Dante 450 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) http://www.kzme.boo.pl/kzme/?p=2773 (skany z Famitsu w linku) Pod koniec kwietna do konsolek naszych skośnookich braci graczy z Japonii wpadnie remake świetnego erpega. Gra ma ma mieć interfejs wzorowany na tym z 3 więc będzie schludnie. Jak dla mnie to must have i kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy przy "martwym" PSP. http://www.psphyper.com/psp/atlus-to-annou...lanser-for-psp/ Edytowane 4 lutego 2009 przez Dante Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Rzeczywiscie, z zapowiedziami na PSP krucho. Czekam. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) mam nadzieję,że poprawia grafe tak jak w remakach FF 3 i 4 na NDS i nie będzie to zwykłe przekonwertowanie starej gry Edytowane 4 lutego 2009 przez Master JIN Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) macie tu trailer z nowej presony http://www.gamekyo.com/videoen14396_person...-a-trailer.html przyznam ze troche dziwnie to wyglada, widok fpp w stylu RPGów z lat '90 (eye of the beholder), a walka przypomina bardziej FFT niz poprzednie persony (nie wiem jak z poruszaniem sie po planszy ale graficznie) edit: sory za ten tekst powyzej dopiero teraz sie dowiedzialem ze to remake z psxa Edytowane 6 lutego 2009 przez Yano Cytuj
_mike 318 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Nowy trailer. Na początku byłem podniecony Personą na PSP ale trailery pomału studzą moje zapędy i podchodzę do tego z pewna rezerwą. Mimo wszystko fajnie, że wyjdzie Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Za(pipi)iste! Jako fanboj serii gre przyjme bez mydla xD Cytuj
Walker 1 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Niby każdy gada, że PSP to sprzęt dla nekrofilów i ludzi lubujących się w konsolach, które wyzionęły ducha, a jednak cały czas ta konsolka zadziwia. Co miesiąc, jak widać, mamy kolejne ciekawe premiery. Oby Sony trzymało tak dalej. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Niby każdy gada, że PSP to sprzęt dla nekrofilów i ludzi lubujących się w konsolach, które wyzionęły ducha w sumie patrzac jak wyglada ta Persona to nawet nie odbiega to zbytnio od prawdy. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Data wydania za oceanem 22/9 w pudełku z grą ma być 2 płytowy soundtrack Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Czekam na tą grę Świetny OST, na oficjalnej stronie jest do odsłuchania http://persona.atlusnet.jp/special/sound.html Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Mam nadzieje ze zmienia sposób poruszania sie po mieście. W pierwowzorze najbardziej mnie wkoorwialo jak mialem gdzies pójść i nie wiadomo było gdzie... Jako ze mam P1 na psx to wersje na psp kupie tylko jesli wyeliminują wszystkie archaizmy. Cytuj
Yukiko-chan 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Mam nadzieję, że ta Persona będzie w również moim zasięgu. Ciężko coś dostac w tym Szczecinie... Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Czy ta Persona to perfect port z PS2? Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 ekhm... pozwolę sobie zacytować: W najnowszym numerze magazynu Famitsu firma Atlus zapowiedziała, iż wyda Persona 3: Portable (PSP). Na chwilę obecną nie wiadomo jeszcze czy chodzi o port zwykłej czy też rozszerzonej wersji, ale ujawniono, iż głównym bohaterem ma być kobieta. Czyli wychodzi na to, że szykuje się coś więcej niż zwykła konwersja rewelacyjnego tytułu, który swego czasu zmasakrował konkurencje. UPDATE: Jak się okazało wspominana wyżej żeńska postać nie zostanie nam narzucona. Będziemy mieli wybór pomiędzy mężczyzną, a kobietą co z pewnością przełoży się na różnice w scenariuszu. Ponadto pojawi się nowy niedostępny w pierwowzorze tryb gry - szczegółów brak. Gra w Kraju Kwitnącej Wiśni udostępniona zostanie 1 listopada tego roku i będzie rozprowadzana zarówno w wersji "pudełkowej" jak i cyfrowej (PS Store). UPDATE 2: I kolejne detale: muzyka ulegnie "odświeżeniu", system social-link zostanie przebudowany zaś sama gra bazować ma na Persona 3 FES (PS2) czyli rozszerzonej wersji oryginału. http://www.neojsite.pl/news/1053/Killer_na...a_3_atakuje_PSP nice, skany z artykułu na NJS Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 No jakby wy(pipi)ali męskiego męskiego antagoniste tym samym zabierając jeden z najlepszych endingów ever to bym się wkurzył. Bardzo załuje ze sprzedałem PSP, trzeba bedzie kupic PSP go, nie ma (pipi)a. Może ten nowy tryb wyjasni co sie stało po FES? było by za(pipi)iscie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Bardzo załuje ze sprzedałem PSP, trzeba bedzie kupic PSP go, nie ma (pipi)a. Nie rób tego! Kup 3k a zostanie jeszcze na P3 i GT w tej cenie :F Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 GO mi się za(pipi)iscie podoba Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Daj spokój ;f. Dzięki za info winner, poszedłem na łatwiznę . Świetnie w takim razie, jeśli nie wytną za dużo (a wygląda nawet na to, że dodadzą) z Persony, to będę miał pierwszą w życiu okazję zabrać się za tego jRPG. Zacieram rączki, oby jak najszybciej to odkrzaczone było. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Spatchowana angielska wersja dostepna w tanich sklepach internetowych. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Mowa oczywiście o Shim Megami Tensei: Persona - czyli o rimejku tej samej gry z PSX'a ( 1997), która to nie wyszła w anglojęzycznej wersji (do teraz). w ogóle piszcie o której personie mowa. Cytuj
Shen 9 677 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Spatchowana angielska wersja dostepna w tanich sklepach internetowych. a oficjalna premiera u nas kiedy? Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Pewnie nigdy, jak w przypadku Devil Summoner 2 i Devil Survivor. Lepiej zamówić zza oceanu. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Przez muzykę nie mogę w to grać - nie lubię jpopu z wokalem w trakcie walki i chodzenia po mieście(w ogóle też nie lubię) ale wiem że wielu osobą którzy zachwycili się np TWEWY spodoba się ta gra taka jaka jest. Wg mnie oryginalna muzyka z wersji PSX jest bardziej klimatowa. Shim Megami Tensei: Persona - czyli o rimejku tej samej gry z PSX'a ( 1997), która to nie wyszła w anglojęzycznej wersji (do teraz). Wyszła. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 a zwracam honor, ona w europie nie wyszła. i zgadzam się - przez te okropnę muzykę nie da się grać zupełnie. musze wyłączać zeby grac. Btw - jest plugin music.prx do 5.50 gen ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi