peter1029 0 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 A ja mam taki problem, zresztą bardzo irytujący mam 99,5 % gry do pełni szcześcia brakuje mi tylko stroju U.S. Marshall wtajemniczeni wiedzą, że do zdobycia go należy ukończyć wszystkie kryjówki gangów w USA w 24 h czasu gry. No i problem jest taki, że w Gaptooth Breach i Tumbleweed nie mogę napotkać bandytów, ciągle pisze że mam przyjechać później, tylko że robie tak od paru dni i nic się nie zmieniło. Zna ktoś może powód czemu się tak dzieje i czy jakoś da się tą pasową sytuację rozwiązać.
Gość Orson Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 no jesli to sie nie zmienia to prawdopodobnie padłes ofiara bug'a. Jak wyżej- jesli sciągnełes dlc ze strojami to masz winowajce.
BoryzPL 254 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Czy kupujac uzywke trace dostep do czegos? Jak np z BFBC2 gdzie trzeba bylo dokupic vip-code by pogrywac na mapkach wszystkich.
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Czy kupujac uzywke trace dostep do czegos? Jak np z BFBC2 gdzie trzeba bylo dokupic vip-code by pogrywac na mapkach wszystkich. Nie, nic nie tracisz kupując używkę.
Yano 3 697 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 to nastepne DLC bedzie za(pipi)istE!! jedyny problem że bedzxie masa super postaci (skinów) i aż nie wiadomo co wybrac, ja juz mam conajmniej 3 którymi chce grać, a przeciez nie da sie wszystkimi na raz xD no i drugi problem że po tym dlc 90% ludzi bedzie wygladalo tak samo bo beda uzywac tych nowych skinów
Słupek 2 145 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 A ja już wiem kim będę grał będę oryginalny i od razu po zakupieniu dodatku zmieniam avatara na Marstona hehe. Nim chciałem grać od początku grania w multi. W ogóle dwie ekstra sprawy, po pierwsze dobrze, że połączyli te dlc przez to dostaniemy super-extra dlc :]. Druga sprawa o ile poker póki co mnie nie jara tak Liar Dice no nie mogę się doczekać. Zżera mnie ciekawość jak to będzie grać - ściemniać z żywymi ludźmi hehe. Będzie niezła beka no i taktyka Kazuuna, 1 oczko więcej już nie przejdzie jak z botami :]. Byle tylko nie dali trophy za II legendę :\ fuck.
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Powinni dać trofeum za II legendę, a nawet jest wskazane
Yano 3 697 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 ja tez nie mam wielkich oporow przed 2 legenda, a co mi tam, moge pograc ;d zwlaszcza jeslli w pokerze i kosciach stawką bedzie exp (chociaz wapie) ja bede chcial grac tym zlym z fbi, szeryfem, williamsonem i deekiem (chyba widac jego plecy na jednym screenie, to byl ten pomagier williamsona)
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Jak nie dadzą Jack'a, to zbytnio nie mam kim grać :confused:. Wątpie, żeby dali Fordham'a albo Nastas'a, więc pewnie pozostanę przy Ezekiel'u i Shadow Wolf'ie.
Słupek 2 145 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) Dobrze, że to nie Wy ustalacie trophy heh . Obstawiam, że będą trophy za wyścigi może za kille lub challenge za explosive rifle. No i wiadomo pewnie za pokera i kości za wygrane. Edytowane 11 września 2010 przez SłupekPL
sprite 1 787 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Nowe screeny z Liars&Cheats DLC: http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/14/new-screens-for-red-dead-redemption-liars-and-cheats-dlc.aspx
Słupek 2 145 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/8821/red_dead_redemption_liars_and_cheats_pack_official_trailer_to_debut_at_gametrailers_tomorrow Jutro oficjalny trailer nadchodzącego dlc "Liars&Cheats" na Gametrailers pokazujący - przedstawiający zawartość owego dlc. MNIAM.
sprite 1 787 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 http://www.rockstarg...ailers_tomorrow Jutro oficjalny trailer nadchodzącego dlc "Liars&Cheats" na Gametrailers pokazujący - przedstawiający zawartość owego dlc. MNIAM. Niech już ten dodatek wychodzi. Chcę jak najszybciej zagrać z jakimś przeciwnikiem w kości. Ale będzie brechta
Oldboy 984 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Mam żal do R* a to za sprawą zbliżającego się DLC.Mój osobisty hype na ten tytuł juz jakiś czas temu minął i zamknął się w przedziale 260h ale naciąganie i przedłużanie rozgrywki przez kolejne pół roku uważam za bezsensowne.Zazwyczaj wskakuję, wkręcam się i meczę grę do końca a powroty niestety przychodzą czasami z bólem.Wczoraj próbowałem i ciężko jest w ten świat ponownie się wkręcić i pomyśleć jak byłoby cudownie gdyby poker , kości, duchy pojawiły się już w podstawce, niezła byłaby frajda.A tak pewnie 2 h jazdy i ponownie poleci w odstawkę.Premiery mają już inne gwiazdy a odloty zapewni..., no mam taką nadzieje nowe Halo Reach i weź później człowieku ponownie przestaw się na dziki zachód Po cholerę te DLC? Że też jakiś baran musiał to wymyślić Edytowane 15 września 2010 przez Bushisan
zalef88 53 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Nikt Cię nie zmusza do kupowania DLC.
Słupek 2 145 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Nikt Cię nie zmusza do kupowania DLC. Ale on ma problem z przestawieniem się na RDR po Reach ;p Po 5 minutach w Reach wolałbym już grać w Mario na Pegazusa niż w kosmiczne ubijanie krasnali ;p.
Oldboy 984 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Sorry za mały offtop ale właśnie aby sie wkręcić w Halo potrzeba więcej czasu niż 5 minut, tak było w moim przypadku. Pamiętam przy jedynce załapałem bakcyla po 3 misji ale jak już chwyciło to spowodowało nieodwracalny uszczerbek na zdrowiu Stąd też wyż. wym. problem odnośnie "odrywania i zmian klimatu" A DLC to największa imo bolączka obecnej generacji stojąc w szrankach zaraz obok casuali Edytowane 15 września 2010 przez Bushisan
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 bynajmniej tak jest u mnie. sory za duży offtop ale 1
Oldboy 984 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) bynajmniej tak jest u mnie. sory za duży offtop ale Polonista sie znalazł czepiasz się Yano a nie raz widziałem u Ciebie takie byki że bania nie mała Edytowane 15 września 2010 przez Bushisan
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 literówki czesto, jakies ortograficzny czasem przy dziwnych słowach, ale nie używam słów ktorych znaczenia nie znam!
Oldboy 984 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 A ja użyłem tylko jezyka potocznego ;P
Słupek 2 145 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Oj Bushisan odkąd wyszło Halo stałeś się jakiś taki hmm... nieprzyjemny ;p. Chwila, chwila czy Ty jeszcze do niedawna nie należałeś do maniaków RDR? Chwila zastanowienia: TAK !!!. Zresztą jakim cudem w jednym zdaniu wymienia się takie gry jak RDR i H:R ;p.
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 A ja użyłem tylko jezyka potocznego ;P to nie potoczne znacznie tylko błedne, prosze nie brnij tylko zapmiętaj sobie dobra rade
Oldboy 984 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) Ok, Ok spoko M$ rzeczy nie zmienia a z małego gówna wyszło niezłe łajno. Pomarudze a i tak DLC do RDR kupie Edytowane 15 września 2010 przez Bushisan
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 (edytowane) WSTYD trailer wisi od kilku godizn i nikt nic nie mowi?! http://www.gametrailers.com/video/exclusive-liars-red-dead/704471 zapowiada sie jeszcze bardziej za(pipi)iscie!! kurde ! no kurdE! wydaje sie że explosive rifle to nie wyrzutnia granatów tylko coś co po trafieniu w czlowieka wybucha.. człowiekiem xD caly czlowiek wybucha i pewnie też rani okolicznych przecieniwkow , wyglada to dziwnie ale zapewne ejst mocarne i nie wiem czy dobrze zrozumialem ale gość mówi o expie w związku z kartami! tyle że "more u play more experience u get" może oznaczać "im wiecej grasz tym wiecej expa dostajesz" albo "im wiecej grasz tym lepiej umiesz grac[czyli zdolnosci gracza a nie jego postaci]" wolal bym żeby był exp za karty jako dodatkowy bonus EDIT przy drugim obejzeniu skojazylem ze mowi "experience points" czyli na 99% chodzi o expa w grze a nie nabieranie doswiadczenia przez gracza! wiec za(pipi)iscie! kurde jest za(pipi)iscie!! Edytowane 15 września 2010 przez Yano
Rekomendowane odpowiedzi