Yano 3 697 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 (pipi) wiedzą, na PPE tez tak samo napisali a na stronie R* jest podpis że to porpostu przeróbka arta z okładki a nie że marston w formie zombiaka
xzdunx 7 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 (edytowane) w końcu dołączam do panteonu "mutafukerów" w tej grze, dziś pierwsza legenda za mną 50 godzin w multi, prawie non stop pike basin i się udało , teraz masterować singla zostało (póki co 90%) i platynka zostanie wbita:) Edytowane 29 września 2010 przez xzdunx
Słupek 2 123 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 (edytowane) Cytat z PS3site na temat pierwszego screena z Undead Nightmare pokazanego wczoraj - "Na specjalnie zaprojektowanym na tę okazję plakacie znalazł się John Marston, główny bohater gry, który przybrał formę zombiaka." Hmm tylko skąd oni wiedzą, że to Marston? Może wywnioskowali z tego, że są przecież takie same arty z Marstonem. Ja też byłem pewien (teraz trochę mniej), że to Marston. Właśnie skończyłem challenge za Explosive Rifle (tym samym platynując grę po raz czwarty ;]) i muszę napisać, że EK wymiata. Ale zaje.bista broń haha same flaki po niej zostają ;] Edytowane 29 września 2010 przez SłupekPL
XM. 10 856 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 DR2 jest zaje.bisty ,ale klimatu "jedynki" i ogólnego zaszczuca to tam z pochodnia szukac. A tu? Jeden screen zobaczyłem i bije on całą dr'ową otoczke z dwójki. JA CHCIEC!
Gość Orson Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 (edytowane) to ze jestes naiwny haha i mowi to człowiek ktory mysli ze ma dusze xDD odpowiedz mi w pieprzeniu , nie robmy smietnika w temacie o fajnej grze Yano lol kozak te screeny, to jest to Edytowane 30 września 2010 przez Orson
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Wow! Rockstar sprawili, że autentycznie się bałem . I co można powiedzieć o trailerze? Dużo zombie naraz, wilkołaki (?), powrót starych postaci, nowa strzelba i zombie - Abigail. Nie mogę się kurde doczekać! Edytowane 30 września 2010 przez TheRozi
Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) no i jest trailer!! pojawil sie 5 min temu (czemu tylko ja to sledze na bierzaco mimo ze jestem za(pipi)any robora po pachy?) http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9401/watch_the_undead_nightmare_debut_trailer edit: a jednak rozi tez trzymal reke na puslie, napsialismy w tym samym czasie Edytowane 30 września 2010 przez Yano
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) nic dodać nic ująć piękne!!! dead rising 2?? po co komu jak dostaniemy to dlc Edytowane 30 września 2010 przez xzdunx
Kris77 433 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Trailer MOC i MASAKRA. Obstawiam że DLC pojawi się w okolicach Halloween - w końcu to sezon na zombiaki, no i napis: Very Soon na końcu trailera.
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 ciekawe za ile i ile będzie godzinowo trwało (liczę na co najmniej 2 godzinki fajnej historii)
Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 ma byc za tyle samo co poprzednie dlc , tak do tej pory mowili, mimo ze wydaje sie wieksze niż pozostale dlc 2h fabuly? mozliwe, ale samego grania i ogolnie zabawy zapewne bedzie o wieeeele wiecej (zwlaszcza jesli w multi dojdzie tryb zespolowej obrony przez falami zombie)
Pupcio 18 374 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 za nie mogę mam miesiąc czekać ja chce na miśki zombie polować o by było wcześniej na przykład w następną środę myślałem że będą wolne ładnie biegną sprintem i nowa broń chyba mocarna
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Wydaje się o pare długości większe , w końcu coś do singla, sam multi powoli już mi się przejadł.... no, nowe z 2 godzinki w singlu i na nowo można zakochać się w rdr a jak zrobią 30 minut misji + nowe "pierdoły" w multi to się obrażę . Edytowane 30 września 2010 przez xzdunx
Gość Mr. Blue Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Marton żyje?!?! BEST RESURECTION EVER sorry Jezu.
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Marston na pewno nie żyje. Wydarzenia z DLC mogą się dziać w czasie fabuły gry, przed śmiercią John'a.
Gość Mr. Blue Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 ...czemu przeczy martwa Abigail na końcu trailera (na rysunku). Co ty mi tu będziesz psuł takie piękne marzenia - Marston ma żyć i basta!
