Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdykam! :teehee: Cisnienie na ten dodatek skacze jak na nową część RDR. Coś czuję że to dlc będzie przypominać epizody z GTA4 i będzie mogło nosić z dumą nazwę "dodatek do gry" :thumbsup: a nie jak te wszystkie pierdoły i powycinane tryby :whistling: które wypuszczali do tej pory.

Opublikowano

Dwa pytania:

1. Skąd Wy już bierzecie tą datę premiery 26.10? Swoją drogą pasuje mi akurat kilka dni przed GT5.

2. To jeszcze dlc czy już nowa gra? He he ta fota mnie zgwałciła, co za klimat:

undeadnightmare106004.jpg

Opublikowano

Zobaczycie, za pare lat RDR bedzie wspominany tak jak my np teraz myslimy z sentymentem o np. GTA San Andreas.

Czyli tytul idealny.

tez tak sadze, btw jedank łyknąłbym gta osadzone w SA na next genach

Opublikowano

1. Skąd Wy już bierzecie tą datę premiery 26.10? Swoją

2. To jeszcze dlc czy już nowa gra?

1 ja to przeczytalem na 4chanie :P

2 wydaje sie ze bedzie duze, ale lepiej sie nie napalac przesadnie bo moze sie okazać ze screeny fajne ale w sumie to tylko kilka drobnych bajerów i mini fabuła :P (oczywiscie chce sie mylić ale lepiej poczekac do premiery),

akurat kilka dni przed GT5.

czyli znowu tylko trofea i gra poleci w odstawke? :P nieładnie :P

Opublikowano (edytowane)

1 ja to przeczytalem na 4chanie :P

2 wydaje sie ze bedzie duze, ale lepiej sie nie napalac przesadnie bo moze sie okazać ze screeny fajne ale w sumie to tylko kilka drobnych bajerów i mini fabuła :P (oczywiscie chce sie mylić ale lepiej poczekac do premiery),

Taa masz rację nie ma się co napalać bo to tylko foty itd. ale to jest R* i w tym wypadku mam 100 % zaufanie, że się nie zawiodę. Ba 200 % ;p z drugiej strony ja też nie wiadomo czego nie oczekuje tylko właśnie tego co napisałeś czyli mini fabuły, kilku bajerów i zombi to mi do całkowitego szczęścia wystarczy bo liczy się fakt, że to RDR ;]. Wszystko mnie jara (zresztą Ciebie też ;p) (no prawie) co jest związane z tą grą nawet niech dadzą te 5-6 misji i już jestem happy choć póki co wydaje się to być trochę bardziej "zaawansowany" dodatek.

czyli znowu tylko trofea i gra poleci w odstawke? :P nieładnie :P

No to jest dodatek singlowy więc robię przede wszystkim to co będzie oferował, wymagał a pewnie będzie miało to bliski związek z trofeami choć one póki co mnie nie interesują. Ale jestem ciekaw co dadzą, btw singla męczyłem blisko ponad 2 miechy z tego ponad miesiąc robiłem "wielkie nic" (bawiłem się) zlewając trofea i wątek fabularny; zresztą sam wiesz ;].

RDR to jest mój rekord generacji (nie licząc Girsów pierwszych w multi) jeżeli chodzi o najdłużej graną grę, przebiłem nawet GTAIV ;]. Muszę się w końcu odczepić od RDR (mini-joke) bo nie mogę przez niego grać w inne gry hehe.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Ja spodziewam sie klku misji, skinow w multi, kilka challengy. Jednak wczesniejszych DLC, R* tak nie reklamowalo, nie tworzylo tapet, nie mialy swoich log (tak jak TBoGT i TLaD). Wiec moze sie to okazac naprawde sporym dodatkiem, z misjami z cutscenkami, lecz lepiej sie nie nastawiac i pozytywnie sie zaskoczyc.

Opublikowano (edytowane)

niestety cena identyczna jak porpzednio sugeruje że raczej nie ma co sie napalac na 10 razy wieksze dlc niz dotychczas ;p

chyba az tacy cydowni nie są (dodatki do gta4 chyba 60zł kosztowaly)

EDIT

pytania i odpowiedzi

http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/10061/asked_&_answered_undead_nightmare_edition

wiekszosc odpowiedzi znamy, ale potwierdzily sie moje spekulacje ze czasowo zombiaki sa wplecione w okres gdy john wrocil do domu (ale są osobna alternatywną historą)

Edytowane przez Yano
Opublikowano

...RDR to jest mój rekord generacji (nie licząc Girsów pierwszych w multi) jeżeli chodzi o najdłużej graną grę, przebiłem nawet GTAIV ;]. Muszę się w końcu odczepić od RDR (mini-joke) bo nie mogę przez niego grać w inne gry hehe.

Oj Słupek lepiej tego nie rób ;) jak wyjdziesz to już cieżko będzie wrócić.Nie jestem skrajny przypadkiem i co najgorsze to moi znajomi zapomnieli co to RDR

Opublikowano

Ma ktoś ochotę pograć dzisiaj na wieczór? Chciałbym w końcu przetestować headset ;)

Opublikowano

Witam, podczas przechodzenia fabuły napotkałem problem. A mianowicie do odkrycia została mi jedna miejscówka. Wszczędzie, poza meksykiem, mam odkryte miejscówki, nawet więcje niż trzeba. Do odkrycia w Nuevo Pariso zostały 3 miejscówki. Ale wg. mapy mam wszstko odkryte ;/ Macie jakiejś pomysły?

Opublikowano

Kup mapy w głównych sklepach w Meksyku. To powinno pomóc.

Opublikowano

reddeadredemptionundead.jpg

http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/9811/%5Bfeatured_post%5D_experience_the_red_dead_redemption_undead_nightmare_pack_at_new_york_comic_con_this_weekend [Featured Post] Experience the Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack at New York Comic Con this Weekend

Może pojawią się jakieś konkrety od osób które zagrają a może i gameplay. A tak z innej beczki to by po części wskazywało, że te dlc może być "duże" w końcu nie pokazywaliby popierdólki dlc na CC i nie robiliby z tego takiego wielkie hALO.

Opublikowano

No otóż to. Cena wskazywałaby na to, ze DLC nie powinno sie zbytnio obszernoscia roznic od 2och poprzednich, natomiast marketing mowi co innego. Arty i takie trailery ostatnio powstawaly przy TBoGT i TLaD ;P

Opublikowano

No pobrałem sobie dzisiaj te darmowe stroje. Fajnie łachy zwłaszcza hunter outfit czy jak to się tam nazywa :thumbsup:

Btw po zainstalowaniu tego dodatku kaktusy zaczęły "świeci".

Np koło Armadillo gdy chmury rzucają cień na okolice to kaktusy nadal są oświetlone.

Miał ktoś taki bug???

Nie wiem czy to przez ten dodatek ze strojami czy tak było już przedtem tylko ja nie zauważyłem. :unsure:

Opublikowano (edytowane)

Na europejskim psstore jeszcze nie ma tego dlc tylko na US ;/.

Ale i tak nie ściągnę dopóki nie przeczytam opinii, że wszystko jest ok ;]. Nie mam zamiaru stracić sejva czy coś takiego...

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Czy jak mam zapis przed ostatnią misją to będe mógł mieć te stroje czy musze już grać na innym np.po ostatniej misji bo przed ostatnią misją stroju już nie można zmieniać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...