MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Niestety nie działa w tej chwili multi, przynajmniej na XBL. Wyzerowane statystyki na dodatek (mam nadzieję jednak, że powrócą niezmienione...). Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 Statystki powróciły ale z serwerami jest problem, niezłego strachu się z chłopakami w teamie najedliśmy Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 a co ze statami na stronie ea.com ? kiedy się pojawią ? wiadomo coś ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 jak grac, to jedna klasa, by zdobyc bronie i specjalizacje. Zmienianie co chwile klasy wojaka dla mnie jest smieszne. Widać, że nie grywasz z znajomymi w składzie, którzy radośnie informują cię np. "resp się ze mną naprawiaczką, mam T90 i walczę z Abramsem" :potter: I taki respown ratuje koledze życie, drużynie czołg i powoduje straty w ludziach i sprzęcie przeciwników + obronę flagi, skrzynki, babci whatever. Generalnie w tej grze - teamowe myślenie > indywidualne umiejętności i samotne bieganie... Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Dzisiaj około 18:30 znów poumierały serwery, rangi i staty są normalnie. Jeśli tak ma się dziać co wieczór... @edit Czy w skład wersji "limitowanej" powinien wchodzić motyw xbl, który jest widoczny w sklepiku ? Pytam bo nie wiem czy mnie w jakiś sposób wydymano i go nie mam, czy mnie ziomek z xbl wkręcił. Edytowane 7 marca 2010 przez Cr@sh Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Niestety nie ma, ale można go kopic za 240mp jak dobrze pamietam Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Generalnie w tej grze - teamowe myślenie > indywidualne umiejętności i samotne bieganie... Potwierdzam i popieram, tak więc jeśli znajdzie się ktoś chętny na uskutecznianie przemyślanych sesji online (z naciskiem na komunikację), proszę atakować na mój gamertag. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) EA przeprasza za problemy z serwerami na PS3 i PCtach w Battlefield: Bad Company 2 i obiecuje, że problem został naprawiony. Popularność przerosła oczekiwania, gdyż w Bad Company 2 gra więcej osób niż w kultowe Battlefield 2... źródło Neogo więcej info w poniższym linku http://neogo.pl/newsy/battlefield-2-przegral-z-popularnoscia-bad-company-2/ Edytowane 8 marca 2010 przez Bushisan Cytuj
Gregorius 494 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 W tej chwili niestety nie da się połączyć z żadnym serwerem a więc problem wciąż istnieje. P.S. Jeśli ktoś gra w godzinach nocnych tak 0:00-4:00 proszę dodawać do listy gt :VirtualGREG PL Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 pierwsza reakcja na polski dubbing to odruch wymiotny, zapracowali na to nasi inteligentni wydawcy a z każdą godziną grania miałem coraz większego banana na ryju, Pazura jako Sweetwater to imo strzał w 10 jeśli mają robić lokalizacje na takim poziomie to ja jestem za, a nie kiszka z ME2 a w online nie grałem, i nie będę grał, bojkot;p Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) dość nubowe pytanie, ale... da się ustawić polski dubbing mając angielskiego dasha ? wczoraj ustawiając w opcjach dźwięku zarówno 'localized' jak i 'original' dla singla, miałem jedynie angielski język w grze. Edytowane 8 marca 2010 przez zimzvm Cytuj
Jesiotr 0 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Zgodnie ze wszystkimi znakami na niebie, stało się tak jak miało się stać. Battlefield Bad Company 2 stał się najlepiej sprzedającą grą na wszystkie platformy w obrębie wysp brytyjskich. Xbox360 zanotował największą sprzedaż, bo aż 53 %, następnie Playstation 3 (31 %) a na końcu PC ? 16 %. Lista może być okazalsza, gdyż podliczając sprzedaż nie wzięto pod uwagę cyfrowej dystrybucji. Także jest grubo!. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 a w online nie grałem, i nie będę grał, bojkot;p Dużo tracisz to mało powiedziane Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 mhm, codzienne potyczki o złote kalesony przy średniej uczestników na poziomie 15lat, hooraaaaah!!!! nie no serio, giera za(pipi)ista, multi klasycznie najlepsze z możliwych ale mnie to ryra, szkoda mi kasy na golda i czasu na to bieganie z kapiszoniakiem, jak gram godzinę/dwie dziennie to wolę je spożytkować no coś innego niż "kolejny raz ta sama mapa" poczekam do BF3;] Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 dość nubowe pytanie, ale... da się ustawić polski dubbing mając angielskiego dasha ? wczoraj ustawiając w opcjach dźwięku zarówno 'localized' jak i 'original' dla singla, miałem jedynie angielski język w grze. Z pewnością tak .E-kolega z Anglii ,kupił tam grę i ma ...polski dubbing .Zupełnie jak z grami Microsoftu w innych krajach też jest spolszczona gra do wyboru ,więc język Dasha jest najmniejszym problemem . Cytuj
