Gość Rozi Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Na online szkoda strzepic ryja, robilem te trofki chyba ponad 4 lata temu z mejmem ( ) i to byl najbardziej rozje,bany tryb online jaki widzialem w grach. Bug na bugu, wywalanie z serwerow, cheaterzy, nie wczytujace sie tekstury, no wszystko. Ciekawe czy to juz naprawili. coooooooooooo Spędziłem prawie 200 godzin w multi i zero jakichś poważniejszych bugów, a TDM do tej pory wspominam jako najlepsze granie w multi od Rockstar. Jak będzie jakiś zastój w nowych gierkach, to sobie wyciągnę PS3 z szafy i jeszcze raz ukończę, bo pewnie wiele rzeczy zapomniałem.
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Nie wiem kiedy grałeś ale w drugiej połowie 2013 na sto procent było rozje,bane na maxa i trwało to miesiącami bo pamiętam że jeszcze gdzieś w 2014 odpaliłem i nic się nie zmieniło. No ale pewnie już naprawili.
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Hmm, no ja grałem od premiery z rok pewnie, do początku 2012 i multi w Undead Nightmare, TDMy właśnie, czy poker, albo zwykły free roam działał bez zarzutów. Ale tak, cheaterzy się zdarzali. Swoją drogą, postęp z multi zależy od sejwa, czy to się zapisuje na serwerach? Miałem maksymalny poziom legendy i osiołka-zebrę, oraz wszystko co się dało odblokować, wraz ze złotymi broniami, postaciami, tytułami i głupio byłoby, jakbym sobie chciał wrócić, a to przepadło.
Pupcio 18 420 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) jak już wczyta Ci jakimś cudem multi to na serwerze spotkasz 2 osoby które będą nieśmiertelne i zabiją Cie palcami. ps. to prawda edit. chyba od sejwa Rozi bo mi usunęło poziom Edytowane 1 października 2017 przez Pupcio
Wredny 9 554 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Potwierdzam. Progres z multi zapisuje się na save. No i to co pisze c0r to też prawda - multi było grywalne na początku, ale jak w każdej starszej grze R* - zostało zapomniane i zostawione na pastwę hakerów i cziterów. W pewnym momencie R* zmieniali chyba również serwery, bo grać się nie dało w ogóle. Ale były też ciekawe glitche, np strzelając w już ubitego trupa, leciały kosmiczne ilości EXPa, dzięki czemu niektórzy wbijali szybko max level. W każdym razie ja wbiłem 100% dwukrotnie, na starym i aktualnym koncie - najwyraźniej miałem farta, bo wszystko zaczęło się później :)
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Znalazłoby się parę chętnych osób do pogrania w multi i porobienia trofeów? Biorę też pod uwagę te z dodatków.
lennox 67 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 Ja chętnie pomogę. Tylko do PS3 nie mam już HS bo mi zdechł. Gadać można przez PS4.
piotros 220 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 Jak nie znajdziecie chętnych, to mogę odszukać płytkę w szafie. Tylko ostrzegam, że długo i dawno w RDR nie grałem. Jeżeli trzeba najpierw coś ukończyć, żeby móc grać w multi, to możliwe, że będę musiał wpierw to zrobić. HS do PS3 i PS4 mam
Słupek 2 143 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 chyba już kiedyś to pisałem ale obecnie grając znowu naszła mnie ta myśl. nawet gdyby z rdr-a wywalić wątek główny, misje poboczne, mini-gry, aktywności itd. zostawić samo podróżowanie po świecie, strzelanie no i randomowe zdarzenia to nadal byłby pan mesjasz. kurła i to cudowne strzelanie; niby wiedziałem ale teraz widzę jak bardzo znerfili, "osłabili" strzelanie w piątce względem reda ;/: 1 1
oFi 2 468 Opublikowano 5 listopada 2018 Opublikowano 5 listopada 2018 Ech zacząłem ogrywać mesjasza pierwszy raz i mam za swoje że kupiłem płyte używaną. Ma pare rys, ale się zainstalowała i wczytywała wszystko do momentu pewnej misji. Nawet po usunięciu danych gry i przeinstlowaniu skrypt się nie chce odpalić. Na szczęście nówka już zamówiona
Voytec 2 761 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Jak będziesz robił online to daj znać, chętnie się przyłącze bo RDR przez online czeka u mnie na wymasterowanie.
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 4 godziny temu, Voytec napisał: Jak będziesz robił online to daj znać, chętnie się przyłącze bo RDR przez online czeka u mnie na wymasterowanie. Da radę jeszcze platyne zrobić w tej grze? Jeśli tak to chętnie sobie popifpafuje z Tobą
Wacek84 0 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 Witam, szukam chętnego do pomocy przy wbiciu paru trofeów online w rdr na ps3.Jak cos to proszę o kontakt przez PSN.Moj nick to - waco84.Z gory dzieki.Ps wiem ze gra troche stara ale nadrabiam zaleglości.
Pupcio 18 420 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 10 lat po pierwszym przejściu A granie tą c00rwą Jackiem jest takie bolesne :/// jaki to jest śmieć
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 Pisz lepiej jak to chodzi na czarnulce, bo może też odpalę.
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 chodzi jak gów.no, ale co z tego swoją drogą rdr to ostatnia naprawdę dobra gra od rockstara
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 Nie licząc max payne 3, la noire i rdr 2 jest to prawdą
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 Jedynka też była tak siermiężna w gameplayu czy moje wspomnienia o grze są piękniejsze niż rzeczywistość?
Gość Rozi Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 3 minuty temu, Ludwes napisał: swoją drogą rdr to ostatnia naprawdę dobra gra od rockstara Chruuuum kwiiiiik kurła kiedys to było Rockstar to był kiedyś chrum chrum nie to co te gry nowe jakieś GTA V i RDR 2 kwiiiik
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 no fajne gry, ale nie aż tak fajne jak rdr, czego nie rozumiesz a no tak, to tylko rozi
SlimShady 3 384 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 5 minut temu, Pupcio napisał: Nie licząc max payne 3, la noire i rdr 2 jest to prawdą La Noire, to bardziej zasługa Team Bondi, szkoda, że ich Coorwa Orientu nie doszła do skutku.
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 10 minut temu, Rozi napisał: chrum chrum nie to co te gry nowe jakieś GTA V i RDR 2 kwiiiik No smutne, że od premiery ostatniego dobrego GTA minęło już 12 lat. 1
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 lipca 2020 Opublikowano 28 lipca 2020 7 minut temu, SlimShady napisał: La Noire, to bardziej zasługa Team Bondi, szkoda, że ich Coorwa Orientu nie doszła do skutku. No w sumie. R* robiło chyba tylko końcówkę która była okropna xD 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No smutne, że od premiery ostatniego dobrego GTA minęło już 12 lat. 11! Gej tony był w 2009
Rekomendowane odpowiedzi