Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Po czterdziestym levelu strasznie są nużące, to fakt. Ja podbiłem wczoraj do pierwszej legendy, ale kolejne wbiję sobie w ciągu następnego roku. RDR to gra na długie miesiące. Może nawet dodatki do multi kupię jak stanieją.

Ostatnio była obnizka -50% :P ale tylko przez tydzień chyba

Edytowane przez mate5
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam problem z dobiciem do 100% w singlu. Zrobiłem wszystko co było potrzebne by uzyskać 100%, posiłkowałem się Social Clubem. Mam wszystko pozaliczane począwszy od misji fabularnych a na challengach i bounty locations kończąc i mam 99.5 % ;/

Mam nieodblokowane 3 stroje w którym jedno jest za 100% gry (strój FBI) a reszta jest z dodatków i nie jest wymagana do stu procent według Social Clubu...

POMOCY

a wyzwania zaliczyles wszystkie na max level i na pewno wszystkie bounty zrobiles? moze jakiegos domku nie kupiles ew strangersow wszystkich nie masz?

No własnie chodzi o to, że mam na prawde wszystko. Na Social Clubie nawet sprawdzałem i nic, cały czas 99,5%. Zdobyłem przed chwilą jeden strój (nieobowiązkowy bo z DLC) i dupa, nawet o jedną dziesiątą nie podskoczyło ;/

Mam nadzieje, że nie mam żadnego glitcha ;/

a czytałeś dokladnie to?

http://reddead.wikia...100%_Completion

bardzo wiele rzeczy jest za 0.5% wiec moze ci brakowac np jakiejś broni, wygranej minigierki, odwiedzonej lokacji, rozstrzelanego hideouta, ubranka, zadania dla miasta ( poskramianie koni, ochrona nocna itp)

a może to?

"There's also a strange glitch observed on Xbox 360 - two locations from Nuevo Paraiso are not actually found there, but they rather are found in West Elizabeth (they unlock after using Tall Trees map and the stats show the player with 94/94 overall, 47/46 in New Austin, 17/16 in West Elizabeth, but only 30/32 in Nuevo Paraiso)."

Edytowane przez Yano

a czytałeś dokladnie to?

http://reddead.wikia...100%_Completion

bardzo wiele rzeczy jest za 0.5% wiec moze ci brakowac np jakiejś broni, wygranej minigierki, odwiedzonej lokacji, rozstrzelanego hideouta, ubranka, zadania dla miasta ( poskramianie koni, ochrona nocna itp)

a może to?

"There's also a strange glitch observed on Xbox 360 - two locations from Nuevo Paraiso are not actually found there, but they rather are found in West Elizabeth (they unlock after using Tall Trees map and the stats show the player with 94/94 overall, 47/46 in New Austin, 17/16 in West Elizabeth, but only 30/32 in Nuevo Paraiso)."

Pięknie! jest 100% w jednej z najlepszych gier tej generacji :D

Dziękuje bardzo za pomoc :)

• Plusik 1

Gratuluję! Mi jeszcze troszkę zostało do 100%. Ale prędzej czy później wbije platynke, online już dawni skończony teraz tylko powypelniac challenge , outfity I mini gierki :) no ale to już sama przyjemność.

Btw pytanie. Wykonałem misję last enemy shall he destroyed I została mi się misja remember my family , ktora jednak nie pojawia mi się na mapie. Czy powiniem graf dalej czy juz teraz zacząć się przejmowac?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...