Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 30.09.2017 o 12:56, c0r napisał(a):

Na online szkoda strzepic ryja, robilem te trofki chyba ponad 4 lata temu z mejmem ( :lapka:) i to byl najbardziej rozje,bany tryb online jaki widzialem w grach. Bug na bugu, wywalanie z serwerow, cheaterzy, nie wczytujace sie tekstury, no wszystko. Ciekawe czy to juz naprawili.

coooooooooooo

Spędziłem prawie 200 godzin w multi i zero jakichś poważniejszych bugów, a TDM do tej pory wspominam jako najlepsze granie w multi od Rockstar.

Jak będzie jakiś zastój w nowych gierkach, to sobie wyciągnę PS3 z szafy i jeszcze raz ukończę, bo pewnie wiele rzeczy zapomniałem.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 407,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Josh the Boy
    Josh the Boy

Ok 30 h na liczniku, fabuła już dawno skończona, przy okazji porobione trochę questów. Pomimo wcześniejszych narzekań na bohaterów muszę przyznać, że z czasem zaczęły pojawiać się coraz ciekawsze post

• Tak, tak wiadomo są gusta, guściki ale jeżeli Marston jest ch,ujową postacią czy co gorsza pi.pką to...   Mogę zrozumieć, że komuś nie podszedł jako postać tak jak mi jakoś szczególnie nie podpasił

• Z innego forum     When I was drunk and stoned, I rescued a woman. She thanked me kindly for saving her life and started to walk away. I then lassoed her and put her on my horse. We rode around tog

Opublikowano

Nie wiem kiedy grałeś ale w drugiej połowie 2013 na sto procent było rozje,bane na maxa i trwało to miesiącami bo pamiętam że jeszcze gdzieś w 2014 odpaliłem i nic się nie zmieniło. No ale pewnie już naprawili.

Opublikowano

Hmm, no ja grałem od premiery z rok pewnie, do początku 2012 i multi w Undead Nightmare, TDMy właśnie, czy poker, albo zwykły free roam działał bez zarzutów. Ale tak, cheaterzy się zdarzali. 

Swoją drogą, postęp z multi zależy od sejwa, czy to się zapisuje na serwerach? Miałem maksymalny poziom legendy i osiołka-zebrę, oraz wszystko co się dało odblokować, wraz ze złotymi broniami, postaciami, tytułami i głupio byłoby, jakbym sobie chciał wrócić, a to przepadło.

Opublikowano

:pawel: jak już wczyta Ci jakimś cudem multi to na serwerze spotkasz 2 osoby które będą nieśmiertelne i zabiją Cie palcami.

ps. to prawda

edit. chyba od sejwa Rozi bo mi usunęło poziom  :pechowiec:

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Potwierdzam. Progres z multi zapisuje się na save. No i to co pisze c0r to też prawda - multi było grywalne na początku, ale jak w każdej starszej grze R* - zostało zapomniane i zostawione na pastwę hakerów i cziterów. W pewnym momencie R* zmieniali chyba również serwery, bo grać się nie dało w ogóle. Ale były też ciekawe glitche, np strzelając w już ubitego trupa, leciały kosmiczne ilości EXPa, dzięki czemu niektórzy wbijali szybko max level.

W każdym razie ja wbiłem 100% dwukrotnie, na starym i aktualnym koncie - najwyraźniej miałem farta, bo wszystko zaczęło się później :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Znalazłoby się parę chętnych osób do pogrania w multi i porobienia trofeów? Biorę też pod uwagę te z dodatków.

Opublikowano

Ja chętnie pomogę. Tylko do PS3 nie mam już HS bo mi zdechł. Gadać można przez PS4.

Opublikowano

Jak nie znajdziecie chętnych, to mogę odszukać płytkę w szafie. Tylko ostrzegam, że długo i dawno w RDR nie grałem. Jeżeli trzeba najpierw coś ukończyć, żeby móc grać w multi, to możliwe, że będę musiał wpierw to zrobić. HS do PS3 i PS4 mam :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

chyba już kiedyś to pisałem ale obecnie grając znowu naszła mnie ta myśl. nawet gdyby z rdr-a wywalić wątek główny, misje poboczne, mini-gry, aktywności itd. zostawić samo podróżowanie po świecie, strzelanie no i randomowe zdarzenia to nadal byłby pan mesjasz.

kurła i to cudowne strzelanie; niby wiedziałem ale teraz widzę jak bardzo znerfili, "osłabili" strzelanie w piątce względem reda  ;/
:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ech zacząłem ogrywać mesjasza pierwszy raz i mam za swoje że kupiłem płyte używaną. Ma pare rys, ale się zainstalowała i wczytywała wszystko do momentu pewnej misji. Nawet po usunięciu danych gry i przeinstlowaniu skrypt się nie chce odpalić.

Na szczęście nówka już zamówiona :beksa: 

Opublikowano

Jak będziesz robił online to daj znać, chętnie się przyłącze bo RDR przez online czeka u mnie na wymasterowanie. 

Opublikowano
  W dniu 8.11.2018 o 10:17, Voytec napisał(a):

Jak będziesz robił online to daj znać, chętnie się przyłącze bo RDR przez online czeka u mnie na wymasterowanie. 

Da radę jeszcze platyne zrobić w tej grze? Jeśli tak to chętnie sobie popifpafuje z Tobą

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, szukam chętnego do pomocy przy wbiciu paru trofeów online w rdr na ps3.Jak cos to proszę o kontakt przez PSN.Moj nick to - waco84.Z gory dzieki.Ps wiem ze gra troche stara ale nadrabiam zaleglości.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

10 lat po pierwszym przejściu A granie tą c00rwą Jackiem jest takie bolesne  :/// jaki to jest śmieć

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chodzi jak gów.no, ale co z tego

swoją drogą rdr to ostatnia naprawdę dobra gra od rockstara :(

Opublikowano

Dwojka lepsza.

Opublikowano

Nie licząc max payne 3, la noire i rdr 2 jest to prawdą  ;)

Opublikowano
  W dniu 28.07.2020 o 10:44, Ludwes napisał(a):

swoją drogą rdr to ostatnia naprawdę dobra gra od rockstara :(

Chruuuum kwiiiiik kurła kiedys to było Rockstar to był kiedyś chrum chrum nie to co te gry nowe jakieś GTA V i RDR 2 kwiiiik

Opublikowano

no fajne gry, ale nie aż tak fajne jak rdr, czego nie rozumiesz

a no tak, to tylko rozi

Opublikowano
  W dniu 28.07.2020 o 10:46, Pupcio napisał(a):

Nie licząc max payne 3, la noire i rdr 2 jest to prawdą  ;)

La Noire, to bardziej zasługa Team Bondi, szkoda, że ich Coorwa Orientu nie doszła do skutku.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano
  W dniu 28.07.2020 o 10:55, SlimShady napisał(a):

La Noire, to bardziej zasługa Team Bondi, szkoda, że ich Coorwa Orientu nie doszła do skutku.

No w sumie. R* robiło chyba tylko końcówkę która była okropna xD

W dniu 28.07.2020 o 10:59, Paolo de Vesir napisał(a):

No smutne, że od premiery ostatniego dobrego GTA minęło już 12 lat.

11! Gej tony był w 2009

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.