernia ludzi w tym wieku,Ta gra rzeczywiście jest od 18lat i ja to rozumiem moi rodzice wiedzą w co gram i chociaż za tym nie przepadają to się na to godzą,i tak już jak miałem z 6lat to mi kuzyn martwice mózgu puszczał i szczałem w majty,poza tym Yano grzecznie cie poinformował czyż nie "miszczu" ps.Słupek a ty mi o ruchaniu w gta piszesz Edytowane 14 kwietnia 2011 przez pawciokratos
Figaro 8 286 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Nie lubię GTA. Nudzi mnie, lubię gry liniowe. Wkurza mnie, że muszę jechać przez całe miasto by coś odebrać, a potem na drugi koniec miasta. Mam wrażenie, że RDR to jest dokładnie to samo co GTA, tylko w klimatach westernu. To prawda? Dodam, że lubię taki klimat. Czy przywiązujesz się do miejscówek? Tzn wiecie, często odwiedzacie jakiś teren, dobrze pamiętacie co, gdzie i jak? Jak z wczytywaniem, frameratem? Jak duży jest ten świat? Czy misje są monotonne?
Yano 3 697 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 (edytowane) zadajesz duzo pytan na ktore cieżko dac obiektywną odpowiedź dla mnie (i dlawielu osob ktore uznały RDR za gre roku 2010) misje nie są nudne, miejscówki są cudowne, fajnie jest poprostu pozwiedzac i podłapać klimat chociaż znalazły sie też osoby ktore twierdzą że misje sa nudne a teren to tylko tysiąc identycznych kaktusów , ale one są w mniejszosci dodam że nie przeszedlem gta4 bo troszke mnie przynudzalo po jakims czasie, a RDR wchłonąłem w całosci na 100% i swietnie sie bawilem, moze to jakies porownanie dla ciebie mapa jest duża, przejechanie z jednego konca na drugi zajmuje sporo czasu framerate potrafi spaść (wczoraj sobie odświeżyłem gre za sprawą nowego DLC i zwrocilem uwage ze fpsy potrafią chrupnąć), chociaż to też pojecie wzgledne i zależy w co ostatnio grałęś, jesli w gre typu U2 gdzie jest liniowy piekny swiat to rdr moze wydawac sie troche średnie bo to jednak sandbox i zarowno fps jak i czasem jakiś pop-up potrafi zaboleć, ale jak sie spojzy obiektywnie to jak na taką ilość detali i jakosc oswietlenia to swiat jest naprawde piękny i te chrupnięcia graficzne naprawde są do przełknięcia w sumie nawet sie zdziwilem wczoraj bo rzeczywiscie animacja spadła kilka razy, a jak wczesniej gralem ponad 100 godizn to nie działo sie to co chwile, powiedzial bym wręcz ze to byly wyjątki moze moja konsola już sie starzeje i grzeje bardziej niz kiedys loadingów w czasie gry nie ma wcale i nigdzie, jedynie pierwszy loading przy odpalaniu, albo po śmierci gdy sie loaduje gre (no ewentualnie sa loadingi gdy uzywa sie opcji "teleportacji" do innego miejsca mapy) Edytowane 14 kwietnia 2011 przez Yano 1
schabek 5 346 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 (edytowane) Nie wiem czy wiecie ale Deadly Assassin Outfit, Golden Guns i War Horse są po 4zł Edytowane 14 kwietnia 2011 przez schab0795
daras 3 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 chociaż mam 15 lat to skopał bym ci tyłek w RDR że byś nie wiedział z której strony dostajesz cwaniaku jak chcesz spróbowac swoich nędznych sił to dawaj piatek 20:00 Yano- nie zmiekcz, przyjmij wyzwanie! :potter:
Gość mate5 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 (edytowane) chce zdobyc us marshall outfit ale nie zalicza mi mimo wyczyszczenia 5 kryjówek w ciągu 24h, wtf? Edytowane 1 maja 2011 przez mate5
Colin 1 976 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 (edytowane) jesteś w trakcie fabuły czy już masz wszystko zrobione? jeżeli jeszcze wątku nie ukończyłeś to poczekaj z tym do końca aż wszystkie kryjówki będą ponownie dostępne. na pewno mieściłeś się w tym limicie 24 growych godzin? mi zaliczyło od razu ale niektórym po kilku podejściach. próbuj. w końcu musi wskoczyć. Edytowane 1 maja 2011 przez Colin84
Gość mate5 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 gram już Jackiem, a zrobiłem to w ciągu chyba 16-18 minut
Colin 1 976 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 to poczekaj aż wszystkie kryjówki ponownie będą dostępne do zdobycia. nie używaj teleporta poprzez kamping czy dyliżansu. śmigaj koniem i zrób wszystko od strzała bez ani jednej pauzy. musi w końcu zaliczyć. jeżeli robiłeś tak jak napisałem wyżej to jedynie cierpliwość Tobie pozostaje.
Figaro 8 286 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Obejrzałem filmik i... dupa, muszę to kupić Jest sporo takich misji w których uciekasz przed kimś? I czy przywiązujemy się do jednego konia czy można dosiąść każdego? I czy można mieć jednego przez całą grę jak się zechce?
Yano 3 697 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Obejrzałem filmik i... dupa, muszę to kupić Jest sporo takich misji w których uciekasz przed kimś? I czy przywiązujemy się do jednego konia czy można dosiąść każdego? I czy można mieć jednego przez całą grę jak się zechce? niezły refleks uciekania troche jest, zarowno samemu jak i eskortując konia można dościąść i przywłaszczyć kazdego, ale mozna tez cała gre na jednym zrobić jesli uchronisz go przez caly czas przed smiercią (jest trofeum za 20 misji na jednym koniu, warto o tym pamietac ;p) 1
Słupek 2 183 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/04/cosblog-53-bonnie-macfarlane-by-claire-hummel.aspx CosBlog #53: Bonnie MacFarlane By Claire Hummel Bonni z gry ładniejsza ;p
Colin 1 976 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 ee, może to cosplay z UN dr quinn już lepsza była.
Loko_PL 49 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 chce zdobyc us marshall outfit ale nie zalicza mi mimo wyczyszczenia 5 kryjówek w ciągu 24h, wtf? W wersji na PS3 jeżeli taką posiadasz musisz oczyścić 6 kryjówek gangów, a nie 5 bo mamy dodatkowo Walton Gang.
Master4 3 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 W podstawce jest 7 kryjówek gangów z tego 2 w meksyku i 5 w ameryce a trzeba tylko te w ameryce oczyscic jakie 6 ?
Rekomendowane odpowiedzi