Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak grac, to jedna klasa, by zdobyc bronie i specjalizacje. Zmienianie co chwile klasy wojaka dla mnie jest smieszne.

Widać, że nie grywasz z znajomymi w składzie, którzy radośnie informują cię np. "resp się ze mną naprawiaczką, mam T90 i walczę z Abramsem" :potter: I taki respown ratuje koledze życie, drużynie czołg i powoduje straty w ludziach i sprzęcie przeciwników + obronę flagi, skrzynki, babci whatever. :teehee: Generalnie w tej grze - teamowe myślenie > indywidualne umiejętności i samotne bieganie...

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj około 18:30 znów poumierały serwery, rangi i staty są normalnie. Jeśli tak ma się dziać co wieczór...

@edit

Czy w skład wersji "limitowanej" powinien wchodzić motyw xbl, który jest widoczny w sklepiku ? Pytam bo nie wiem czy mnie w jakiś sposób wydymano i go nie mam, czy mnie ziomek z xbl wkręcił.

Edytowane przez Cr@sh
Opublikowano

Generalnie w tej grze - teamowe myślenie > indywidualne umiejętności i samotne bieganie...

Potwierdzam i popieram, tak więc jeśli znajdzie się ktoś chętny na uskutecznianie przemyślanych sesji online (z naciskiem na komunikację), proszę atakować na mój gamertag.

Opublikowano (edytowane)

EA przeprasza za problemy z serwerami na PS3 i PCtach w Battlefield: Bad Company 2 i obiecuje, że problem został naprawiony. Popularność przerosła oczekiwania, gdyż w Bad Company 2 gra więcej osób niż w kultowe Battlefield 2...

źródło Neogo

więcej info w poniższym linku

http://neogo.pl/newsy/battlefield-2-przegral-z-popularnoscia-bad-company-2/

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano

pierwsza reakcja na polski dubbing to odruch wymiotny, zapracowali na to nasi inteligentni wydawcy

a z każdą godziną grania miałem coraz większego banana na ryju, Pazura jako Sweetwater to imo strzał w 10

jeśli mają robić lokalizacje na takim poziomie to ja jestem za, a nie kiszka z ME2

a w online nie grałem, i nie będę grał, bojkot;p

Opublikowano (edytowane)

dość nubowe pytanie, ale... da się ustawić polski dubbing mając angielskiego dasha ?

wczoraj ustawiając w opcjach dźwięku zarówno 'localized' jak i 'original' dla singla, miałem jedynie angielski język w grze.

Edytowane przez zimzvm
Opublikowano

Zgodnie ze wszystkimi znakami na niebie, stało się tak jak miało się stać. Battlefield Bad Company 2 stał się najlepiej sprzedającą grą na wszystkie platformy w obrębie wysp brytyjskich.

Xbox360 zanotował największą sprzedaż, bo aż 53 %, następnie Playstation 3 (31 %) a na końcu PC ? 16 %. Lista może być okazalsza, gdyż podliczając sprzedaż nie wzięto pod uwagę cyfrowej dystrybucji. Także jest grubo!.

Opublikowano

mhm, codzienne potyczki o złote kalesony przy średniej uczestników na poziomie 15lat, hooraaaaah!!!!

nie no serio, giera za(pipi)ista, multi klasycznie najlepsze z możliwych ale mnie to ryra, szkoda mi kasy na golda i czasu na to bieganie z kapiszoniakiem, jak gram godzinę/dwie dziennie to wolę je spożytkować no coś innego niż "kolejny raz ta sama mapa"

poczekam do BF3;]

Opublikowano

dość nubowe pytanie, ale... da się ustawić polski dubbing mając angielskiego dasha ?

wczoraj ustawiając w opcjach dźwięku zarówno 'localized' jak i 'original' dla singla, miałem jedynie angielski język w grze.

Z pewnością tak .E-kolega z Anglii ,kupił tam grę i ma ...polski dubbing .Zupełnie jak z grami Microsoftu w innych krajach też jest spolszczona gra do wyboru ,więc język Dasha jest najmniejszym problemem .

Opublikowano

Kolejna sprawa, która mnie zdenerwowała, to sytuacja w

ostatniej misji na samolocie

gdzie wbiegasz uzbrojony po zęby, a po loadingu pojawiasz się jedynie z nożem oraz brakiem możliwości zmiany broni

Na początku trzeba było zdobyć broń z tłumikiem (AK74U) na strażnikach. Później jest dialog, coś mniej więcej "już nie musimy być cicho"

Opublikowano
Z pewnością tak .E-kolega z Anglii ,kupił tam grę i ma ...polski dubbing .Zupełnie jak z grami Microsoftu w innych krajach też jest spolszczona gra do wyboru ,więc język Dasha jest najmniejszym problemem .

Nie był bym tego taki pewien ja miałem podobny probem i musiałem zmienić język dasha, chyba że czegos nie wiem :)

Użytkownik KIELiCH dnia 07 March 2010 - 13:40 PM napisał

Generalnie w tej grze - teamowe myślenie > indywidualne umiejętności i samotne bieganie...

Potwierdzam i popieram, tak więc jeśli znajdzie się ktoś chętny na uskutecznianie przemyślanych sesji online (z naciskiem na komunikację), proszę atakować na mój ga

Generalnie ja szukam chętnych do przemyślnej rozwałki, preferuję grę w zdobywanie flag, mój gt jak obok więc wysyłać invy.

Tylko grać będę mógł dopiero od czwartku nocy, może w środę jak się spręże, niestety praca.

Co do wywalania z serwerów to zauważyłem że tak od ok. 23.00 do 3-4 rano wszystko śmiga bez problemów, bo wcześniej to lekka kaszana, przynajmniej do wczoraj tak było.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie ta gra to najwiekszy hit, jaki sie pojawil w przeciagu kilku ostatnich lat. A polski dubbing to juz wisienka na torcie. Jak tak maja polonizowac gry, to wszystkie moge byc po polsku :). Ocena 10/10. Nie moze byc inaczej. Czy jest druga taka gra warta swoich pieniedzy w takim stopniu, jak Bad Company 2 ?. Wg. mnie nie. A teraz czas na multi :). Jak ktos chetny na wspolnie granie, to niech pisze !

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano
Na początku trzeba było zdobyć broń z tłumikiem (AK74U) na strażnikach. Później jest dialog, coś mniej więcej "już nie musimy być cicho"

Mu nie o to chodziło. Chodzi mu pewnie o sam moment, w którym ma pełne uzbrojenie, a kilka sekund później sam nóż. Może i dla niektórych bezsens, ale po mnie to spłynęło i bawet nie zwróciłem na to uwagi. Wspomniany dialog jest ze dwa pomieszczenia dalej.

Opublikowano

Blazenada pazury jest niedowytrzymania poprostu. Singiel taki sobie monotonny strasznie,multi po demie mnie odepchnelo wiec i tu bez rewelacji,bardzo dobra grafika i dzwiek czasami mozna sie naprawde zawiesic na widoczkach. No i do mw2 to niestety daleko.

Opublikowano
Blazenada pazury jest niedowytrzymania poprostu. Singiel taki sobie monotonny strasznie,multi po demie mnie odepchnelo wiec i tu bez rewelacji,bardzo dobra grafika i dzwiek czasami mozna sie naprawde zawiesic na widoczkach. No i do mw2 to niestety daleko.

Zwykle jestem przeciwny dubbingowaniu gier. Ale do Pazury miałem przeczucie, że będzie ok. No i jest, ja jestem zadowolony :P. Nie mam zamiaru z Tobą polemizowac, ale nie zgadzam sie wogole. Dla mnie BF: BC2 to gra tej generacji jak na dzis dzien :).

• Plusik 1