Słupek 2 130 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Te znaczki U to mogą być miejsca w których będziemy bronić "tereny" przed zdechlakami. Zresztą nie wiem ;]. Ale 10 godzin misji hmmm... kurde tyle nawet "potężne" dodatki do GTA4 nie miały. 10 godzin ze wszystkim na 100% mniej więcej wynosiło ale dobra załóżmy, że Undead Nightmare będzie trwał 10 godzin na 100 % ze wszystkimi bajerami. To i tak jest rekord dlc za 36 złoty... w takim bądź razie nie dziwę się, że go tak reklamują. Mnie jeszcze zastanawia czy dodatek wrzucą we wtorek tak jak kiedyś czy tak jak ten ostatni dopiero w środę. Kurcze oby we wtorek akurat wolne mam ;]. Edytowane 20 października 2010 przez SłupekPL
kudlaty88 488 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Słupek-> ale ja tam widzę tylko jeden znaczek U.
Pupcio 18 385 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 ja widze aż 4 ja myśle że bedzie tak jak w san andreas z gangami przynajmniej tak sądze po przeczytaniu opisów z pod obrazków.
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Te znaczki U to mogą być miejsca w których będziemy bronić "tereny" przed zdechlakami. Zresztą nie wiem ;]. Ale 10 godzin misji hmmm... kurde tyle nawet "potężne" dodatki do GTA4 nie miały. 10 godzin ze wszystkim na 100% mniej więcej wynosiło ale dobra załóżmy, że Undead Nightmare będzie trwał 10 godzin na 100 % ze wszystkimi bajerami. To i tak jest rekord dlc za 36 złoty... w takim bądź razie nie dziwę się, że go tak reklamują. Mnie jeszcze zastanawia czy dodatek wrzucą we wtorek tak jak kiedyś czy tak jak ten ostatni dopiero w środę. Kurcze oby we wtorek akurat wolne mam ;]. Na pewno będzie we wtorek. Wszystkie dotychczasowe DLC tak wychodziły, a tylko H&T Outfits Pack zaliczył obsuwę. Zwróćcie uwagę na zielony kolor mapy . Co do liter "U" - może oznaczają one osoby, które trzeba uratować w danym mieście?
Pupcio 18 385 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 OJ WTOREK WTOREK jeszze 6 dni mi tam szybko leci czas do naszych milusińskich zombiaczków ktoś będzie chętny pograć ze mną w obronę przed zombi w multi bo w końcu chce pograć z takimi weteranami
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Pewnie, że możemy pograć. Ja jestem jak najbardziej chętny.
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Co do liter "U" - może oznaczają one osoby, które trzeba uratować w danym mieście? raczej to jednak cos z zombiakami bo U pewnie pochodzi od Undead
Słupek 2 130 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 (edytowane) Słupek-> ale ja tam widzę tylko jeden znaczek U. Zdecydowanie 4 ;]. To co może małe zakłady, robimy, obstawiamy co będzie oznaczać "U" ;]? Ja tak jak pisałem obstawiam, że to będą "tereny, miejsca" które będziemy bronić przed zombie albo inaczej tereny w których będziemy pozbywać się zombie. Tak jak napisał Pawcio tak jak w SA zdobywanie dzielnic. Rozi wiem właśnie, że zawsze we wtorki wychodziły ale ten ostatni ;/. No nic trzymam Cię za słowo ;]. Edytowane 20 października 2010 przez SłupekPL
kudlaty88 488 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 No kur.. coś faktycznie nie tak z moimi patrzałkami(dzisiaj jak grałem w przy bezchmurnej pogodzie koło Tumbleveed nie mogłem spojrzeć na tv tak mi oczy mi łzawiły) bo widzę V,U,L,? a jednego rozszyfrować nie mogę. A jeżeli to faktycznie tylko U to też obstawiam że to będą miejscówki których będziemy bronić.
Pupcio 18 385 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 znów nowe obrazki i love you rockstar
MichAelis 5 616 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 W kazdym momencie fabuly moge odpalic ten dodatek? Rozumiem ze pojawia mi sie misje normalne?
sprite 1 784 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 W kazdym momencie fabuly moge odpalic ten dodatek? Rozumiem ze pojawia mi sie misje normalne? Tak. Ten dodatek będziesz mógł po prostu odpalić z menu
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 (edytowane) Dwa loga Rockstar. Smacznego EDIT: :woot: http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/10891/multiplayer_revealed_-_new_%22undead_overrun%22_video_from_red_dead_redemption_undead_nightmare Multiplayer Revealed - New "Undead Overrun" Video from Red Dead Redemption: Undead Nightmare NA TO WŁAŚNIE CZEKAŁEM! Super sprawa. W pewnym momencie na ekranie widać ponad 20 szarżujących zombie. Ciekawe czy będą dropy animacji. I jeszcze jedna rzecz mnie urzekła - mnóstwo wpadającego expa (na filmiku ponad 6000). Chociaż z drugiej strony to jeszcze 12 leveli do maksymalnej Legendy, więc lipa... Ale i tak się jaram! Edytowane 21 października 2010 przez TheRozi
rkBrain 28 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Dzisiaj dodano nowy tryb w multi: Friendly Free Roam.
Pupcio 18 385 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Chyba rdr w końcu przekona mnie do zagrania w niego multi troszkę dłużej klimat wyrywa sie litrami.Rozi trzymam za słowo z multi już cię nawet zaprosiłem przydali by się inni wyjadacze
daras 3 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Chyba rdr w końcu przekona mnie do zagrania w niego multi troszkę dłużej klimat wyrywa sie litrami.Rozi trzymam za słowo z multi już cię nawet zaprosiłem przydali by się inni wyjadacze Ja tez chetny, bedziemy grac. My z Rozim juz jestesmy ustawieni na rozgrzeweczke przed UN
rkBrain 28 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 (edytowane) Ale ta gra jest źle zaprojektowana. Gdy stracimy połączenie z PSN podczas gry dla jednego gracza to automatycznie wczytywany jest ostatni save tak jakbyśmy stracili połączenie w multi. Do tego nie dostałem "gentleman's attire" chociaż napisane jest, że mam konto na Social CLub Edytowane 21 października 2010 przez rkBrain
Yano 3 697 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 nowy trailer super, i w koncu pokazali jakis gameplay, i ogolnie to cudownie bo wlasnie to jest to co przewidywalem i na co czekalem najbardziej, fale zombiakow przed ktorymi trzeba sie broniac:D Gdy stracimy połączenie z PSN podczas gry dla jednego gracza to automatycznie wczytywany jest ostatni save tak jakbyśmy stracili połączenie w multi. ja tak nie mialem nigdy, moze to jakeis niedawno wprowadzone zabezpieczenia przed hackowaniem sejvów (pisali ostatnio ze trzeba czasami grac bedac podlaczonym do netu)
Słupek 2 130 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) EDIT: :woot: http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/10891/multiplayer_revealed_-_new_%22undead_overrun%22_video_from_red_dead_redemption_undead_nightmare Multiplayer Revealed - New "Undead Overrun" Video from Red Dead Redemption: Undead Nightmare NA TO WŁAŚNIE CZEKAŁEM! Super sprawa. W pewnym momencie na ekranie widać ponad 20 szarżujących zombie. Ciekawe czy będą dropy animacji. I jeszcze jedna rzecz mnie urzekła - mnóstwo wpadającego expa (na filmiku ponad 6000). Chociaż z drugiej strony to jeszcze 12 leveli do maksymalnej Legendy, więc lipa... Ale i tak się jaram! Czyli krótko pisząc HORDA z Girsów w RDR Za ten sam tryb mógłbym zapłacić 36 złoty ;]. Edytowane 22 października 2010 przez SłupekPL
MEVEK 3 459 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) Dzisiaj dodano nowy tryb w multi: Friendly Free Roam. normalnie micha mi sie ucieszyła, jak to przeczytałem. wiem, wiem... zapierałem sie, ze bynajmniej nie będę grał online, ale skoro R* poszło mi na rękę, tworząc wyżej wymieniony tryb F.F.R. to zmiana zdania na "Tak" jest jak najbardziej wskazana - w końcu dobije sobie do 99%. aha.. na filmiku(1:23) dokładnie widać, jak bohater wbija Srebro w ciało juz lezącego Zombi, który jest niczym innym, jak tylko "Żywym Trupem", co w ogóle nie ma sensu? Zombi to nie wampir, którego się zabija srebrem, czy święcona woda, lecz "Umarlak" jakiego uśmiercamy < -- [brzmi paradoksalnie, wiem] przez skręcenie kręgów szyjnych (jak ukazuje filmu "R.E"), bądź zmiażdżenie głowy(mózgu). zgaduje, ze to "smaczek" rozgrywki sieciowej? Edytowane 22 października 2010 przez 4 mE
Pupcio 18 385 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Rozczaruje cie ale to nie był zombiak to gracz tak się leczy innych jak padną na glebę przynajmniej tak samo to wyglądało w pierwszym dodatku
Yano 3 697 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) bez przesady "dokladnie widac jak wbija srebro" ? ja tam dokładnie widze jak wbija strzykawke i to w padłego gracza anie zombiaka dodatkowo polecam pouczyc sie angielskiego bo w tym momencie narrator dokladnie mowi "jesli twoj przyjaciel padnie to szybko go ulecz" z innej beczki, chyba przez filmiki rpzegapislimy screeny Edytowane 22 października 2010 przez Yano
rkBrain 28 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Czy z roślinami i mięsem da się coś zrobić innego niż sprzedać w mieście?
Diverso 0 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 No jak skończysz challenge to chyba jakieś profity z tego są, ale już zapomniałem co dokładnie. Z mięsa chyba coś na wzór lekarstwa, a z ziółek coś w stylu wypełniacza DE?
Rekomendowane odpowiedzi