Słupek 2 123 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Ja pier... ale przyjemny i klimatyczny trailer. Serio to przecież wygląda jak trailer jakiejś nowej gry a nie dlc. Dobra Rockstar już wiem jakiego róbcie nowego sandboxa; horror z zombiakami ;]. Spoiler fabularny: Też mi się wydaje, że te dlc będzie się działo przed śmiercią Marstona. Całe szczęście, że Jackiem nie będziemy grać ufffffffff.
brumbrum 28 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 W końcu dlc na które warto wydać siano ( a przynajmniej tak się zapowiada) bo po ostatnim mam w(pipi) na R*. No Słupek chyba w koncu wykorzystają należycie WE bo ten cmentarzyk to chyba ten w Blackwater o ile dobrze kojarzę no i farma Johna. Misiek zombie czyli ogólna infekcja? Ciekawe jak to umotywują, Umbrella czy też Seth coś odj**ł wykopując ciągle te trupy
Słupek 2 123 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) No Słupek chyba w koncu wykorzystają należycie WE bo ten cmentarzyk to chyba ten w Blackwater o ile dobrze kojarzę no i farma Johna. Misiek zombie czyli ogólna infekcja? Ciekawe jak to umotywują, Umbrella czy też Seth coś odj**ł wykopując ciągle te trupy A no właśnieeeeeeeeeeeeee słuszna uwaga ;]. Wykorzystają ukochane nie wykorzystane WE idealne miejsce idealna po prostu. No i tam jest cmentarz choć na I wyspie też chyba jest taki mały niedaleko Armadillo. A wiecie co mi głupiego przyszło do głowy ;p. Wiadomo każdy zastanawia się jak wytłumaczą zombiaki, jaka będzie fabuła a ja wpadłem na taki pomysł. Znacie pewnie film "Martwica mózgu" a wraz z tym dodatkiem do RDR dojdzie jakaś mistyczna kreatura. Może Marston dostanie jakiegoś questa żeby odszukał tego stwora np. Chupacabre ;p w Meksyku (to by pasowało) i sprowadził go do WE; Blackwater. A dalej jak w Martwicy mózgu zwierze się wymknie-ucieknie i zacznie kąsać ludzi co zaowocuje zmianą ich w zdechlaki ;]. może być ? ;p Edytowane 30 września 2010 przez SłupekPL
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Po co tłumaczyć Po prostu święto halloween (nie wiem czy już wtedy obchodzone), umarli powstali z grobów i dalej jeszcze lepiej:), Ja liczę na klimat oldschoolowych klimatach z zombie:) (pewnie niektórzy wiedzą co mam na myśli, a najbardziej fani tatuażu:))nawet kiedyś była gra na bodajże pierwszego xa i pieca o tej tematyce, niestety nie pamiętam tytułu... Edytowane 30 września 2010 przez xzdunx
Pupcio 18 374 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 pamiętam ten film kiedyś to było coś jak koleś szczał na grób i nagle łapa z ziemi łapie wiadomo co ciekawe czy nietoperze będzie można upolować
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) http://zombiedump.co...-the-zombie.jpg coś takiego, klimatem porażała gorzej z wykonaniem:P wzorowane na kinie o umarlakach z początku lat 80...Czyli zombie z lekkim "przymrużeniem oka", ja na to liczę a widzę po designie że tak będzie Edytowane 30 września 2010 przez xzdunx
Gość Mr. Blue Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Nie, wszystko ma być diabłem podszyte a Marston przebudza się ze snu śmierci, za sprawą Strange Man'a, który ustanawia Johna swoją "ręką" która ma oczyścić region z nieczystości. Edytowane 30 września 2010 przez Mr. Blue
Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) zauważcie ze bdzie spora zmiana w walce - do tej pory przeciwnicy kitrali sie za zasłonami i strzelali, a teraz będa na nas szarżować trzeba bedzie uwazac gdzie sie strzela i wycofywać, a nie porpostu siedziec za kamieniem i strzelac do innych siedzacych za kamieniami mysle ze to zmiana na duży plus i przez szybkosc zombiakow moze byc o wiele lepszy klimat osaczenia niż w dead rising (swietna gra ale klimatu strachu nie ma wcale) ciekawe jak bedzie z iloscia przeciwnikow na ekranie/w okolicy, czy jak do tej pory okolo 8-15 , czy moze jakies wieksze grupki , mogli by zrobic ze w nocy jest wiecej i uproscic odrobine modele postaci wtedy żeby wiecej napchać (i tak po ciemku nie bedzie widac detali;p) btw cmentarzy to jest sporo, w mexyku tez jest, conajmniej po jednym na kazdej "wyspie" Edytowane 30 września 2010 przez Yano
Pupcio 18 374 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Ja liczę na ok.30 wrogów na ekranie tak jak pisałeś nocą i tak nic nie będzie widać,marshal będzie to może obrona armadillo albo w tym opuszczonym mieście nie pamiętam nazwy to będzie do osrania Edytowane 30 września 2010 przez pawciokratos
Rekomendowane odpowiedzi