Yap 2 786 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 RDR wraz z dodatkami nie ma słabych punktów. W tej grze wszystko jest za(pipi)ioza. Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 UN ma słaby punkt w postaci konieczności walenia headshotów zombiakom. Troche to psuło radośc z bezstroskiej anihilacji umarlaków Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 UN ma słaby punkt w postaci konieczności walenia headshotów zombiakom. Troche to psuło radośc z bezstroskiej anihilacji umarlaków Przywalić ci z blunderbussa? Inaczej nie byłoby żadnego wyzwania, swoją drogą kiedyś sprawdzałem różnymi broniami ile trzeba władować kul w zwykłego umarlaka w tors, żeby go zabić, jeśli dobrze pamiętam dla większości broni było to coś koło 22. Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 #gatling_gun Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdyby nie dodatek, achievement o zabiciu 500 z mounted gun byłby niczym Seriously 2.0 Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja to robiłem na podstawce Robiłeś rozpierdziel i uciekałeś do fortu. Tam wystarczyło się tylko bronić ów MG. Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja to robiłem na podstawce Robiłeś rozpierdziel i uciekałeś do fortu. Tam wystarczyło się tylko bronić ów MG. Dokładnie, przecież ten trofik to nie było żadne wyzwanie. Najgorszy był za ten 50 bodaj level w multi, robiłem go ciągle napadając ten sam "fort", po pewnym czasie złapałem takiego skilla, że robiłem go ze 2-3x szybciej niż na początku i to bez hita waląc same headshoty, bo wiedziałem dokładnie kto skąd wychodzi ^.- gra i tak GOTY, muszę w końcu kupić UN Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dokładnie, przecież ten trofik to nie było żadne wyzwanie. Najgorszy był za ten 50 bodaj level w multi, robiłem go ciągle napadając ten sam "fort", po pewnym czasie złapałem takiego skilla, że robiłem go ze 2-3x szybciej niż na początku i to bez hita waląc same headshoty, bo wiedziałem dokładnie kto skąd wychodzi ^.- He he, miałem dokładnie to samo, na prywatnym robiłem Fort Mercer - ależ to było nudne! Choć ja zawsze odpalałem to podczas Double czy nawet Triple XP Weekend. No i z tym skillem i zapamiętaniem położenia przeciwników też racja, choć zauważyłem, że po dłuższej sesji, kiedy konsola była już rozgrzana wrogowie potrafili się glitchować i czasem respili się w ścianie np - nie zawsze udało mi się ich automatycznie znaleźć W każdym razie - dla mnie chyba najlepsza gra ever - z przyjemnością zrobiłem w niej 100% i to na dwóch różnych kontach PSN. Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja trofiki z multi sobie odpuściłem, już tak mam w grach R* że multi w ich grach kompletnie do mnie nie przemawia. Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Tak mnie nakręciliście, że odpaliłem dzisiaj RDR i zaczynam od nowa. Co za grafika i klimat. 2 Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) No bawię się jak dziecko, zapomniałem jaka ta gra jest zajebiście klimatyczna. Olewam wątek fabularny, sporadycznie coś wypełniam a bardziej na poboczne tory zjeżdżam, masteruje skillsy i łapie oprychów. Zachody i wschody słońca nad prerią urywają głowę. PYTANIE - jak się tego konia pozbyć? Jadę szukać bandziora z plakatu, dojeżdżam, na kucaka idę żeby teren zbadać, chowam się za skalą, obserwuje rewolwerowców i nagle koło mnie pojawia się... SZKAPA! Jak wypersfadować kobyle żeby za mną nie łaziła jak z niej zejdę? W końcu palnę jej w łeb z obrzyna. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez 2razyjot Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tylko możesz ją przywiązać przy budynkach. Ewentualnie zostaw przy lesie i po problemie Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Od obejrzeniu Rio Bravo kilka dni temu mam fazę na westerny i odpaliłem znowu RDR. Kiedy sequel? Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 W tym roku zapowiedź dopiero. Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dokładnie, przecież ten trofik to nie było żadne wyzwanie. Najgorszy był za ten 50 bodaj level w multi, robiłem go ciągle napadając ten sam "fort", po pewnym czasie złapałem takiego skilla, że robiłem go ze 2-3x szybciej niż na początku i to bez hita waląc same headshoty, bo wiedziałem dokładnie kto skąd wychodzi ^.- He he, miałem dokładnie to samo, na prywatnym robiłem Fort Mercer - ależ to było nudne! Choć ja zawsze odpalałem to podczas Double czy nawet Triple XP Weekend. No i z tym skillem i zapamiętaniem położenia przeciwników też racja, choć zauważyłem, że po dłuższej sesji, kiedy konsola była już rozgrzana wrogowie potrafili się glitchować i czasem respili się w ścianie np - nie zawsze udało mi się ich automatycznie znaleźć W każdym razie - dla mnie chyba najlepsza gra ever - z przyjemnością zrobiłem w niej 100% i to na dwóch różnych kontach PSN. ja 50lvl wbiłem w tubleweed, 3-4 minuty mi zajmowało to wszystko i tak w kółko powtarzanie, ale o dziwo mnie to nie nudziło i wbijałem lvl z wielką przyjemnością, chyba ten feeling z zabijania kolejno przeciwników tak na mnie działał, i rzucanie dynamitów w grupę bandziorów których wszystkich rozrywało mi się strasznie podobał Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 W tym roku zapowiedź dopiero. Aaaale to będzie dobre. Pewnie maj 2016. Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W tym roku zapowiedź dopiero.Nie uwierzę póki nie zobaczę :-) Oby tak bylo jak piszesz, ale już rok temu pojawiły się przecieki o Red Dead Rebelion. Później zapadła cisza i do dziś nic :-( Nie ma chyba innej gry (oprócz U4) na którą bym tak czekał jak na nowe RDR. 1 Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dorwałem dodatek o zombiakach. Jest po co wracać Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Niedawno stuknęło 5 lat. Gra wciąż niszczy :') https://www.youtube.com/watch?v=080ijiR-rKM Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jedna z moich Top 5 gier poprzedniej generacji. 2 Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jak przeszedłem na premiere to GOTG, ale pare miechów temu ograłem dodatek UN i taki balas był, że się boje teraz do podstawki wrócić, bo nie wiem, czy to dodatek mi nie podszedł, czy gra się zestarzała okropnie Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Dodatek jest nudny, dużo gorszy od podstawki. Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jak przeszedłem na premiere to GOTG, ale pare miechów temu ograłem dodatek UN i taki balas był, że się boje teraz do podstawki wrócić, bo nie wiem, czy to dodatek mi nie podszedł, czy gra się zestarzała okropnie Dla mnie to absolutne TOP 3 gier. Myślę, że odbiór klimatu tej gry zależy od preferencji gracza i gustu. Faktem jest, że gra się zestarzała. To jest naturalne. Aczkolwiek ja wciąż gram w multi. Mamy stałą ekipę i cyklicznie spotykamy się online. Dla mnie ta gra będzie żyła tak długo jak działać będzie PS3 No i oczekuję prequel`u lub kontynuacji na PS4. Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Są w tej gierce jakieś questy, które ominąć, przedmioty, których od pewnego momentu nie zbiorę czy decyzje, które mi coś zablokują? Jak mi się spodoba to pewnie będę chciał 100% zrobić, więc wolę zawczasu wiedzieć, czy czegoś głupio sobie nie zablokuję. Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie wiem czy po zakończeniu będą wszystkie dostępne ale do zakończenia chyba nie da rady nic ominąć. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi