Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

UWAGA niesprawdzowne info !!!!

wlasnie na 4chanie przeczytalem raczej mało wiarygodne info o dlc, podejzewam ze ktos se jaja robi ale i tak napisz

- premiera 26 pazdziernik

- 4 klasy zombie (pewnie cos typu zwykle, grube i wolne, zwinne, itp)

- tryb w multi : obrona przed hordami zombie

ale serio podejzewam ze to nieprawda

...

Czy są misje typu idź,przynieś i pozamiataj ?

jest ponad 50 poddstawowych miejsji, 18 misji pobocznych (ktore zwykle mają kilka etapow odzielonych od siebie przerwami, typu spotykasz kogos i zagadujesza, a kilka dni potem spotykasz go znowu w innej sytuacji)

wiele misji dotyczy zabijania, kilka przynoszenia, a zamiataniem raczej sie nie spotkalem ;)

oprocz tego jest duzo zadan z dziedziny polowania, zbieractwa (ale nie ma nic w stylu 100 gołębi), odblokowywanie kazdego stroju wymaga kilkiu mini zadan do wykonania, itp , sporo jest roboty

Edytowane przez Yano
Opublikowano

wlasnie na 4chanie przeczytalem raczej mało wiarygodne info o dlc, podejzewam ze ktos se jaja robi ale i tak napisz

26 października to wtorek, więc się zgadza. Podaj link do tego.

Opublikowano

O tym, co będzie zawierał dodatek, to jest już od dawna. Co się tyczy daty wydania, na Twitterze nic nie pisali, bo sprawdzałem :thumbsup:.

Opublikowano

ja pierwszy raz widze info o trybie oblężenia (wczesniej o nim spekulowałem tylko), o tych kilku typach zombi, i o o tym ze nowa fabuła bedzie odpalana z menu gry i bedzie oddzielona od zwykłego singla

Opublikowano

ja tam chce tylko żeby można normalnie podróżować po świecie oczywiście z zombiakami a misje to przy okazji :thumbsup: tylko internet mi wysiadł i że tak napisze jest dupsko trzeba szybko naprawić i czekać na zombie :banana:

Opublikowano

głownie dla jednego, ale będą też bajery do multi - nowe skiny postaci (zombiaki) , nowy tryb obrony przed hordami zombi , mozliwe ze nowe bronie beda tez dostpne w multi ale tego oficjalnie nie widzialem nigdzie

chociaz glowne atrakcje maja byc na singlu

Opublikowano

Na pewno się sprawdzi.No nie mogę, po raz kolejny raz moje gdybania się sprawdziły odnośnie obrony hord a`la GOW2 jak i daty wydania :potter:

Opublikowano (edytowane)

Super, wreszcie mam headset. Możemy się dzisiaj umówić na partyjkę w kości, czy ogólnie pograć w L&C. Jest ktoś chętny?

Edytowane przez TheRozi
Opublikowano

głownie dla jednego, ale będą też bajery do multi - nowe skiny postaci (zombiaki) , nowy tryb obrony przed hordami zombi , mozliwe ze nowe bronie beda tez dostpne w multi ale tego oficjalnie nie widzialem nigdzie

chociaz glowne atrakcje maja byc na singlu

jestem prawie pewien, ze takiego smaczku Rock_Star nie przepuści i na pewno z czasem wyjdzie Co-Op dla tego dodatku.

jednak, ja z tego nie skorzystam, bo na co dzień jestem Kotem.

Opublikowano (edytowane)

Ale newsy ale newsy ;].

http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9811/experience_the_red_dead_redemption_undead_nightmare_pack_at_new_york_comic_con_this_weekend Experience the Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack at New York Comic Con this Weekend

Czyli już w ten weekend dowiemy się czegoś więcej, MNIAM.

http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9821/new_screenshots_from_undead_nightmare nowe screeny

undeadnightmarescreens1.jpg

undeadnightmarescreens1.jpg

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

fuck yeah!

jak zwykle gralem se po nocy w pokera a tu takie fajne screeny :D

żonka troche sie zaniedbała xD nie chce spoilerowac ale przyszeł mi do glowy ciekawy pomysł - jak widać zona sie zzombiaczyła, pewnie przykro by było ja zabijać... możliwe że trzeba bedzie ją zwiazać lassem i schować w szafie do czasu odnalezienia lekarstwa ;>>>

zuwazcie ze na fotce z drabiną marston nie ma czapki, ciekawe czy bedzie moża zgubic czapke w razie upadku itp

zastanawiam sie czy to nie jest nowa bron- wyglada bardzo podobnie do double barell shotgun, ale wydaje sie mieć dłuższa lufe.. hm

83.jpg

Edytowane przez Yano
Opublikowano

A dodatek Liar and Cheats to tylko poker (w którego nie potrafie grać) i wyścigi konne ?

- poker

- kosci

- wyscigi

- nowe kryjowki gangow (jest 2 razy wiecej niż bez dodatku)

- skiny singlowych postaci w multi

- nowa broń - strzela ładunkiem wybuchowym

- nowy tryb w multi "stronghold" (połaczonie obu trybów w BC2 - jesli kilka kolejnych baz na mapie ktore jedna drużyna przejmuje a druga broni)

- tryb polowania na zwierzęta (do tej pory mozna bylo je zabijać luzem bez zadnych bonusów)

chyba tyle

Opublikowano

Abigail zombi więc...

...jednak gramy PO właściwym zakończeniu gry. :ninja: Fuck Yeah!!!

Opublikowano (edytowane)

Abigail zombi więc...

...jednak gramy PO właściwym zakończeniu gry. :ninja: Fuck Yeah!!!

wcale nie, poprostu została ugryziona i sie zmieniła , przeciez gramy marstonem

juz predzej bym podejzewal ze to sie dzieje w czasach koncowki gry , po powrocie do domu itp jako alternatywna historia (wnioskuje to z obecnosci bonny , nie moze sie dziac przed wysłaniem johna na misje złabania billa)

Edytowane przez Yano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...