Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 screen z filmiku zrobilem zobacie jaka broń garłacz znany z tego ze mozna go ładowac czym popadnie (np garscią gwozdzi)
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Yano : coraz bardziej mnie zaskakujesz ty militarystą jesteś czy coś (może szmuglujesz bronią )?? kiedyś pisałeś o pasku z nabojami teraz o "garłaczu". Naprawdę szacun. Edytowane 30 września 2010 przez xzdunx
Pupcio 18 374 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Świetnie teraz wspomniałeś o tych gwoździach i już dostałem wizji,i takie pytanie wiecie może kto jest na początku trailera ten koleś ma jakiś znajomy ryj Edytowane 30 września 2010 przez pawciokratos
Słupek 2 123 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Nie, wszystko ma być diabłem podszyte a Marston przebudza się ze snu śmierci, za sprawą Strange Man'a, który ustanawia Johna swoją "ręką" która ma oczyścić region z nieczystości. Dobre, dobre i całkiem możliwe oczyszczenie zdechlaków w ramach kolejnego odkupienia heh. Taaaaaaaa ja też zauważyłem, że Yano z broniami, militarią często wyskakuje ;]. Kurde Yano dobre oko, że zauważyłeś tego "garłacza" podaj jeszcze jakieś ciekawostki co potrafi ta broń ;].
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) @pawciokratos Na początku trailera jest najprawdopodobniej Moses Forth, bliski znajomy Seth'a. @Słupek - myślę, że jedną z mitycznych kreatur jest wilkołak, pokazany na początku trailera. Garłacz faktycznie będzie potężny, ale lepszą bronią będzie... łuk. W 0:42 sekundzie możemy zobaczyć zombiaka ze strzałami w plecach. Edytowane 30 września 2010 przez TheRozi
Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Yano : coraz bardziej mnie zaskakujesz ty militarystą jesteś czy coś poprostu interesuje sie wieloma rzeczami, i to akurat fajna broń wiec coś tam mi sie kiedys obiło o uszy takie pytanie wiecie może kto jest na początku trailera ten koleś ma jakiś znajomy ryj to mojżesz, "kolega" setha u którego sie w jednej misji "załatwialo" mape skarbu Kurde Yano dobre oko, że zauważyłeś tego "garłacza" podaj jeszcze jakieś ciekawostki co potrafi ta broń ;]. podejzewam że to bedzie poprostu taki mocarny shotgun , wątpie by była możliwość ładowania go gwozdziami xD
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 ah tylko mam nadzieję że do wydania dodatku zdąże splatynować chodź podstawkę (mam problem z ubiciem każdego zwierzaka i niektórymi strojami), bo tak za tydzień enslaved- przejdę szybko, castlevania (zobaczymy), larę ruszę ale tylko jak kumpel wpadnie i pozostaje już tylko czekać na to cudeńko:)
brumbrum 28 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Jest dużo cmentarzy ale taki z szyldem obok kościółka jest podajże tylko w Blackwater. Liczę na to że w końcu dopieszczą te WE bo tak jak wielu mówi strasznie nie wykorzystana jest to miejscówka. Czemu np.w tym nowym dodatku nie ma polowania na miski albo na szrżujące na nas bizony? Bierzemy ER, cocodżambo i do przodu . Ja pierwsze co zrobiłem w singlu to pojechałem z tą giwerą na miśki 8)
Yano 3 697 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) pod trailerem jest napis download, mozna zassać w bardzo wysokiej rozdzilczosci filmik, o wiele wiecej widac myślę, że jedną z mitycznych kreatur jest wilkołak, pokazany na początku trailera. wlasnie zastnawiam sie czy to był wilkołak (widać tez jego noge w dalszej czesci trailera) , odrazu zwraca uwage ze chodzi podpierajac sie rekami, ale czy to wilkołak czy tylko zombiak ktory dziwnie łazi bo nie wyglądał zbyt wilkowato (wieksza postura, wilcza morda) mimo że to coś mi nie wyglądało na wilkołaka to jest dosyc prawodobne że jednak będą lepszą bronią będzie... łuk. W 0:42 sekundzie możemy zobaczyć zombiaka ze strzałami w plecach. tez na to zwrocilem uwage, ale zastnawiam sie czy to napewno my bedziemy mogli strzelać z łuku, bo w momencie gdy widac zombiaka ze strzałą słychac tez indianskie śpiewy/krzyki może to poprostu zombiak-indianin ktory już "obudził sie" ze strzałą od ktorej kiedys zmarł mimo tych wątpliwosci tak samo jak wyzej - łuk jest bardzo prawdopodbny (chociaz chyba garłacz i tak mocniejszy , boje sie ze łuk może podzielić los tomahawka - malo praktyczny z powodu zasiegu, albo jakiejs innej wady) Jest dużo cmentarzy ale taki z szyldem obok kościółka jest podajże tylko w Blackwater. podejzewam ze to ten w blackwater albo ten gdzie poznajemy setha , bo tam tez jest kosciol zresztą - jak cudownie w grze wygląda nocna burza, a co dopiero gdy podczas takiej burzy wyjdą zombiaki Edytowane 30 września 2010 przez Yano
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Właśnie blackwater, i ogólnie północna "KRAINA" jest omijana szerokim łukiem... w singlu tylko końcówka a w multi nic... Ale ten dodatek to idealne rozwiązanie tej kwestii, powinni porobić tam głównie wątki z umarlakami, jest ona klimatyczna i pasuje do tego dodatku , ale jest szansa ponieważ a. był miś b. indianie(strzały, zombie) też byli raczej w tamtych regionach. Edytowane 30 września 2010 przez xzdunx
Pupcio 18 374 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 wojsko będzie na mostach do meksyku pilnować żeby zaraza się nie przemieszczała a te strzały to też myśle że to tylko taki zombiak.
kudlaty88 488 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Cmentarz z trailera to na 100% ten z okolic Armadillo. Ale KLIMAT jest za(pipi)iaszczy. Obrona farmy przed zombiakami zarządzi. A ja myślę że te zombi będą tylko wytworem wyobraźni Johna. Tuż przed śmiercią nawiedza go takie właśnie koszmarne wizje będące formą kary za popełnione grzechy Edytowane 30 września 2010 przez kudlaty88
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Oglądając trailer natrafiłem na to: Zauważcie jak pięknie zombie stracił większy kawałek głowy. Czyżby możliwość odstrzeliwania poszczególnych członków od nieumarłych paskud? W 0:36 sekundzie widzimy przemykającą pod oknem kobietę. Zarys jej postaci przypominał mi sylwetkę Jenny... Ale to tylko moja wyobraźnia . Edytowane 30 września 2010 przez TheRozi
Voytec 2 761 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Jeden z trupów miał strzałe wbita w plecy, bodajze ok 40 sekundy w trailerze. Czyzby luk albo kusza?
Słupek 2 123 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Albo po prostu zdechlak który za życia został zabity przez jakiegoś Indiańca ;] a strzała to pozostałość. Edytowane 30 września 2010 przez SłupekPL
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 przez zombiaki wszyscy o tym zapomnieli ale dziś za okolo 6 godizn R* odblokuje nową klase postaci
Gość Orson Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 nie wiem czy rockstar podal date premiery, nie wiem czy o tym pisaliscie (zyje inną gra obecnie 8) ) ale byłoby za(pipi)iscie gdyby ten dlc pojawił sie 1 listopada. To juz w sumie niedługo a jakby było klimatycznie
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Obawiam sie ze jest to prawdopodobne, choc coming very soon w trailerze sugerowalby wczesniejsza premiere. Zobaczymy. Slupek, moze masz racje, ale nie zdziwilbym sie, gdyby Rockstar z nowym dodatkiem wprowadzil tez nowa bron.
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Vojtec - chyba przegapiles poprzednią strone , będą nowe bronie i to na 99% wiecej niż jedna (i weicej niz 2-3)
Gość Orson Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 ej dajcie spokój, czujecie to? Haloween, cmentarze, płonace znicze...a na konsoli zombiaki w swiecie RDR 8) klimat urywa dupe
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Yano, przegapilem, faktycznie. Dodatek soczysty. Miejmy nadzieje, ze bedzie kosztowal 36 zl i nie wiecej.
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 orson daty nie podali ale wszyscy przewidują halloween na oficjalnej stronie caly czas wisi cena 9.99$ czyli tyle samo ile poprzednie dodatyki
xzdunx 7 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 (edytowane) kto mi dziś coś wytłumaczy: chciałem zrobić trophy z pokerem.... w blackwater wygrałem 3000 i puchar nie wpadł :confused: Edytowane 1 października 2010 przez xzdunx
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 to najpierw powiedz o ktore dokladnie chodzi bo jest ich kilka moze masz na mysli że 2000 w jednym rozdaniu! JEDNYM ROZDANIU!!!! ZŁOTY DWADZIEŚCIA DZIEWIĘĆ!!!!
xzdunx 7 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 myślałem że w jednej grze;P jak w jednym rozdaniu... jak to zrobić??
Rekomendowane odpowiedzi