Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra jest mega. Przecudna, wspaniała, powala na kolana. Klimat dzikiego zachodu po prostu wylewa sie z ekranu tv.

Świetne multi. Jeśli GTA będzie czerpać pomysły z tejże gry to ja jestem spokojny.

Dla mnie RDR to jedna z gier generacji. Daje 10/10

Opublikowano (edytowane)

Gre ukonczylem juz jakis czas temu, ale postanowilem zaczac ponownie i grac od czasu do czasu - znam juz co prawda ogolne wydarzenia, ale wszystkich misji dokladnie nie pamietam bo troche ich bylo, fajnie jest wrocic na dziki zachod.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

ja gram w to od trzech lat,klimat i przedstawienie tego świata ta mnie oczarowało że chyba nawet gta v mnie tak nie zniszczy jak rdr w 2010 roku,to jest moje gotg i mam nadzieje że niedługo R* da zapowiedź nowej części na nextgeny <3

Opublikowano

Ja w ogóle bylem na początku sceptycznie nastawiony bo nigdy nie przepadałem za westernami. Jednak grając w to całkowicie zmieniłem podejście. Niedawno katowałem też Undead Nightmare (kupiłem retail), także świetny. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

cześć, mam pytanko co do fabuły

dlaczego De Santa

zdradził Marstona? razem z tym Espinozą. oglądam wszystkie filmiki itp, ale wiadomo jak to jest, po angielsku czasem można sporo przeoczyć. wiem że De Santa obiecał Marstonowi że pomoże mu schwytać Escuelę (czy tam Williamsona, nie pamiętam), a w pewnym momencie, (pipi), powalił Marstona i jakby nie Reyes mogłoby się to źle skończyć. 

i jeszcze jedno pytanko, skąd w grze pojawił się McDougal i kim on dla Marstona był, tzn jak go poznał :D

Opublikowano

Nigdy do powodów się nie przyznał, ale prawdopodobnie chodziło o to, że Reyes nie chciał mieć konkurencji obok Allende, a do tego Reyes wyczuwał w Marstonie opór wobec dyktatury (spierali się w rozmowach przed misją o to), więc miał powód by go usunąć (może nawet za przyzwoleniem Allende). Poza tym równie dobrze oboje mogli się dowiedzieć o tym, że Marston pomógł uwolnić Reyesa w El Presidio (to chyba najbardziej realne), a także o jego współpracy z Luizą Fortuna.

• Plusik 1
Opublikowano

ale ty mi piszesz o Reyesie czy De Sancie? bo trochę nie zrozumiałem, Reyes przecież był przyjazny dla bohatera, nie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co trzeba zrobić w misji z dodatku gdzie jesteśmy przy namiotach a w jednym z nich kolo trzyma związane zombie obok stoi kamera i na mapie też oznaczone jest to jako kamera. Trzeba kogoś złapać i przywieźć do tego miejsca?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam RDR z plusa, a jak ściągnę dodatek Undead Nightmare z US PSS to wszystko będzie grało? Czy do UN potrzebne są sejwy z podstawki ? :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, czy ktoś się orientuje czy tryb multi juz działa jak należy ? jak wskoczył Glitch to się troszkę posypało, jutro oddadzą mi moją kopię więc teraz nie mam jak sprawdzić. Gra ktoś ? 

Opublikowano

Nadal są glitche, ale da się grać, na niektórych serwerach jest ok. BTW, Posse Up i Slow on the draw any1? :(

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

@Up - jak będziesz szukał typów do gry lub pod ustawkę to jednego już masz :)

100% mam ale na punkcie tej gry mam obsesję :) także zawsze i wszędzie ... :)

Edytowane przez lennox
  • Plusik 2
Opublikowano

Nadal są glitche, ale da się grać, na niektórych serwerach jest ok. BTW, Posse Up i Slow on the draw any1? :(

Ja mogę pomóc, qra_ na PSN

Opublikowano

Ok, dodałem was obu na psn. Posse Up to mam jeszcze jednego gościa, więc czterech randomów tylko zwerbujemy. Qra, pomożesz w slow on the draw? widze że nie masz.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

W misjach gdzie łapiemy bandytów 'dead or alive' jak ich schwytać aby byli żywi? Lasso? Bo dopiero co je dostałem. Przy okazji łapania dzikich koni, można to robić dla pieniędzy?

Opublikowano

W misjach gdzie łapiemy bandytów 'dead or alive' jak ich schwytać aby byli żywi? Lasso? Bo dopiero co je dostałem. Przy okazji łapania dzikich koni, można to robić dla pieniędzy?

Strzał w nogę -> lasso, tak najlepiej.

Nie można robić kasy z łapania koni, ale warto to robić bo odblokowuje ci to możliwość zakupów "lepszych" wierzchowców.

Opublikowano

K, właśnie miałem taki problem że typ dostał w nogę, siadł na (pipi)e a i tak nie mogłem go schwytać, pozostało go zastrzelić. ;/

Jeszcze jakieś porady na początek może? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...