Colin 1 974 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 sprawdź czy aby na pewno w dobrym miejscu jesteś
Gość Rozi Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) FREE Fan Appreciation DLC for Red Dead Coming Soon http://www.rockstargames.com/newswire/article/16621/free-fan-appreciation-dlc-for-red-dead-coming-soon.html Uhuhuhuhu! Edytowane 6 czerwca 2011 przez Rozi
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 OMG omg omg haha ale jazda co prawda multi ale i tak ekstra. Haha Rockstar nie ma na E3 a ucieszyli mi michę jak nic.
Colin 1 974 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 wygląda na jakieś "gadżety" albo drobiazgi ale zayebiście
Słupek 2 143 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 I to w ramach "podziękowania" kurde Rockstar to ja/my dziękujemy ;] Btw a może te "mini dlc" to jakaś cisza przed burzą? Przed jakimś większym dodatkiem? <teorie spiskowe>
Colin 1 974 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 taa, głowny bohater V jako playable character
Yabollek007 314 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Heh - nie no, fajna sprawa, wiadomo ale wolalbym zeby wydali normalne DLC Na to niestety juz raczej nie ma szans. Rzeczy ktore chetnie bym zobaczyl jeszcze w tej grze: - pociag w multi - nosz kurde, ale byloby z tym duzo mozliwosci zabawy (a moze nawet napady na pociag zrobione na podobnej zasadzie jak land graby ?) - gang hidouty w West Elizabeth (w szczegolnosci glupi jest fakt nie wykorzystania fortecy dutcha - mogli w niej przynajmniej land graba jakiegos walnac) - do Undead Nightmare - dodac opcje free roam, tez byloby to spoko (zawsze cos nowego do roboty w multi) - nowe misje do coopa. Nosz kurde - przeciez ich ilosc to jakis zart. Maja takie poklady funu, swietnie sie w nie gra - a jest ich tak malo Szkoda - lasso w multi - kurde, szkoda ze jego nie ma. Takie jaja moznaby bylo robic, jakby bylo obecne, niezla zabawa bylaby W sumie to wiecej pomyslow nie mam, ale na pewno daloby rade jeszcze cos wymyslic.
Gość szpic Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Lepiej by bylo by zajeli sie strona techniczna swojej gry zamiast dlc Zastanawiam sie czy R* wie ze instnieje cos takiego jak detekcja kolizji. -Postac gdy zbiera jakies ziolo jest pod ziemia. -Wiele razy mialem ze moja postac przenikala przez konia i odwrotnie -nie wyswietlanie tekstu. Zabawnie to wyglada jak np idzie samo lasso lub mam pojedynek z pistoletem bo nie wyswietlilo reszty goscia - no i po co kaniony skoro ludzie przechodza przez kaniony chodzac w powietrzu? jak to naprawia to niech wtedy robia dlc
Gość mate5 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 to TY masz coś z konsolą, jeśli się nie mylę narzekałeś cały czas na błędy w BBC 2, których nikt inny nie ma ;] z podanych przez Ciebie błędów nie miałem żadnego
Voytec 2 761 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Ja cały czas jeszcze łudzę się na singlowe, miażdżące DLC. Undead Nightmares było świetne, ale całkiem odcięte od głównego wątku gry. Polewkowe, na Haloween. Jednak ciąglę mam nadzieję na epickie DLC do singla, w którym gralibyśmy np. z Ricketts, które opowiadałoby jego historię i jak trafił do Meksyku. Może jeszcze jest nadzieja na coś takiego Ciąglę w to wierze, po tym co Rockstar pokazał z Epizodami.
humanno 201 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Lepiej by bylo by zajeli sie strona techniczna swojej gry zamiast dlc Zastanawiam sie czy R* wie ze instnieje cos takiego jak detekcja kolizji. -Postac gdy zbiera jakies ziolo jest pod ziemia. -Wiele razy mialem ze moja postac przenikala przez konia i odwrotnie -nie wyswietlanie tekstu. Zabawnie to wyglada jak np idzie samo lasso lub mam pojedynek z pistoletem bo nie wyswietlilo reszty goscia - no i po co kaniony skoro ludzie przechodza przez kaniony chodzac w powietrzu? jak to naprawia to niech wtedy robia dlc hehehe, a powiedz, te błędy zaczeły sie pojawiać przed czy po zebraniu tych ziół ?? :biggrin: podaj lokalizacje. 1
Gość szpic Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 chodzi o zioła na Great Plains. Gdy kleczy to jest do pasa pod ziemia. Potem nagle wstaje i pojawia sie nad ziemia Gra tez zaliczyla mi dzis zwieche. Zlapalem poszukiwanego. Odebralem nagrode. Wsiadlem do powozu. Wtedy to miasta wpadli jego pomagierowie. Zabili szofera, po czym mnie. Akurat w momencie kiedy dalem skip to destination. I gra padla. Po ponownym wlaczeniu pojawilem sie w miejscu docelowym
Ziarnoo 8 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 ta gra to absolutny majstersztyk! nie gralem w nia juz pare miesiecy, ale 100% singla zaliczyłem, nie nudząc sie nawet przez chwile + multi ktore zapewnia dodatkowe godziny zabawy. Najlepsza gra tej generacji, nigdy nie zrozumiem narzekań skierowanych w strone tego tytułu
Pupcio 18 420 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Po miesiącu przerwy od red deada wróciłem do niego i po 2h grania stwierdzam to że 1.jest to zaje.bista 2.nie ma sobie równych 3.klimat urywa dupe 4.niech zrobią dwójke 5.nic mi się nie znudziła 6.soundtrack rządzi a jak włączyłem od razu miałem szkołe przetrwania,rzuciły się na mnie 3 niedźwiadki jeden mi wy(pipi)ał z łapy,a drugiego który chciał mnie dobić zmielił pociąg,piękna akcja 3
Gość Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Jest jakieś info o complete edition tak jak z GTA IV? Chętnie obczaiłbym RDR, ale jak za niedługo wyjdzie kompilacja w rozsądnej cenie to warto poczekać.
Yano 3 697 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 dziwne ze nadal nie ma edycji GOTY, zastanawiam sie czemy, wąpliwe ze poprostu to olali.... więc! to tylko spekulacje ale mam cichą nadzieje że edycja coplete albo goty nie wychodzi narazie bo szykuje sie jeszcze jakies mocne DLC w stylu epizodów, i dopiero po nim wypuszczą edycje full wypas
balon 5 341 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 dziwne ze nadal nie ma edycji GOTY, zastanawiam sie czemy, wąpliwe ze poprostu to olali.... więc! to tylko spekulacje ale mam cichą nadzieje że edycja coplete albo goty nie wychodzi narazie bo szykuje sie jeszcze jakies mocne DLC w stylu epizodów, i dopiero po nim wypuszczą edycje full wypas Epizody do RDR gdzie byśmy indiańcem latali, dla mnie byłby wypas. Ktoś pamięta w jakim czasie od premiery GTA IV zapowiedzieli Epizody do czwórki ?
Gość szpic Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 niech dadza mozliwosc gry jako niedzwiedz itp. Bedzie mozna napadac na ludzi
Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 dziwne ze nadal nie ma edycji GOTY, zastanawiam sie czemy, wąpliwe ze poprostu to olali.... więc! to tylko spekulacje ale mam cichą nadzieje że edycja coplete albo goty nie wychodzi narazie bo szykuje sie jeszcze jakies mocne DLC w stylu epizodów, i dopiero po nim wypuszczą edycje full wypas Epizody do RDR gdzie byśmy indiańcem latali, dla mnie byłby wypas. Ktoś pamięta w jakim czasie od premiery GTA IV zapowiedzieli Epizody do czwórki ? Jezeli dobrze pamietam to GTA IV mialo premiere w kwietniu 2008, natomiast pierwszy epizod, Lostow pojawil się w lutym 2009.
tomci23 55 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Dla ludzi co przeszli RDR Mam pytanie co po smierci Johna mam 65% gry i nie mam nigdzie żadnego wyboru misji a napisów końcowych nie było.Mam cichą nadzieję na zemstę syna za Ojca
Yano 3 697 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 (edytowane) Dla ludzi co przeszli RDR Mam pytanie co po smierci Johna mam 65% gry i nie mam nigdzie żadnego wyboru misji a napisów końcowych nie było.Mam cichą nadzieję na zemstę syna za Ojca SPOILER WIELKI TYLKO DLA TYCH CO PRZESZLI po smierci gdy grasz tym synalkiem fagasem poszukaj misji pobocznej ktora objawia sie znakiem zapytania, chyba jej poczatek jest w black water, potem juz bedziesz mial dalsze namiary, i dostaniesz to czego oczekujesz skoro masz 65% to znaczy ze prawie nic nie robiles poza misjami głownymi, masz jeszcze kupe roboty w sumie btw wczoraj w social clubie mozna bylo wygrac takie pady, calkiem spoko Edytowane 25 czerwca 2011 przez Yano
tomci23 55 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 to fakt leciałem tyko z wątkiem głównym.Dzięki za szybką odpowiedz wsiąknąłem w ten świat
77rpm 32 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 W Blackwater na stacji kolejowej ( chyba ) masz kolesia w garniturze ( czarnym ) i kapeluszu. Udaj się do niego. ( o ile mnie pamięć nie myli ).
Gość Orson Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 btw wczoraj w social clubie mozna bylo wygrac takie pady, calkiem spoko całkiem fajne? ten czerwony jest wrecz zaje.bisty!
tomci23 55 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 W Blackwater na stacji kolejowej ( chyba ) masz kolesia w garniturze ( czarnym ) i kapeluszu. Udaj się do niego. ( o ile mnie pamięć nie myli ). Tak Tak mam podążam właściwym szlakiem
Rekomendowane odpowiedzi