szawello 7 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 ludzie ja mam pytanie, a mianowicie mam rdr w wersji amerykanskiej tzn. dodatki z polskiego PSN mi nie chodza tylko z amerykanskiego i czy jak sobie zamienie na wersje europejska to dalej bede mial te sav'y czy bede musial od nowa przechodzic i trophy tez od nowa? Odnośnik do komentarza
VergilDH 1 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) Po kilku godzinach z Red Dead: Redemption śmiało mogę stwierdzić, że ta gra to prawdziwe arcydzieło - Rockstar, tworząc tak ogromny, ciekawy i NAPRAWDĘ żyjący świat, w którym nieustannie coś się dzieje, przeszedł samego siebie. Jeśli dodać do tego ciekawą fabułę, masę questów do wykonania i piękną grafikę... cóż, póki co, pozostaje tylko jedno słowo - majstersztyk. Edytowane 26 września 2010 przez VergilDH Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Yano, jesteś hardcorem. powodzenia, serio, dużo go będziesz potrzebował. nie zdziwię się jak moje niespłodzone jeszcze dzieci wrócą do domu pochwalić się że zrobiły magistra a Ty nadał będziesz siedział przy stole kombinując z kartami niczym Rain Man Ale dobrze jest czasami wejsc do tematu i taki tekst przeczytac Plus ;] Panowie, jak ja robilem to trofeum, to rozmawialem z Yanem o pokerze i tym trofeum. Nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa, ze nie bedzie robil ustawki. Jak sie w koncu zdecyduje to ja mu pomoge ;] No i gadalismy o tym, ze taka mini gierka jak poker w RDR jest lepsze niz PokerStars jezeli ktos chce sobie po prostu pograc. Przez headseta pogadac z ekipa ktora lubi pograc - poezja. Napewno nie raz sie zasiade przy stole z ziomkami na dobre granie No i pozdro dla Roziego za wczoraj - nie moglem sie stary przestac smiac, musialem heada wylaczyc Ale widok, jak wbijasz trofeum a po bodajze 3 rozdaniu - "RoZiPL bust out" mnie powalil! Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) Warto ? Nie warto ? Tak w skali od 1-10 na ile wypada tym razem to DLC ? Nie miałem jeszcze przyjemności ....aaaaaach te I-I /-\ I_ ( ) Ost. nie przemawia jakoś chęć posiadania specjalnie tylko dla trofeów.Bo z tego co tutaj wyczytałem to po zaliczeniu leci w odstawkę. Edytowane 26 września 2010 przez Bushisan Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 w odstawke leci jak ktos jest trophy whore i nie gra w pokera ani kosci jesli lubisz pokara albo kosci, ewntualnie tryby deatchatchowe (bo jest nowy z obrona twierdzy) to kupuj (sa jeszcze wyscigi ale one raczej na dlugie godizny gry nie przyciągną ;p) Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Warto ? Nie warto ? Tak w skali od 1-10 na ile wypada tym razem to DLC ? Nie miałem jeszcze przyjemności ....aaaaaach te I-I /-\ I_ ( ) Ost. nie przemawia jakoś chęć posiadania specjalnie tylko dla trofeów.Bo z tego co tutaj wyczytałem to po zaliczeniu leci w odstawkę. Nikt nie napisał, że po zaliczeniu pucharków, leci w odstawkę. W tym DLC masz zapewnioną masę zabawy: poker, kości, wyścigi konne, nowe hideout'y, pola łowieckie itd. Zdecydowane 9/10. @Voytec Nie zrobiłem tego trofeum prze zachłanność Yana: zamiast foldować, to podniósł stawkę... Był bardzo łasy na pieniądze . Aha i te osoby, które grały wczoraj: o 17 robimy ustawkę. Postarajcie się być! Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Postaram się być, mam nadzieję że nie będzie tak wywalać jak wczoraj. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) Łojojo ale zonk. Chciałem zrobić challenge za explosive rifle w ogóle to chciałem kupić ER okazało się, że nie mam kasy (brakuje 2 tysięcy). A wszystko mam już wysprzedane włącznie ze złotem każdym zwierzęciem nawet legendarnym itd. no nie nie mam nic do sprzedania. Pierwszy raz mam taką sytuację w RDR, że nie mam kasy więc autentycznie nie wiem co robić. Jaki jest najszybszy sposób na zarobek ale taki naprawdę szybki ;]. Myślałem o zwierzętach legendarnych i nawet poszedłem szukać Lobo i Brumasa ale nie było ich. I czy przypadkiem one nie występują w grze tylko raz? Bo ja je już dawno zabiłem do challnegy ;/. Edit: Ja będę jakoś 17-18. Edytowane 26 września 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 chce ktoś poexpic ? obliczylem ze najbardziej sie oplaca robic pike basin na 2 osoby , a robie sam teraz, Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Łojojo ale zonk. Chciałem zrobić challenge za explosive rifle w ogóle to chciałem kupić ER okazało się, że nie mam kasy (brakuje 2 tysięcy). A wszystko mam już wysprzedane włącznie ze złotem każdym zwierzęciem nawet legendarnym itd. no nie nie mam nic do sprzedania. Pierwszy raz mam taką sytuację w RDR, że nie mam kasy więc autentycznie nie wiem co robić. Jaki jest najszybszy sposób na zarobek ale taki naprawdę szybki ;]. Myślałem o zwierzętach legendarnych i nawet poszedłem szukać Lobo i Brumasa ale nie było ich. I czy przypadkiem one nie występują w grze tylko raz? Bo ja je już dawno zabiłem do challnegy ;/. Legendarne zwierzęta występują w grze tylko raz. