Farmer 3 269 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Z Posse może być ciężko by zebrać te 8 osób no i 4 wygrane pod rząd jako drużyna marnie widzę. Reszta na ustawki powinno dać radę. Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 No właśnie problem polega na tym żeby dac radę być w tym samym meczu i nic się nie zjebało. Przed premierą 2, kyo pomagał mi wbijać te trofiki i robiliśmy to chyba 2 dni po kilka godzin, byliśmy wykonczeni psychicznie xD Z tego co pamiętam to jak trafiło się na zczitowany serwer( jest ich mnóstwo) to mecz po prostu się nie wczytwał i trzeba było zresetować grę. Pomógłbym ale psycha sitting jak wracam wspomnieniami do tego xD Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 (edytowane) 47 minut temu, Pupcio napisał: Zalecam dużo cierpliwości do robienia trophy w multi. Dużo cziterów i z serwerami też nie jest już kolorowo Akurat serwery są pełne. Ostatnio miałem nawet problem żeby wbić trofke za tripa z Blackwater do Escalery przed zachodem słońca bo zawsze jakiś dzban musiał się na mnie zasadzić. W końcu udało mi się znaleźć serwer który nie był pełny i tylko dlatego udało się to wbić. Ogólnie to w multi mam już wbite wszystko co mogłem zrobić sam. Zostały mi 4 trofki. Zaprosić 7 osób do swojego posse, wygrać 3 mecze z rzędu, być w zwycięskiej drużynie 4 razy pod rząd i zaliczyć 10 asyst podczas czyszczenia kryjówki. Wszystko da się zrobić na ustawkach z jedną osobą oprócz posse oczywiście. Teoretycznie znalazłem już 7 osób na fejsbukowej grupie i jak uda się wszystkim zgrać to jutro powinny wpaść wszystkie trofki online. @Farmer te 4 mecze też podbno da się zrobić na ustawce. Robi się dokładnie tak samo jak z 3 meczami pod rząd tylko trzeba to po prostu jeszcze raz powtórzyć. Przynajmniej tak wyczytałem w poradniku do trofek. Nie wiem jak to wypadnie w praktyce : / Edytowane 21 maja 2021 przez Ryo-San Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Chyba tak. Nie pamiętam, robiłem te trofiki prawie 10 lat temu. M.in. @triboy pomagał mi z częścią i chyba @leman. Oj, dobre to były czasy z meczykami czy chociażby czyste wałęsanie się po free roam z okazjonalnymi strzałami z armaty Odnośnik do komentarza
ginn 763 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Dawać tego remasterka. Ktoś coś, jakieś info? Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 W dniu 22.05.2021 o 22:47, ginn napisał: Dawać tego remasterka. Ktoś coś, jakieś info? A proszę bardzo - wystarczy kupić XBOXa Odnośnik do komentarza
ginn 763 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Czyt. RDR nie potrzebuje remasterka? Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 Potrzebował i dostał na xboxie 1 Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 22 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2021 10 godzin temu, ginn napisał: Czyt. RDR nie potrzebuje remasterka? 10 godzin temu, Pupcio napisał: Potrzebował i dostał na xboxie Tak jak kolega @Pupcio pisze - remasterek istnieje, ale jest ekskluzywny dla jednej platformy Odnośnik do komentarza
pioooti 4 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Ja po RDR2 jestem tak nagrzany, że bym zapłacił tysiaka za odświeżenie jedynki. Jak nie wyjdzie, to trzeba będzie kupić pierwszy raz w życiu XSX, żeby zagrać we wstecznej, bo nie wytrzymam. Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 Pewnie że nie wyjdzie, bo niby czemu miałoby wyjść? R* jest skupione na wrzucaniu gówno-update'ów do RDR Online, żeby trzepać kasę i jedynie GTAVI może ich interesować w przyszłości, a nie remake jakiegoś starocia, którego nie można zmonetyzować. Odnośnik do komentarza
pioooti 4 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2022 A weźcie powiedzcie: w tym PS Plus Premium to będzie można zagrać w RDR? Jest gdzieś na ten temat info, jakie gry będzie można łyknąć? Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2022 Skoro masz rakie ciśnienie to przecież PS3 (a lepiej X360) można kupić w cenie dzisiejszej premiery gierkowej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi