Arkady 1 011 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Chyba te DLC wniosło jakiś bug do gry. Jestem pod koniec fabuły, wykonanych 55 misji i kiedy chcę ostatnią od syna wyskakuje napis żebym wrócił w godzinach od 5am do 6pm, a właśnie w tych się pojawiam. Chyba, że miał ktoś tak?
Qra 160 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Zabrałem się wczoraj za multi, licząc na rozgrywkę w stylu gta4, a dostałem grę w kampienie i randomowe strzelaniny. Wszystkie trofea za multi będą naprawdę ciężką przeprawą ;f
wojciecham 1 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Chyba te DLC wniosło jakiś bug do gry. Jestem pod koniec fabuły, wykonanych 55 misji i kiedy chcę ostatnią od syna wyskakuje napis żebym wrócił w godzinach od 5am do 6pm, a właśnie w tych się pojawiam. Chyba, że miał ktoś tak? Ja miałem tak, że przyszedłem w odpowiednich godzinach to misji nie mogłem wykonać, bo go nie było - musiałem przyjść kiedy indziej ( czekanie na niego jak przyszedł nic nie daje, jak przyjdzie to i tak nie mogłem wykonać misji - musiałem odejść albo zapisać i wtedy jak był to mogłem misję zacząć ).
daras 3 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Zabrałem się wczoraj za multi, licząc na rozgrywkę w stylu gta4, a dostałem grę w kampienie i randomowe strzelaniny. Wszystkie trofea za multi będą naprawdę ciężką przeprawą ;f Jak w kazdej grze gdzie jest multi, no ale od czego sa ustawki
Qra 160 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Zabrałem się wczoraj za multi, licząc na rozgrywkę w stylu gta4, a dostałem grę w kampienie i randomowe strzelaniny. Wszystkie trofea za multi będą naprawdę ciężką przeprawą ;f Jak w kazdej grze gdzie jest multi, no ale od czego sa ustawki no tak, ale mamy multi przyjemne: battlefield, killzone i gta (bo grało się dobrze, chociaż zdobycie wszystkiego zajmowało bardzo dużo czasu), i nieprzyjemne, takie jak w rdr, gdzie pomimo że wymaga dużo czasu, gra się po prostu do du.py
Yabollek007 314 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Powiem ci, ze jak juz czlowiek sie przyzwyczai do tego multi, nauczy sie lepiej celowac, to gra sie przyjemnie. [na poczatku mialem identyczne odczucia jak ty] W szczegolnosci polecam tobie obadac Casual Games w multi - jest tam casual targeting mode (dziala podobnie jak namierzanie w GTA IV) a jesli chodzi o tryby rozgrywki to jest mieszanka wszystkich mozliwych (co jest mega sprawa, bo dzieki temu mozna zagrac 16 osobowego deathmatcha ). Edytowane 2 września 2010 przez Yabollek007
Gość Rozi Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Powiem ci, ze jak juz czlowiek sie przyzwyczai do tego multi, nauczy sie lepiej celowac, to gra sie przyjemnie. [na poczatku mialem identyczne odczucia jak ty] W szczegolnosci polecam tobie obadac Casual Games w multi - jest tam casual targeting mode (dziala podobnie jak namierzanie w GTA IV) a jesli chodzi o tryby rozgrywki to jest mieszanka wszystkich mozliwych (co jest mega sprawa, bo dzieki temu mozna zagrac 16 osobowego deathmatcha ). Ty byś tylko grał w Casuale . My, doświadczeni gracze powinniśmy grać w normale, albo experty 8). DLC całkiem przyjemne, ale zdobywanie 1000$ gamblingu na pokerze potrafi wku.rwić gracza.
