Gość Zaqair Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Multi wygląda całkiem nieźle grafa dobra ale brakuje mi ze nie zrobili opcji czołgania się chociaż dla snajpera żeby mógł leżeć. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) Gdyby lezal to w krzaczku pewnie bylby niewidoczny czy na jakiejs gorce. Tak, tak, snajper ma byc niewidoczny ale nie w grach Edytowane 26 maja 2009 przez Scorp1on Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Ja mam nadzieje że system podnoszenia przez medyka będzie działał jak w Bf2 czy Bf2142 tam się sprawdzał zabijałeś dostawałeś punkt przybiegał medyk podnosił i on dostawał tak samo fajnie że wprowadzają noszenie amunicje przez inną klasę właśnie żałowałem że tu tego niema w Bf2 to też się sprawdzało a tu zrobili z klasy Suport medyka, mechanika troszkę przekombinowali właśnie on powinien być od amunicji to takie moje spostrzeżenie. Jeśli chodzi o leżenie to mnie to nie przeszkadza jak jest tylko kucanie powiem wam że Bad Company mam problem ze znalezieniem snajpera jak się dobrze w krzakach schowa to można go przeoczyć, dla urozmaicenia mogli by wprowadzić to kucanie.Ale wszystkiego mieć nie można. Edytowane 27 maja 2009 przez DreicoPL Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Bad Company 2 multiplayer - E3 Ingame Footage: Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Rozwalił mnie napis na końcu trailera E3 z PSS: "Specializing in online warfare since 1942" Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 E3 09: Patrick Bach Interview: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-ba...field-bad/51449 Premiera pierwszy kwartał 2010. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Czyli jak ludzie ostygną nieco po MW2. Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Battlefield Bad Company 2 GamesCom Trailer: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=gmb57w14-Aw 5.03.2010 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 WOW super! ale najlepsza z tego jest końcówka Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Wyreżyserowana akcja w tym trailerze świetnie Zapowiada się naprawdę udany sequel naprawdę udanej gry Cytuj
Othis 29 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 new interview http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-battlefield-bad/56417 najlepsze jest to ze w koncu jeden developer nie poszedl za innymi landrynami i paleta barw jest taka jak powinna byc czyli brudno szaro i ponuro nie tak jak w cukierkowatych (gow2, tekken 6, mw2, u2) no i wybuchy nareszcze wygladaja jak powinny Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 (edytowane) Battlefield Bad Company 2 - Battlefield Moments Episode 1: http://www.gametrailers.com/video/battlefield-moments-battlefield-bad/57022 Edytowane 30 września 2009 przez Rutran Cytuj
Othis 29 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 JA PIE8DOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WZOR Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Wow. Moim zdaniem wygląda to lepiej od MW2. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 w00t ! ta gra duużo bardziej mi się podoba na trailerach niż MW2. póki co przeczucia mnie nie zawodzą. DICE wie co robi i na pewno nie wypuści czegoś, co już na starcie zostanie zgnieciona przez MW2. niestety dla nich MW to jednak mocniejsza marka, chociaż Battlefield ma ogromny tabun fanów i zwolenników, m.in. mnie : > zacieram rączki na starcie tych dwóch tytanów. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 WoW. Pozytywne zakoczenie..roznica miedzy jedynka a sequelem jest kolosalna :o Cholera..mam tylko nadzieje ze zapodaja do opcji sterowania wersje "southpaw" czy jak to sie pisze Od czasow Dreamcasta ktory posiadal tylko jedna galke analogowa nie jestem w stanie grac inaczej niz lewy analog-aim, prawy move. Jest wielu graczy ktorzy preferuja takie ustawienie lecz niektorzy developerzy o nas zapominaja. To zdyskwalifikowalo dla mnie takiego Bioshocka czy pierwsza czesc Bad Company Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Czyli w lutym Conviction , a w marcu BC2 , początek 2010 zapowiada się cholernie ciekawie... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 JA PIE8DOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WZOR potwierdzam :o Wygląda kapitalnie, IMO lepiej niż MW2 jeśli chodzi o grafikę. A co do rozgrywki - w BC1 nie podobał mi się za bardzo movement czy jakotako sterowanie, było trochę slamazarne. Chociaż wiadomo że ta gra jest wolniejsza od CoD'a... No i widzę że wyeliminowali ten kretynizm, że od razu po zabiciu z trupa wydał ogromny plecak - wyglądało to strasznie żałośnie i tracił na tym klimat. Czekam na gierkę, must have początku roku jak dla mnie. Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) IGN Montage: Destruction - stare i kilka nowych ujęć: Edytowane 21 października 2009 przez Rutran Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Ładnie to wygląda, widać poprawę w stosunku do BC. Tylko śmieszą mnie komentarze na YT, że niby ta gra zmiażdży COD, czy że niby CoD nie ma szans. Zupełnie jakby nie można by być fanem dwóch serii na raz. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 niestety niektórzy nie potrafią lubić jednocześnie dwóch gier/platform. ale trzeba oddać DICE, że trailery robi znacznie lepsze od twórców MW2. przynajmniej na mnie robią większe wrażenie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 COD w tym MW2 wygrywa w staciu ogolnym przez to ze ma niemal filmowa kampanie singleplayerowa, BF pod tym katem byl strasznie cienki, nie sadze aby cos wymyslili na miare kampani w MW, zas jesli chodzi o multi mozna powiedziec ze sa rowne sobie - jedna ma pojazdy, druga nie, jedna wieksze mapy, druga mniejsze, mniej broni/ wiecej broni itp. Wszystko zalezy od preferencji gracza. Patrzac na co do tej pory pokazalo IW dla singla/multi w postaci trailera/wywiadow GTTV to oni umieja nakrecic czlowieka. Do BFa jeszcze dluga droga wiec moze cos pokaza w postaci wyrezyserowanych filmikow jak w COD bo narazie to widac renderowane ale interesujaco zrobione choc tak dynamiczna gra to nie jest za bardzo jak ukazuja Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 słuchajcie w poprzednim PSXE wyczytałem, że będzie beta BC2, czy ktoś coś wie więcej na ten temat? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 Wygląda świetnie, kapitalnie zrealizowane wybuchy. Jednak jeśli chodzi o gameplay bardziej leży mi COD zarówno jeśli chodzi o multi jak i kampanię. Nie podobają mi się odgłosy broni, jakieś takie pierdzące za bardzo, powinno być czuć moc w wystrzałach Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 I dobrze, i tak te dźwięki są podrasowane, w grach zwykła seria z karabinu brzmi jak artyleryjska kanonada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi