Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Przecież to chodzi o przyjaciół z listy, friend to nie teammate. Natomiast rzeczywiście, ktoś może go źle zrozumieć, ale wtedy tak jak napisał ALI i tak nie da się zabijać swoich.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 135,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Liquid Snake
    Liquid Snake

Jak dla mnie nie wymiata, Pazura zepsuł cały klimat swoim ciotowatym głosikiem

• peacekeeper119
    peacekeeper119

Ja to widzę tak- MW2 pozostanie jeszcze długo królem sprzedaży, ale BC2 będzie dostawać lepsze średnie ocen z recenzji na stronach typu gamerankings i metacritic. Takiego wyhypeowania jaki miał nowy C

• można odblokować WMII M1 GARAND , należy poczynić:   This weapon is only available to Battlefiled Veterans. Visit veteran.battlefield.com to join the proud and glorious.   Ktoś to ogarniał?

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że polecą teamkille. Taki idiotyzm ze strony producentów, to tak samo jak w Warhammerze był acziv za przejście gry na advanced controls, które po prostu było nie wygodne i źle opracowane. No czysta złośliwość!

Opublikowano
  W dniu 13.02.2010 o 23:23, Wampis napisał(a):

Przecież to chodzi o przyjaciół z listy, friend to nie teammate. Natomiast rzeczywiście, ktoś może go źle zrozumieć, ale wtedy tak jak napisał ALI i tak nie da się zabijać swoich.

Masz rację i mnie uspokoiłeś, ale przyznaj, że aczievement może być mylący i ogólnie zbędny? A teamkille są możliwe, wystarczy zawalić budynek z teammatem i masz -15 :P

Opublikowano
  W dniu 13.02.2010 o 23:10, A.L.I napisał(a):
W normalnym meczu nie można zabić kogoś ze swojego teamu, to będzie możliwe tylko w hc mode. ;)

No to mnie pocieszyłeś :confused: w ogóle jestem przeciwny achievementom za online :confused:

żeby nie było offtopu : wiadomo jak szybko bądą wskakiwać levele ?

Opublikowano

jeśli będzie to się odbywało jak w BFBC, to szybko.

naomiast acziw za kille na friendsach, to jasne, że chodzi o ludzi z listy. trzeba będzie ustawki robić pod ten acziw.

Opublikowano

Tylko mam jakies przeczucie że masa noobów będzie myśleć że friend=teammate :confused:

Edytowane przez marcin111555

Opublikowano

ale, że się nie da zabić sojusznika... nie licząc trybu hardcore, to żaden problem.

na szczęście w BFBC2 nie ma acziwów za poniszczenie 1000 ścian i 1000 drzew. stąd nie będzie się spotykać ludzi jeżdżącym czołgiem po drzewach i strzelających tylko do ścian.

Opublikowano

Achiev za drzewa i ściany wpadał szybciej niż mi się to wydawało imo gorszy jest za respawn 20 ziomków na Tobie a już naj naj to zapewne I am Bad Comnpany - każdy zainteresowany wie o co kaman :teehee:

ludzie online powoli zaczęli kumać i stawiają opór, już nie idzie tak łatwo wparować na skrzynie i napieprzać z czołgu.

Opublikowano

no (pipi)a mać. początkowo zamówiłem preordera w sklepie gram.pl, okazało się ze tam sprzedają polską wersje, anulowałem i wziąłem w ultimie, teraz okazuje się że tam też po polsku... czy ktoś wie w jakim sklepie można zamówić gre aby mieć 100% pewności że będzie w angielskiej wersji językowej?

Edytowane przez Zebra

Opublikowano

prawdopodobnie w UK ; ]

to nie gra Ubi, że problemy z DLC są pewne, stąd sklepy zaopatrują się również w wersję angielską.

poza tym na Polygamii pisali, że z tego co wiedzą, to ma być możliwość wyboru języka w grze.

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano
  W dniu 14.02.2010 o 19:47, Cr@sh napisał(a):

Achiev za drzewa i ściany wpadał szybciej niż mi się to wydawało imo gorszy jest za respawn 20 ziomków na Tobie  

A niby dlaczego? W becie dostalem medal za 200 respawn na mnie więc problemu chyba nie będzie.

Opublikowano

Chodziło o jedynkę, tam kolesie mieli respawnować się na tobie, a ty nie mogłeś zginąć (nie chodziło przypadkiem o 15?).

Opublikowano

nie, do acziwa potrzebnych było 20 respów bez śmierci.

bez ustawki sobie tego nie wyobrażam.

Opublikowano
  W dniu 15.02.2010 o 06:29, zimzvm napisał(a):

prawdopodobnie w UK ; ]

to nie gra Ubi, że problemy z DLC są pewne, stąd sklepy zaopatrują się również w wersję angielską.

poza tym na Polygamii pisali, że z tego co wiedzą, to ma być możliwość wyboru języka w grze.

czyli jeśli kupie jednak polską wersje to nie będzie późniejszych problemów z dlc?

Opublikowano

z grami EA do tej pory nie miałem żadnych problemów i o takich nie słyszałem. na szczęście to nie Ubisoft.

tym samym nie przewiduję takowych w przypadku BFBC2. ale zapewnić nie mogę... skąd miałbym to wiedzieć.

Opublikowano

ta gra będzie miała co-op'a ?

Opublikowano

Na 99% nie będzie miała co-op'a.

Gdyby miała go mieć, to już producenci by o tym wspomnieli. Choć singiel wydaje się być bardziej dopracowany niż w jedynce, to jednak w dalszym ciągu BF, to BF i niech lepiej trzyma się multi. :P

Ja też nie spotkałem się z żadnymi problemami odnośnie DLC, a posiadam polskie Mirrors Edge oraz BFBC.

Opublikowano
  W dniu 14.02.2010 o 19:47, Cr@sh napisał(a):

ludzie online powoli zaczęli kumać i stawiają opór, już nie idzie tak łatwo wparować na skrzynie i napieprzać z czołgu.

I tak większość tych ludzi z dema, nawet nie kupi pełniaka, z jednej strony fajnie bo będzie więcej normalnych graczy, ale z drugiej strony zabijanie nożem 5 snajperów siedzących obok siebie też jest fajne. :turned:

Opublikowano
  W dniu 15.02.2010 o 13:37, Cold napisał(a):
Na 99% nie będzie miała co-op'a.

Gdyby miała go mieć, to już producenci by o tym wspomnieli. Choć singiel wydaje się być bardziej dopracowany niż w jedynce, to jednak w dalszym ciągu BF, to BF i niech lepiej trzyma się multi. :P

Prawdopodobnie co-op pojawi się jako dodatek. Nie tak dawno o tym pisali...

Opublikowano

Jedyne co czytałem wcześniej na ten temat, to tylko tyle, że DICE jedynie rozważa taką opcję. Chyba, że coś w tej kwestii się ostatnio zmieniło.

Ok znalazłem:

Co-op

Ciekawe, czy to będzie płatne DLC.

Edytowane przez Cold

Opublikowano

Fajnie, co-op zawsze mile widziany, oby opcja ze zwykłym apdejtem okazała się tą prawdziwą...

Opublikowano

Gierka jest genialna. Jak na początku miałem mieszane uczucia tak teraz jestem pewien, że spędzę z nią wiele, wiele godzin. Od grafiki po dźwięk wszystko jest znakomite. Nie ma lagów, wspaniały gameplay.

Opublikowano

To fakt, wystarczy dać jej szanse na zapoznanie się tak średnio około 10 godzin wsiąkniesz i zapomnisz o obowiązkach w realnym świecie :)

Opublikowano

Ale równie dobrze możesz ją znienawidzić, wystarczy pograć kilka meczy z randomowymi niekumatymi graczami MW2, ta gra bez teamplayu może odrzucać po pewnym czasie. Dlatego wierze w mocną polską ekipę.