Yano 3 697 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) no tak, ale mamy multi przyjemne: gta i nieprzyjemne, takie jak w rdr, nie bluznij, multi w rdr jest lepsze niz w gta4, deatchmatche mnie nie zachwycaja ale inne opcje fajnie sie robi albo poczekaj na dlc ktore wyjdzie za 3 tygodnie, doda sporo rzeczy do multi i uatrakcyjni cała zabawe Edytowane 2 września 2010 przez Yano
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 gdzie jest ten dodatek bo nigdzie go nie widze tylko dla wybrańców czy co,na ps store nie ma patcha też żadnego nie ma skąd wy to wytrzasneliście? 1
Yano 3 697 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 w ps store w najnowszych było jak zwykle nowe rzeczy no chyba że go wycofali bo powodował błedy i chca naprawić i wrzuca znowu (albo poprostu zle szukasz)
Pupcio 18 420 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 ja bym obstawiał to pierwsze bo sprawdzałem dokładnie i nic może jutro będzie 1
Słupek 2 143 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (pipi)a wycofali go już od południa bo też nie mogłem znaleźć i na forum RDR dopiero przeczytałem. Fuckkkkkkk ciekawe kiedy go wrzucą znowu to znaczy te stroje.
kudlaty88 489 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Ja już od wczoraj szukam na XLive i nadal niema Fajnie wam mieliście te stroje chociaż przez chwilę :confused:
Yano 3 697 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 my je zapewne nadal mamy nie chce mi sie włączać gry ale wątpie żeby one znikneły jak już ktoś zassał ;p
Słupek 2 143 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Kudłaty może na Xbox Live nie ma właśnie dlatego, że te stroje zawierają buga a na psn wypuścili je szybciej. No ale my też ich już nie mamy, ci co nie zdążyli ściągnąć w tym i ja. A tak bardzo chciałem zobaczyć królika z czymś tam od jelenia ;p. Z drugiej strony cały czas, od tego newsa ze strojami próbuję sobie przypomnieć jak R* pierwszy raz napisało o tych strojach, że je wypuszczą i czy przypadkiem one nie miały być ekskluzywne ;]. Mam przed oczami tego newsa, oczywiście tutaj też był wklejony ale ... dziury na bani ;p. Musimy czekać. Ale na pocieszenie dobry news: http://www.joystiq.com/2010/09/02/red-dead-redemption-has-shipped-6-9-million-units/ Red Dead Redemption has shipped 6.9 million units and counting Viva la Rockstar-Revolution ;p. Ciekaw jestem kiedy zobaczymy coś nowego od San Diego (w ogóle od R* ;p) na razie pewnie przepuszczają miliony. No i dobrze należy im się ;]. Edytowane 2 września 2010 przez SłupekPL
kudlaty88 489 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Wrrrr jak to będzie ex to idę do sklepu i kupie PS3. Dzisiejsza wizyta cieżarówki sony mnie przekonała, szkoda ze nie było Move :confused: a przynajmniej nie było jak ja byłem:P Coś mi się wydaje że RDR dobije w tym roku do 8 milionów
Słupek 2 143 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Chyba nikt nie wróżył takiego sukcesu RDR nawet Pachter przed premierą nie dawał dużych szans RDR ;]. A tu proszę...bardzooo mnie to cieszy.
Jaszczur 0 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 dopiero co zaczalem grac w RDR i mam pytanie - czy w momencie, gdy wzywam konia (gora na padzie) to przyjedzie zawsze ten sam kon, niezaleznie gdzie go zostawilem, czy jakis przypadkowy, inny a ten oryginalnie moj przepada? chodzi np. o taka sytuacje: zostawiam konia gdzies uwiazanego, na piechote udaje sie na drugi koniec mapy, w tym czasie nie korzytam z zadnego innego i wzywam konia. po chwili sie pojawia, ale czy to jest ten moj przywiazany czy jakis inny?
sprite 1 787 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 dopiero co zaczalem grac w RDR i mam pytanie - czy w momencie, gdy wzywam konia (gora na padzie) to przyjedzie zawsze ten sam kon, niezaleznie gdzie go zostawilem, czy jakis przypadkowy, inny a ten oryginalnie moj przepada? chodzi np. o taka sytuacje: zostawiam konia gdzies uwiazanego, na piechote udaje sie na drugi koniec mapy, w tym czasie nie korzytam z zadnego innego i wzywam konia. po chwili sie pojawia, ale czy to jest ten moj przywiazany czy jakis inny? Pojawi się Twój przywiązany konik 1
Yano 3 697 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 dopiero co zaczalem grac w RDR i mam pytanie - czy w momencie, gdy wzywam konia (gora na padzie) to przyjedzie zawsze ten sam kon, niezaleznie gdzie go zostawilem, czy jakis przypadkowy, inny a ten oryginalnie moj przepada? chodzi np. o taka sytuacje: zostawiam konia gdzies uwiazanego, na piechote udaje sie na drugi koniec mapy, w tym czasie nie korzytam z zadnego innego i wzywam konia. po chwili sie pojawia, ale czy to jest ten moj przywiazany czy jakis inny? a rozwijajac odp powyżej to jest tak: po przywiązaniu jakiegoś konia do słupka(PL) rejestruje sie on jako twój, i od tej pory zawsze bedzie przybiegał po zagwizdaniu, nawet jeśli w danym momencie jedziesz na innym koniu i zaczniesz gwizdać może nie przybiec tylko jeśli umrze, czasem umiera pod tobą (zabija go bandzior albo dziki zwierz) , ale czasem umiera tak że tego nie widzisz, np respawnuje sie w glupim miejscu i jak probuje do ciebie dobiec to spada zurwiska albo sie topi , wtedy przez chwile nie wiadomo o co chodzi po smierci konia musisz odczekać chwile (ok minute) i po zagwizdaniu przybiegnie nowy automatycznie zarejestrowany jako twoj majac zarejestrowanego konia możesz jezdzic na kazdym innym (kradzionym, dzikim, cokolwiek) i dopóki nie przywiążesz go na postoju bedzie to "tymczasowy koń" ktory ma mniej staminy niż twoj, i jak pisalem wyzej mozna jechać na kradzonym i gwizdac na swojego wtedy caly czas goni gracza xD 1
daras 3 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 po przywiązaniu jakiegoś konia do słupka(PL) Ja ostatnio ujarzmilem bialgo ogiera. Glupie te konie jak osly, ale za to jest czasami dobry polew- wczoraj szukajac bobrow zeskoczylem z konia na pelnej pycie przy skarpie, gdzie na dole jest rzeka (Grait Plains). Ja zostalem na gorze, kon spadl w pizdu
rydziu87 5 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Chciałem pograć w multi i zdobyć 3 srebrne pucharki ale jak widzę to co się wyprawia to nie wiem czy się śmiać czy płakać... Akcje gdzie typ dostaje 3 strzały z długiej broni i nic sobie z tego nie robi po czym rozwala mnie z high power pistol lub mausera przez połowę mapy są na porządku dziennym. Po fajnym dodatku z misjami co-op które z bananem na ryju przechodziłem, tak na klasycznych rozgrywkach bardzo się zawiodłem. Szkoda że multi jest tak niedopracowane.
Yano 3 697 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 to zalezy z jakiej broni waliłeś, wiekeszosc broni potrzbuje wlasnie 3-4 strzały do zabicia (chyba że w głowe) dlatego warto używać bolt action rifle ktore jest sper i zabija 1-2 pociskami a wlasnie mauser i high power pistol są super, i bardzo szybko zabijają, chyba że serio masz na mysli "polowe mapy" to troche dziwne bo az takiego zasiegu nie powinyn mieć, ale nawet z daleka mozna zabic tylko trzeba troszke wiecej pociskow
Colin 1 974 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 jak się używa dead eye i dobrze celuje to pistoletem można zdjąć z połowy mapy. kwestia wprawy. naucz się sadzić headshoty serią to nie będzie problemu. na klatę to i czasami 2 kulki z buffalo rifle nie wystarczają. a headzik nawet podstawowym rewolwerem potrafi być szybki i skuteczny. nabij levele, odblokuj lepsze bronie to będziesz wymiatał.
Słupek 2 143 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Take Two w końcu na plusie głównie dzięki RDR i to bez GTA - SZOK.
Rekomendowane odpowiedzi