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) No to kur.. ładnie ;/. To jak najszybciej zarobić 2 kola? Fuck no nie mam pojęcia jak przepuściłem tyle kasy ale pech. Skoro to jest broń w dlc to powinna być za free a nie muszę jeszcze za nią płacić. Edytowane 26 września 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Poluj na niedźwiedzie i sprzedaj w Meksyku Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 mozesz tez napadac na banki, w sejfach chyba czsami jest duzo kasy, okolo 1000, ale czasami tylko 70$ ale ogolnie polowanie na duzego zwierza i sprzedawanie jak najdalej od miejsca polowania to chyba dosyc szybki sposob ogolnie ER jest droga jak cholera, ale im ma sie gorszy honor tym droższa, na najlepszym honorze 5000 a na najgorszym 15000!! Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 niedźwiedzie + bobry spylone w meksyku sporo dadzą. możesz też robić hideouty. w skrzynkach można parę setek znaleźć. no i bounty jeżeli dostarczysz ich żywych. Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) A ile dostanę za Grizzly i bobry? Honor na szczęście mam najwyższy. Edytowane 26 września 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 na rdr.wikia byla chyba tabelca z cenami w kazdym sklepie kazdego rpzedmiioty Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Słupek, poradnika nie masz? zerknij sobie bo też to tam jest Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 uf wbilem 50 lvl znowu , musze zrobic chwile rpzerwy na jedzenie i chyba zaczne tłuc kolejna legende dziś ;p chcial bym dobic do okolo 25-35 lvl dzis, chociaz bedzie to trudne.. Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 trzecią legendę będziesz już wbijał? nieźle, w sumie 30 lvl na lajcie wbijesz. bądź kozak, dobijaj do legendy jeszcze dzisiaj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Słupek, poradnika nie masz? zerknij sobie bo też to tam jest O widzisz nawet nie wiedziałem zaraz obejrzę aż się boję ;/. Btw a jak z nabojami do ER też drogie? Nosz kurde ale pech, najłatwiejsze trophy za challenge ER a będę się najdłużej z nim męczył ;/. Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Jak wykonasz challege za ER, to będziesz miał o połowę tańsze naboje. Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 nabój kosztuje jakieś 15-20$ z tego co pamiętam. dobra, ja znikam, jak wrócę masz mieć ultimate platynkę Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 Słupek, poradnika nie masz? zerknij sobie bo też to tam jest O widzisz nawet nie wiedziałem zaraz obejrzę aż się boję ;/. Btw a jak z nabojami do ER też drogie? Nosz kurde ale pech, najłatwiejsze trophy za challenge ER a będę się najdłużej z nim męczył ;/. naboje nie sa jakies przerzliwe, tzn nie kosztuja 100 za sztuke ale glupio ze to dlc ze strojami bylo takei z(pipi)ane, bo dzieki strojowi handlowca mozna bylo kupić ER za 2500, i ja tak kupilem ale przez zabugowanie musialem skasowac stroje i też ER, i zacząć znowu od starego save'a sprzed dlc (dobrze ze po wbiciu 100% gry zapisalem sobie 2 savy, jeden na wszelki wypadek a drugiego czasem uzywalem) co do mojeje legendy - to dopiero 2 , mam tak jakby 100 lvl dopiero, i chyba zaraz przejde na nasepna legende i zaczne bic 101 Odnośnik do komentarza
impreza83 16 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 jak dostac sie do great plains?? mam most który jeszcze nei jest do konca zbudowany... ocb? Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 26 września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 września 2010 jak dostac sie do great plains?? mam most który jeszcze nei jest do konca zbudowany... ocb? Musisz "posunąć" fabułę do przodu wykonuj misje fabularne w Meksyku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi