Texz 670 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Reka z IGN jest spoiler free. Można oglądać, ale muszę ostrzec, że nakręca mocno nakręca na grę... muszę skądś wytrzasnąć jej HD wersję.
sprite 1 788 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Reka z IGN jest spoiler free. Można oglądać, ale muszę ostrzec, że nakręca mocno nakręca na grę... muszę skądś wytrzasnąć jej HD wersję. Miłego oglądania 1
jaca71 4 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 A ja ciągle ssę spaghetti westerny całymi pakietami, wkręciłem się klimatem niczym biedna rybka w śrubę dużego tankowca. Szukałem w sklepach w okolicy czegoś konkretnego, ale oprócz trzeciego filmu z serii o dolarach z Clintem nic nie znalazłem. Jakoś do piątku dociągnę. Tak troche poza tematem. Chce obejrzeć Bez przebaczenia Clinta i Bezprawie Costnera. Jaki poziom? Widziałeś może? Bezprawia nie widziałem ale Bez Przebaczenia oglądać koniecznie.Rządzi:)
Diabeu 1 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Eurogamer jak zwykle kontrowersyjnie. :] Bo nie wystawiają każdej grze napompowanej hypem 10/10? To jedyny magazyn, który wystawia jeszcze oceny, które o czymś w ogóle świadczą. chłopie, oni wystawili 9/10 Earth Defense Force 2017, prowokacje poprzez oceny to dla nich norma już dawno wywaliłem kichę na ich oceny, czytam reckę, potem komenty (ubaw po pachy)
Kaucz 6 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 patrząc na recnezje IGN to nie podoba mi się: skalpowanie w wysokiej trawie i przechodzenie przez krzaki. Reszta światowy poziom
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Ultima pisze, że w czwartek wysyłka. Jak ktoś nie mieszka w Mongolii, to zagra już w piątek. Cholera, gdzie recka na Gametrailers? Odświeżam co jakis czas strone i nic, embargo dawno minęło.
lesheq 8 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Po ilości postów widać że to j.ebany pasożyt z torrentów, dobrze że zanim zacznę grać to już zapomnę to co napisał ten troll. Zaczyna się to samo co z HR więc omijam już wszelkie komentarze na temat tej gry. Wam radze to samo.
DJ1988 16 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Bardzo mi przykro, że niektórzy zdążyli się naciąć na spoiler umieszczony tutaj przez jakiegoś cwela. Ja zresztą również. Już skasowałem. Pozdrawiam i radzę uważać, a tym czasem wznieśmy modły, by wszyscy tacy ludzie umarli ma raka mózgu w ogromnych męczarniach. Amen. Gry video. Poważna sprawa.
estel 806 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Spokojnie chłopaki. Wątpię, żeby ten pan miał dostęp do informacji odnośnie zakończenia gry, szczególnie że wyciekła stosunkowo niedawno i pewnie tylko jakieś nolife'y ją pokończyły. A jak powszechnie wiadomo tacy ludzie nie udzielają się na forach tylko grają w WoWa Innymi słowy - chillout. To zakończenie jest bardzo mało prawdopodobne.
Oldboy 984 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 (edytowane) Eurogamer jako jedyni jak na razie wystawili najniższa ocenę 8/10 stwierdzając jeden boski fakt jako nieliczni, który wywołał kolejny ślinotok i hype przed burzliwym gorącym dzikim weekendem "Pomimo pokusy do zmiany rumaków (różne maści oferują inne poziomy posłuszeństwa, szybkości i wytrzymałości) są korzyści z wybrania ulubieńca. Budowana z czasem zażyłość zaowocuje bonusami do wytrzymałości, pozwalając galopować dłużej zanim zwierzę się zmęczy. Przy wspólnym przemierzaniu kolejnych mil przez wzgórza, kaniony i strumienie zacznie tworzyć się więź. Ten związek pomiędzy protagonistą, a jego środkiem transportu, który pojawia się w wielkich westernach jest niewątpliwie jednym z największych sukcesów Red Dead Redemption" Edytowane 17 maja 2010 przez Bushisan
sprite 1 788 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Przy wspólnym przemierzaniu kolejnych mil przez wzgórza, kaniony i strumienie zacznie tworzyć się więź. Ten związek pomiędzy protagonistą, a jego środkiem transportu, który pojawia się w wielkich westernach jest niewątpliwie jednym z największych sukcesów Red Dead Redemption" Bardzo fajny motyw z tym zaprzyjaźnianiem się z koniem. Kolejny miły smaczek od R* 1
estel 806 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Recka na GT: http://www.gametrailers.com/video/review-hd-red-dead/100286 9.5 wystawili.
xylaz 4 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Fajnie byłoby, gdyby te wszystkie ciekawe postacie które będziemy spotykać w grze nie wyrastały spod ziemi na czas misji jak w to ma miejsce w GTA, tylko żyły sobie w tym wirtualnym świecie i były możliwe do spotkania podczas swobodnego zwiedzania (jak np. w Oblivionie). W przeciwnym razie to jeszcze nie jest ten sandbox na który czekam, bo schemat z GTA i innych jego klonów - pusty świat i respawn ludzi i pojazdów dookoła gracza, oraz spawn kluczowych postaci tylko na czas misji zupełnie mi się nie podoba.
DJ1988 16 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Temat z porównaniem obu wersji. Na razie nie ma jeszcze konkretów, ale sytuacja podobna jak w GTAIV PS3: Wybiórczy Anty Aliasing, 640p i gorszy framerate w porównaniu do wersji x360. Standard. Kto strawił GTAIV na PS3, to i strawi RDR. Teraz wiemy czemu ani razu R* nie pokazało wersji na PS3. Edytowane 18 maja 2010 przez DJ1988
Neox 158 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) No ja nadal nie wiem, dla mnie wszystko wyglada tak samo. Widzialem filmiki na youtube z wersji na PS3 i nie widze roznic. W ruchu wersja na PS3 wyglada swietnie, graficznie bardzo mi sie podoba, zreszta GTA IV tez bylo ok, przekonam sie jak sam wlacze to na swoim TV. Wszystkie screeny z internetu to o kant tylka mozna rozbic, ocenie to jak bede mial gre w piatek. Edytowane 18 maja 2010 przez Neox
Faranell 269 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 No ja nadal nie wiem, dla mnie wszystko wyglada tak samo. Widzialem filmiki na youtube z wersji na PS3 i nie widze roznic. Mowisz powaznie? :potter:
masaKRATOS 816 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Szykuje się absolutny killer , ja jako antyfan westernów kupuję ten tytuł w ciemno:rolleyes: Mam pytanie , czy w grze są dziwki? Pytam bo lubie ''realizm'' w tego typu produkcjach8)
Baapa 2 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 http://www.justin.tv/x4ryuusei#r=y77QFkA~ Koleś gra już ze 3h wersja PS3....nie widzę żadnej różnicy ale to tylko stream wideo wiec trudno ocenić
Faranell 269 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Szykuje się absolutny killer , ja jako antyfan westernów kupuję ten tytuł w ciemno:rolleyes: Mam pytanie , czy w grze są dziwki? Pytam bo lubie ''realizm'' w tego typu produkcjach8) Ponoc nie,ale mozna sobie zwalic konia!
Neox 158 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 http://www.justin.tv/x4ryuusei#r=y77QFkA~ Koleś gra już ze 3h wersja PS3....nie widzę żadnej różnicy ale to tylko stream wideo wiec trudno ocenić Poki co widze ze chodzi plynniutko, to jest dla mnie najwazniejsze, juz sie nie moge doczekac piatku
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Te screeny to ściema, wyglądają jak by RDR wypuszczono na Ps2 Zobaczcie jak wygląda RDR na PS3 w ruchu http://videos.videogameszone.de/v/0sOQHB1OjNn/Red-Dead-Redemption/10-Minuten-kommentierte-PS3-Spielszenen/ Różnica, hę?
Shakal 0 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Nerwicy dostaję od tych wszystkich wypowiedzi, jaka ta wersja na PS3 jest do dupy względem X360 . Po prostu mam ochotę tych gości udusić, ale jestem jednak dobrej myśli, że różnice będą niewielkie.
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Prawdziwy screengrab. Pomiesza się w ustawieniach TV jak w GTA IV i będzie gites.
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) http://www.justin.tv...usei#r=y77QFkA~ Koleś gra już ze 3h wersja PS3....nie widzę żadnej różnicy ale to tylko stream wideo wiec trudno ocenić polecam. można kolesiowi wrzucić co ma robić a grafa wygląda elegancko ps. koleś właśnie położył panienkę na torach kolejowych i boom ps2. polowania wyglądają kozacko - zdejmowanie skóry itp. można nawet w ptaki strzelać ps3. podczas biegania luźno po stepie koleś został ukąszony przez węża... ps4. świetna miejscówka - kopalnia ps5. multiplayer leży, próbował łączyć się dwa razy i narazie cały czas error Edytowane 18 maja 2010 przez waldusthecyc
zaciek 0 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Podsumowanie >15 recenzji: http://www.gameranx.com/game_main/gameid/read-dead-redemption-ps3/
Rekomendowane odpowiedzi