Yap 2 786 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Znów jest mnożnik expa x3. Legenda wchodzi w ciągu jednego dłuższego posiedzenia. Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Często ostatnio pojawia się ten mnożnik.. wbije może druga legendę Fajnie gdyby dali mnoznik do GTA IV Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 A ja może wskoczę na czwartą. Chociaż męczące się robią te kryjówki powoli. Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Po czterdziestym levelu strasznie są nużące, to fakt. Ja podbiłem wczoraj do pierwszej legendy, ale kolejne wbiję sobie w ciągu następnego roku. RDR to gra na długie miesiące. Może nawet dodatki do multi kupię jak stanieją. Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Po czterdziestym levelu strasznie są nużące, to fakt. Ja podbiłem wczoraj do pierwszej legendy, ale kolejne wbiję sobie w ciągu następnego roku. RDR to gra na długie miesiące. Może nawet dodatki do multi kupię jak stanieją. Ostatnio była obnizka -50% ale tylko przez tydzień chyba Edytowane 6 Października 2012 przez mate5 Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Triple xp ponownie obecne online. Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Haaa, dawno nie męczyłem hideoutów. Może tym razem ponaparzam zombiaki i uda mi się dojść do 15ej fali. Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Z tego co pamiętam to nic trudnego, klucz to co najmniej 3 osoby plus oszczędzanie bait + holy water na fale 10+ (czasem z jednego padnie i kilkadziesiąt zombie ) Edytowane 21 Października 2012 przez mate5 Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Sęk w tym, że lobby jest zawsze pełne, natomiast rzadko wszyscy dotrwają do końca. Myślę, że to kwestia czasu i strategii. Jeśli trafi się mapa blisko miasta to wystarczy wleźć na dach i uważać z dynamitem/święconą wodą. Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Znacie jakieś lokacje gdzie można znaleźć węże? Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Na tych terenach bardziej pustynnych jest ich więcej. Warto pochodzić pieszo, bo z reguły są one bardzo słabo widoczne, a jak będziesz obok takiego przechodził to zazwyczaj Cie dziabnie i wtedy będziesz wiedział, że to wąż Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 A poza tym nasłu(pipi) charakterystycznego dźwięku. Taki jak od grzechotników. Coś w stylu grzechotki. To znak, że są gdzieś przy nogach. Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ew kon Ci sie poderwie jak bedzie gdzies obok waz Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeśli mnie pamięć nie myli to hanging rock Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Już dorwałem skubańców, ciężko było ale dałem rade. Może mało związane z RDR ale... http://tvnmeteo.tvn2...,65507,1,0.html Edytowane 4 Listopada 2012 przez Heavy Deszcz Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Heh, bliżej chyba do The Last of Us niż do RDR ale jednak mają tam teraz jazdę bez trzymanki. Gdyby ktoś teraz zaatakował USA to na bank takie miasta jak Nowy Jork czy Los Angeles nie pozbierałoby się chyba nigdy. Ludzie dziczeją już od samego huraganu. Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mam problem z dobiciem do 100% w singlu. Zrobiłem wszystko co było potrzebne by uzyskać 100%, posiłkowałem się Social Clubem. Mam wszystko pozaliczane począwszy od misji fabularnych a na challengach i bounty locations kończąc i mam 99.5 % ;/ Mam nieodblokowane 3 stroje w którym jedno jest za 100% gry (strój FBI) a reszta jest z dodatków i nie jest wymagana do stu procent według Social Clubu... POMOCY Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 http://reddead.wikia.com/wiki/Aztec_Gold Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 http://reddead.wikia...wiki/Aztec_Gold Zaliczyłem tą misje. Tak jak mówiłem - wszystko. Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 a wyzwania zaliczyles wszystkie na max level i na pewno wszystkie bounty zrobiles? moze jakiegos domku nie kupiles ew strangersow wszystkich nie masz? Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 a wyzwania zaliczyles wszystkie na max level i na pewno wszystkie bounty zrobiles? moze jakiegos domku nie kupiles ew strangersow wszystkich nie masz? No własnie chodzi o to, że mam na prawde wszystko. Na Social Clubie nawet sprawdzałem i nic, cały czas 99,5%. Zdobyłem przed chwilą jeden strój (nieobowiązkowy bo z DLC) i dupa, nawet o jedną dziesiątą nie podskoczyło ;/ Mam nadzieje, że nie mam żadnego glitcha ;/ Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) a czytałeś dokladnie to? http://reddead.wikia...100%_Completion bardzo wiele rzeczy jest za 0.5% wiec moze ci brakowac np jakiejś broni, wygranej minigierki, odwiedzonej lokacji, rozstrzelanego hideouta, ubranka, zadania dla miasta ( poskramianie koni, ochrona nocna itp) a może to? "There's also a strange glitch observed on Xbox 360 - two locations from Nuevo Paraiso are not actually found there, but they rather are found in West Elizabeth (they unlock after using Tall Trees map and the stats show the player with 94/94 overall, 47/46 in New Austin, 17/16 in West Elizabeth, but only 30/32 in Nuevo Paraiso)." Edytowane 7 Listopada 2012 przez Yano Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 O właśnie też miałem ten problem, odblokowałem wszystkie lokacje, w statystykach w grze też było tak napisane ale procenty podskoczyły dopiero gdy kupiłem wszystkie mapy ze sklepu Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 a czytałeś dokladnie to? http://reddead.wikia...100%_Completion bardzo wiele rzeczy jest za 0.5% wiec moze ci brakowac np jakiejś broni, wygranej minigierki, odwiedzonej lokacji, rozstrzelanego hideouta, ubranka, zadania dla miasta ( poskramianie koni, ochrona nocna itp) a może to? "There's also a strange glitch observed on Xbox 360 - two locations from Nuevo Paraiso are not actually found there, but they rather are found in West Elizabeth (they unlock after using Tall Trees map and the stats show the player with 94/94 overall, 47/46 in New Austin, 17/16 in West Elizabeth, but only 30/32 in Nuevo Paraiso)." Pięknie! jest 100% w jednej z najlepszych gier tej generacji Dziękuje bardzo za pomoc 1 Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Gratuluję! Mi jeszcze troszkę zostało do 100%. Ale prędzej czy później wbije platynke, online już dawni skończony teraz tylko powypelniac challenge , outfity I mini gierki no ale to już sama przyjemność. Btw pytanie. Wykonałem misję last enemy shall he destroyed I została mi się misja remember my family , ktora jednak nie pojawia mi się na mapie. Czy powiniem graf dalej czy juz teraz zacząć się przejmowac? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi