Mustang 1 741 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Przecież to chodzi o przyjaciół z listy, friend to nie teammate. Natomiast rzeczywiście, ktoś może go źle zrozumieć, ale wtedy tak jak napisał ALI i tak nie da się zabijać swoich. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Nie zmienia to faktu, że polecą teamkille. Taki idiotyzm ze strony producentów, to tak samo jak w Warhammerze był acziv za przejście gry na advanced controls, które po prostu było nie wygodne i źle opracowane. No czysta złośliwość! Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Przecież to chodzi o przyjaciół z listy, friend to nie teammate. Natomiast rzeczywiście, ktoś może go źle zrozumieć, ale wtedy tak jak napisał ALI i tak nie da się zabijać swoich. Masz rację i mnie uspokoiłeś, ale przyznaj, że aczievement może być mylący i ogólnie zbędny? A teamkille są możliwe, wystarczy zawalić budynek z teammatem i masz -15 Cytuj
marcin111555 0 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 W normalnym meczu nie można zabić kogoś ze swojego teamu, to będzie możliwe tylko w hc mode. No to mnie pocieszyłeś :confused: w ogóle jestem przeciwny achievementom za online :confused: żeby nie było offtopu : wiadomo jak szybko bądą wskakiwać levele ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 jeśli będzie to się odbywało jak w BFBC, to szybko. naomiast acziw za kille na friendsach, to jasne, że chodzi o ludzi z listy. trzeba będzie ustawki robić pod ten acziw. Cytuj
marcin111555 0 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 (edytowane) Tylko mam jakies przeczucie że masa noobów będzie myśleć że friend=teammate :confused: Edytowane 14 lutego 2010 przez marcin111555 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 ale, że się nie da zabić sojusznika... nie licząc trybu hardcore, to żaden problem. na szczęście w BFBC2 nie ma acziwów za poniszczenie 1000 ścian i 1000 drzew. stąd nie będzie się spotykać ludzi jeżdżącym czołgiem po drzewach i strzelających tylko do ścian. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Achiev za drzewa i ściany wpadał szybciej niż mi się to wydawało imo gorszy jest za respawn 20 ziomków na Tobie a już naj naj to zapewne I am Bad Comnpany - każdy zainteresowany wie o co kaman ludzie online powoli zaczęli kumać i stawiają opór, już nie idzie tak łatwo wparować na skrzynie i napieprzać z czołgu. Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 (edytowane) no (pipi)a mać. początkowo zamówiłem preordera w sklepie gram.pl, okazało się ze tam sprzedają polską wersje, anulowałem i wziąłem w ultimie, teraz okazuje się że tam też po polsku... czy ktoś wie w jakim sklepie można zamówić gre aby mieć 100% pewności że będzie w angielskiej wersji językowej? Edytowane 15 lutego 2010 przez Zebra Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 (edytowane) prawdopodobnie w UK ; ] to nie gra Ubi, że problemy z DLC są pewne, stąd sklepy zaopatrują się również w wersję angielską. poza tym na Polygamii pisali, że z tego co wiedzą, to ma być możliwość wyboru języka w grze. Edytowane 15 lutego 2010 przez zimzvm Cytuj
Disfear8 0 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Achiev za drzewa i ściany wpadał szybciej niż mi się to wydawało imo gorszy jest za respawn 20 ziomków na Tobie A niby dlaczego? W becie dostalem medal za 200 respawn na mnie więc problemu chyba nie będzie. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Chodziło o jedynkę, tam kolesie mieli respawnować się na tobie, a ty nie mogłeś zginąć (nie chodziło przypadkiem o 15?). Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 nie, do acziwa potrzebnych było 20 respów bez śmierci. bez ustawki sobie tego nie wyobrażam. Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 prawdopodobnie w UK ; ] to nie gra Ubi, że problemy z DLC są pewne, stąd sklepy zaopatrują się również w wersję angielską. poza tym na Polygamii pisali, że z tego co wiedzą, to ma być możliwość wyboru języka w grze. czyli jeśli kupie jednak polską wersje to nie będzie późniejszych problemów z dlc? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 z grami EA do tej pory nie miałem żadnych problemów i o takich nie słyszałem. na szczęście to nie Ubisoft. tym samym nie przewiduję takowych w przypadku BFBC2. ale zapewnić nie mogę... skąd miałbym to wiedzieć. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Na 99% nie będzie miała co-op'a. Gdyby miała go mieć, to już producenci by o tym wspomnieli. Choć singiel wydaje się być bardziej dopracowany niż w jedynce, to jednak w dalszym ciągu BF, to BF i niech lepiej trzyma się multi. Ja też nie spotkałem się z żadnymi problemami odnośnie DLC, a posiadam polskie Mirrors Edge oraz BFBC. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 ludzie online powoli zaczęli kumać i stawiają opór, już nie idzie tak łatwo wparować na skrzynie i napieprzać z czołgu. I tak większość tych ludzi z dema, nawet nie kupi pełniaka, z jednej strony fajnie bo będzie więcej normalnych graczy, ale z drugiej strony zabijanie nożem 5 snajperów siedzących obok siebie też jest fajne. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Na 99% nie będzie miała co-op'a. Gdyby miała go mieć, to już producenci by o tym wspomnieli. Choć singiel wydaje się być bardziej dopracowany niż w jedynce, to jednak w dalszym ciągu BF, to BF i niech lepiej trzyma się multi. Prawdopodobnie co-op pojawi się jako dodatek. Nie tak dawno o tym pisali... Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 (edytowane) Jedyne co czytałem wcześniej na ten temat, to tylko tyle, że DICE jedynie rozważa taką opcję. Chyba, że coś w tej kwestii się ostatnio zmieniło. Ok znalazłem: Co-op Ciekawe, czy to będzie płatne DLC. Edytowane 16 lutego 2010 przez Cold Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Fajnie, co-op zawsze mile widziany, oby opcja ze zwykłym apdejtem okazała się tą prawdziwą... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 http://www.ps3site.pl/jak-byc-pro-w-bad-company-2/36991/#more-36991 filmik dla noobów w Bad Company 2 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Gierka jest genialna. Jak na początku miałem mieszane uczucia tak teraz jestem pewien, że spędzę z nią wiele, wiele godzin. Od grafiki po dźwięk wszystko jest znakomite. Nie ma lagów, wspaniały gameplay. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 To fakt, wystarczy dać jej szanse na zapoznanie się tak średnio około 10 godzin wsiąkniesz i zapomnisz o obowiązkach w realnym świecie Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Ale równie dobrze możesz ją znienawidzić, wystarczy pograć kilka meczy z randomowymi niekumatymi graczami MW2, ta gra bez teamplayu może odrzucać po pewnym czasie. Dlatego wierze w mocną polską ekipę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi