Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że polecą teamkille. Taki idiotyzm ze strony producentów, to tak samo jak w Warhammerze był acziv za przejście gry na advanced controls, które po prostu było nie wygodne i źle opracowane. No czysta złośliwość!

Opublikowano

Przecież to chodzi o przyjaciół z listy, friend to nie teammate. Natomiast rzeczywiście, ktoś może go źle zrozumieć, ale wtedy tak jak napisał ALI i tak nie da się zabijać swoich.

Masz rację i mnie uspokoiłeś, ale przyznaj, że aczievement może być mylący i ogólnie zbędny? A teamkille są możliwe, wystarczy zawalić budynek z teammatem i masz -15 :P

Opublikowano
W normalnym meczu nie można zabić kogoś ze swojego teamu, to będzie możliwe tylko w hc mode. ;)

No to mnie pocieszyłeś :confused: w ogóle jestem przeciwny achievementom za online :confused:

żeby nie było offtopu : wiadomo jak szybko bądą wskakiwać levele ?

Opublikowano

jeśli będzie to się odbywało jak w BFBC, to szybko.

naomiast acziw za kille na friendsach, to jasne, że chodzi o ludzi z listy. trzeba będzie ustawki robić pod ten acziw.

Opublikowano

ale, że się nie da zabić sojusznika... nie licząc trybu hardcore, to żaden problem.

na szczęście w BFBC2 nie ma acziwów za poniszczenie 1000 ścian i 1000 drzew. stąd nie będzie się spotykać ludzi jeżdżącym czołgiem po drzewach i strzelających tylko do ścian.

Opublikowano

Achiev za drzewa i ściany wpadał szybciej niż mi się to wydawało imo gorszy jest za respawn 20 ziomków na Tobie a już naj naj to zapewne I am Bad Comnpany - każdy zainteresowany wie o co kaman :teehee:

ludzie online powoli zaczęli kumać i stawiają opór, już nie idzie tak łatwo wparować na skrzynie i napieprzać z czołgu.

Opublikowano (edytowane)

no (pipi)a mać. początkowo zamówiłem preordera w sklepie gram.pl, okazało się ze tam sprzedają polską wersje, anulowałem i wziąłem w ultimie, teraz okazuje się że tam też po polsku... czy ktoś wie w jakim sklepie można zamówić gre aby mieć 100% pewności że będzie w angielskiej wersji językowej?

Edytowane przez Zebra
Opublikowano (edytowane)

prawdopodobnie w UK ; ]

to nie gra Ubi, że problemy z DLC są pewne, stąd sklepy zaopatrują się również w wersję angielską.

poza tym na Polygamii pisali, że z tego co wiedzą, to ma być możliwość wyboru języka w grze.

Edytowane przez zimzvm
Opublikowano

Achiev za drzewa i ściany wpadał szybciej niż mi się to wydawało imo gorszy jest za respawn 20 ziomków na Tobie  

A niby dlaczego? W becie dostalem medal za 200 respawn na mnie więc problemu chyba nie będzie.

Opublikowano

prawdopodobnie w UK ; ]

to nie gra Ubi, że problemy z DLC są pewne, stąd sklepy zaopatrują się również w wersję angielską.

poza tym na Polygamii pisali, że z tego co wiedzą, to ma być możliwość wyboru języka w grze.

czyli jeśli kupie jednak polską wersje to nie będzie późniejszych problemów z dlc?

Opublikowano

z grami EA do tej pory nie miałem żadnych problemów i o takich nie słyszałem. na szczęście to nie Ubisoft.

tym samym nie przewiduję takowych w przypadku BFBC2. ale zapewnić nie mogę... skąd miałbym to wiedzieć.

Opublikowano

Na 99% nie będzie miała co-op'a.

Gdyby miała go mieć, to już producenci by o tym wspomnieli. Choć singiel wydaje się być bardziej dopracowany niż w jedynce, to jednak w dalszym ciągu BF, to BF i niech lepiej trzyma się multi. :P

Ja też nie spotkałem się z żadnymi problemami odnośnie DLC, a posiadam polskie Mirrors Edge oraz BFBC.

Opublikowano

ludzie online powoli zaczęli kumać i stawiają opór, już nie idzie tak łatwo wparować na skrzynie i napieprzać z czołgu.

I tak większość tych ludzi z dema, nawet nie kupi pełniaka, z jednej strony fajnie bo będzie więcej normalnych graczy, ale z drugiej strony zabijanie nożem 5 snajperów siedzących obok siebie też jest fajne. :turned:

Opublikowano
Na 99% nie będzie miała co-op'a.

Gdyby miała go mieć, to już producenci by o tym wspomnieli. Choć singiel wydaje się być bardziej dopracowany niż w jedynce, to jednak w dalszym ciągu BF, to BF i niech lepiej trzyma się multi. :P

Prawdopodobnie co-op pojawi się jako dodatek. Nie tak dawno o tym pisali...

Opublikowano (edytowane)

Jedyne co czytałem wcześniej na ten temat, to tylko tyle, że DICE jedynie rozważa taką opcję. Chyba, że coś w tej kwestii się ostatnio zmieniło.

Ok znalazłem:

Co-op

Ciekawe, czy to będzie płatne DLC.

Edytowane przez Cold
Opublikowano

Ale równie dobrze możesz ją znienawidzić, wystarczy pograć kilka meczy z randomowymi niekumatymi graczami MW2, ta gra bez teamplayu może odrzucać po pewnym czasie. Dlatego wierze w mocną polską ekipę.