firana140 621 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Kolejna sprawa, która mnie zdenerwowała, to sytuacja w ostatniej misji na samolocie gdzie wbiegasz uzbrojony po zęby, a po loadingu pojawiasz się jedynie z nożem oraz brakiem możliwości zmiany broni Na początku trzeba było zdobyć broń z tłumikiem (AK74U) na strażnikach. Później jest dialog, coś mniej więcej "już nie musimy być cicho" Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Z pewnością tak .E-kolega z Anglii ,kupił tam grę i ma ...polski dubbing .Zupełnie jak z grami Microsoftu w innych krajach też jest spolszczona gra do wyboru ,więc język Dasha jest najmniejszym problemem . Nie był bym tego taki pewien ja miałem podobny probem i musiałem zmienić język dasha, chyba że czegos nie wiem Użytkownik KIELiCH dnia 07 March 2010 - 13:40 PM napisałGeneralnie w tej grze - teamowe myślenie > indywidualne umiejętności i samotne bieganie... Potwierdzam i popieram, tak więc jeśli znajdzie się ktoś chętny na uskutecznianie przemyślanych sesji online (z naciskiem na komunikację), proszę atakować na mój ga Generalnie ja szukam chętnych do przemyślnej rozwałki, preferuję grę w zdobywanie flag, mój gt jak obok więc wysyłać invy. Tylko grać będę mógł dopiero od czwartku nocy, może w środę jak się spręże, niestety praca. Co do wywalania z serwerów to zauważyłem że tak od ok. 23.00 do 3-4 rano wszystko śmiga bez problemów, bo wcześniej to lekka kaszana, przynajmniej do wczoraj tak było. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) Dla mnie ta gra to najwiekszy hit, jaki sie pojawil w przeciagu kilku ostatnich lat. A polski dubbing to juz wisienka na torcie. Jak tak maja polonizowac gry, to wszystkie moge byc po polsku . Ocena 10/10. Nie moze byc inaczej. Czy jest druga taka gra warta swoich pieniedzy w takim stopniu, jak Bad Company 2 ?. Wg. mnie nie. A teraz czas na multi . Jak ktos chetny na wspolnie granie, to niech pisze ! Edytowane 8 marca 2010 przez Shagohad Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Niestety nie ma, ale można go kopic za 240mp jak dobrze pamietam Się wkur.wiłem z tego powodu właśnie, bo wchodzę w ten sklepik i piszę że to motyw z limitowanej edycji, to od razu zasysam nie bacząc na nic, potem się okazuje, że mi ubyło 240mp Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Na początku trzeba było zdobyć broń z tłumikiem (AK74U) na strażnikach. Później jest dialog, coś mniej więcej "już nie musimy być cicho" Mu nie o to chodziło. Chodzi mu pewnie o sam moment, w którym ma pełne uzbrojenie, a kilka sekund później sam nóż. Może i dla niektórych bezsens, ale po mnie to spłynęło i bawet nie zwróciłem na to uwagi. Wspomniany dialog jest ze dwa pomieszczenia dalej. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Nie wiem jak można grać z polskim dubbingiem? ;] Napisy OK bo nie psują smaczku. Wyobrażacie sobie Metala po polsku? hahah Ale każdy woli co innego... Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Blazenada pazury jest niedowytrzymania poprostu. Singiel taki sobie monotonny strasznie,multi po demie mnie odepchnelo wiec i tu bez rewelacji,bardzo dobra grafika i dzwiek czasami mozna sie naprawde zawiesic na widoczkach. No i do mw2 to niestety daleko. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Blazenada pazury jest niedowytrzymania poprostu. Singiel taki sobie monotonny strasznie,multi po demie mnie odepchnelo wiec i tu bez rewelacji,bardzo dobra grafika i dzwiek czasami mozna sie naprawde zawiesic na widoczkach. No i do mw2 to niestety daleko. Zwykle jestem przeciwny dubbingowaniu gier. Ale do Pazury miałem przeczucie, że będzie ok. No i jest, ja jestem zadowolony . Nie mam zamiaru z Tobą polemizowac, ale nie zgadzam sie wogole. Dla mnie BF: BC2 to gra tej generacji jak na dzis dzien . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi