MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 kiedy wyjdzie to DLC z zombie?
Szalona Małpka 5 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 ... Czy są misje typu idź,przynieś i pozamiataj ?
Gość Mr. Blue Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 idź, zabij, nie ma zamiatania.
Yano 3 697 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 (edytowane) UWAGA niesprawdzowne info !!!! wlasnie na 4chanie przeczytalem raczej mało wiarygodne info o dlc, podejzewam ze ktos se jaja robi ale i tak napisz - premiera 26 pazdziernik - 4 klasy zombie (pewnie cos typu zwykle, grube i wolne, zwinne, itp) - tryb w multi : obrona przed hordami zombie ale serio podejzewam ze to nieprawda ... Czy są misje typu idź,przynieś i pozamiataj ? jest ponad 50 poddstawowych miejsji, 18 misji pobocznych (ktore zwykle mają kilka etapow odzielonych od siebie przerwami, typu spotykasz kogos i zagadujesza, a kilka dni potem spotykasz go znowu w innej sytuacji) wiele misji dotyczy zabijania, kilka przynoszenia, a zamiataniem raczej sie nie spotkalem oprocz tego jest duzo zadan z dziedziny polowania, zbieractwa (ale nie ma nic w stylu 100 gołębi), odblokowywanie kazdego stroju wymaga kilkiu mini zadan do wykonania, itp , sporo jest roboty Edytowane 3 października 2010 przez Yano
Szalona Małpka 5 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 To fajnie. Zresztą już zamówiłem więc we wtorek sam przekonam się jak to wygląda.
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 UWAGA niesprawdzowne info !!!! wlasnie na 4chanie przeczytalem raczej mało wiarygodne info o dlc, podejzewam ze ktos se jaja robi ale i tak napisz - premiera 26 pazdziernik - 4 klasy zombie (pewnie cos typu zwykle, grube i wolne, zwinne, itp) - tryb w multi : obrona przed hordami zombie ale serio podejzewam ze to nieprawda 26 października to wtorek, więc się zgadza. Podaj link do tego.
Yano 3 697 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 tutaj tez jest to info wiec moze to jednak prawda chyba na twitterze to napsiali http://reddead.wikia.com/wiki/Undead_Nightmare
Gość Rozi Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 O tym, co będzie zawierał dodatek, to jest już od dawna. Co się tyczy daty wydania, na Twitterze nic nie pisali, bo sprawdzałem .
Yano 3 697 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 ja pierwszy raz widze info o trybie oblężenia (wczesniej o nim spekulowałem tylko), o tych kilku typach zombi, i o o tym ze nowa fabuła bedzie odpalana z menu gry i bedzie oddzielona od zwykłego singla
Pupcio 18 381 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 ja tam chce tylko żeby można normalnie podróżować po świecie oczywiście z zombiakami a misje to przy okazji tylko internet mi wysiadł i że tak napisze jest dupsko trzeba szybko naprawić i czekać na zombie
MEVEK 3 459 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 (edytowane) UNDEAD NIGHTMARE - wiec to będzie dodatek dla jednego gracza, aha.. podoba sie! Edytowane 3 października 2010 przez 4 mE
Yano 3 697 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 głownie dla jednego, ale będą też bajery do multi - nowe skiny postaci (zombiaki) , nowy tryb obrony przed hordami zombi , mozliwe ze nowe bronie beda tez dostpne w multi ale tego oficjalnie nie widzialem nigdzie chociaz glowne atrakcje maja byc na singlu
Oldboy 984 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 UWAGA niesprawdzowne info !!!! wlasnie na 4chanie przeczytalem raczej mało wiarygodne info o dlc, podejzewam ze ktos se jaja robi ale i tak napisz - premiera 26 pazdziernik - 4 klasy zombie (pewnie cos typu zwykle, grube i wolne, zwinne, itp) - tryb w multi : obrona przed hordami zombie ale serio podejzewam ze to nieprawda Na pewno się sprawdzi.No nie mogę, po raz kolejny raz moje gdybania się sprawdziły odnośnie obrony hord a`la GOW2 jak i daty wydania :potter:
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) Super, wreszcie mam headset. Możemy się dzisiaj umówić na partyjkę w kości, czy ogólnie pograć w L&C. Jest ktoś chętny? Edytowane 4 października 2010 przez TheRozi
Szalona Małpka 5 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Który z obu dodatków opłaca się kupić najpierw ?
Słupek 2 128 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Liar and Chaets a najpierw to ściągnij sobie ten darmowy co-op.
MEVEK 3 459 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 głownie dla jednego, ale będą też bajery do multi - nowe skiny postaci (zombiaki) , nowy tryb obrony przed hordami zombi , mozliwe ze nowe bronie beda tez dostpne w multi ale tego oficjalnie nie widzialem nigdzie chociaz glowne atrakcje maja byc na singlu jestem prawie pewien, ze takiego smaczku Rock_Star nie przepuści i na pewno z czasem wyjdzie Co-Op dla tego dodatku. jednak, ja z tego nie skorzystam, bo na co dzień jestem Kotem.
Słupek 2 128 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Ale newsy ale newsy ;]. http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9811/experience_the_red_dead_redemption_undead_nightmare_pack_at_new_york_comic_con_this_weekend Experience the Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack at New York Comic Con this Weekend Czyli już w ten weekend dowiemy się czegoś więcej, MNIAM. http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9821/new_screenshots_from_undead_nightmare nowe screeny Edytowane 5 października 2010 przez SłupekPL
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) fuck yeah! jak zwykle gralem se po nocy w pokera a tu takie fajne screeny żonka troche sie zaniedbała xD nie chce spoilerowac ale przyszeł mi do glowy ciekawy pomysł - jak widać zona sie zzombiaczyła, pewnie przykro by było ja zabijać... możliwe że trzeba bedzie ją zwiazać lassem i schować w szafie do czasu odnalezienia lekarstwa ;>>> zuwazcie ze na fotce z drabiną marston nie ma czapki, ciekawe czy bedzie moża zgubic czapke w razie upadku itp zastanawiam sie czy to nie jest nowa bron- wyglada bardzo podobnie do double barell shotgun, ale wydaje sie mieć dłuższa lufe.. hm Edytowane 5 października 2010 przez Yano
Szalona Małpka 5 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 A dodatek Liar and Cheats to tylko poker (w którego nie potrafie grać) i wyścigi konne ?
Voytec 2 761 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Kosci i skorki. Marstony, Marshale, Reyesy itd.
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 A dodatek Liar and Cheats to tylko poker (w którego nie potrafie grać) i wyścigi konne ? - poker - kosci - wyscigi - nowe kryjowki gangow (jest 2 razy wiecej niż bez dodatku) - skiny singlowych postaci w multi - nowa broń - strzela ładunkiem wybuchowym - nowy tryb w multi "stronghold" (połaczonie obu trybów w BC2 - jesli kilka kolejnych baz na mapie ktore jedna drużyna przejmuje a druga broni) - tryb polowania na zwierzęta (do tej pory mozna bylo je zabijać luzem bez zadnych bonusów) chyba tyle
Gość Mr. Blue Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Abigail zombi więc... ...jednak gramy PO właściwym zakończeniu gry. Fuck Yeah!!!
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Abigail zombi więc... ...jednak gramy PO właściwym zakończeniu gry. Fuck Yeah!!! wcale nie, poprostu została ugryziona i sie zmieniła , przeciez gramy marstonem juz predzej bym podejzewal ze to sie dzieje w czasach koncowki gry , po powrocie do domu itp jako alternatywna historia (wnioskuje to z obecnosci bonny , nie moze sie dziac przed wysłaniem johna na misje złabania billa) Edytowane 5 października 2010 przez Yano
Gość Mr. Blue Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Ale Maston zapewne zmartwychwstaje. :potter:
Rekomendowane odpowiedzi