MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Haha, zdjąłem na Isla Inocentes pilota helki z M95 (jakoś się udało fartem), reszta chyba nie ogarnęła i sruuu do wody, 3 kille Masakryczna jest ta gra. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Takie pytanko: na lvl 13 powinnien się odblokować taki "szmelc" pozwalający zmniejszyć otrzymywane obrażenia. Jestem na lvl 13 i nadal go nie otrzymałem. Jakieś pomysły? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Właśnie przed chwilą go dostałem, a osiągnąłem właśnie poziom 15ty. Nie wiem dlaczego tak późno, ale ważne że jest ;p Graj dalej, to Ci wpadnie. Cytuj
koso 114 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Dobra, jestem noobem w fps-y, ale jeśli dostaję po tyłku, a i tak chce mi się grać - znak to, że pozycja jest kozacka. Denerwują mnie w zasadzie tylko trzy rzeczy - respawnowanie się w wybranym miejscu bez wiedzy, że obok czyha wróg (zaleciało Resistance 2), zgarnianie kulek znikąd oraz skakanie. To żołnierze, na wojnie się nie skacze Po małym stresie związanym ze skasowaniem statystyk w weekend (na szczęście wrócili) każdego dnia zachwycam się coraz bardziej grą. Kozak. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Właśnie przed chwilą go dostałem, a osiągnąłem właśnie poziom 15ty. Nie wiem dlaczego tak późno, ale ważne że jest ;p Graj dalej, to Ci wpadnie. Fakt, wpadło już. Okazuje się, że skilsy te dostajemu nie po osiągnięciu wymaganego lvl, a po jego przekroczeniu. Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Mam pytanie czy grał ktoś w singla, w jedynce denerwowało mnie znikanie trupów na oczach drzew które upadły ,gruzu. Ogólnie można było zrobić z daleka rozpierdziel ,wjeżdżałeś do wiochy a tam sterylnie wszystko wyparowało. Strasznie mi to rozpierdziela klimat w strzelaninach. Multi po becie raczej mnie odrzuciło, a jak singiel jest taki jak poprzednik to szkoda mi kasy. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Niestety to wszystko o czym piszesz nadal jest, ale single jest ze 2-3 razy bardziej miodny niż w BC1 I mimo że jest liniowy to starcza na mniej więcej tyle samo czasu. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Działa Wam on-line obecnie? Ja za nic w świecie nie jestem się w stanie połączyć. Edit: OK, ponoć to "generalny" problem na dziś. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Ile czasu mniej więcej zajęło wam ukończenie singla? i na jakim poziomie? Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 ok 7-8 h na hardzie który i tak jakiś trudny nie jest Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Mnie sie udalo zabic goscia nozem przez drzwi... Narazie u mnie akcja nr. 1. Potem zestrzelenie snajperka goscia w helikotperze. Ta gra to geniusz w najczystszej postaci. Ale ciekaw jestem kiedy w koncu znikna klopoty z polaczeniem do serwera. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Tak czytam i czytam, az chce sie grac po waszych postach panowie. Mam tylko taki problem, ze jestem nastawiony do tej gry jakoby posiadala tylko tryb multiplayer. Oplaca sie kupic golda dla tej gry? Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Krótko i na temat - tak. Sam tak zrobiłem. Jak kupisz na rok to wyjdzie Ci około 10 zł/msc więc dwa piwka/soki pomarańczowe mniej, a zabawy sporo. Tylko warto żebyś ograł tą grę gdzieś, jeśli nie grałeś w demo. Bo może ci się nie spodobać. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Jeśli to taki sam, badź wiekszy, kozak jak jedynka to wiem ze mi sie spodoba . Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) Zszokowała mnie dzisiaj akcja przelotu nad moją głową stojącego za mną snajpera trafionego granatem.Efekt wraz z dźwiękiem okrzyku przebiegającego z tylnych głośników przechodzących naprzód i upadającego przede mną jak szmata. Widok nie do opisania plus z wrażenia dzwiekowe odebrane z rozdziawioną japą należących do niecodziennych Edytowane 12 marca 2010 przez Bushisan Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 To ja też się pochwalę 1. 2 heady jednym strzałem ze snajpy - 2gi przypadkowy, koleś musiał się akurat zrespić za snajperem 2. 2 heady z shota 870 - 1 strzałem trafione 2 typkom którzy chcieli mnie rozjechać quadem 3. siedzę w miejscu, nic nie robię jest spokój na bazie, za chwilę wpada mi 380 punktów za rozwalenie pojazdu z 2 gośćmi w środku granatem ręcznym rzuconym ponad minutę wcześniej - WTF? 4. 36 gości jako pasażer w helikopterze na Port Valdez, latał hamburger random i bardzo dobrze latał Gorączka 12 vs 12 u nich wysokie rangi Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 A mnie wyzerowalo bronie i gadzety... Tzn. w statystykach mi pokazuje, ze jest ok, ale jak wejde do gry to mam podstawowy ekwipunek :]. Dzisiaj wylaczyli serwery na kilka godzin. Oby wreszcie zrobili z tym porzadek ! Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Mam nadzieje, że przy weekendzie nie będzie żadnych problemów z serwerami. Staty się resetowały ale już raczej to wyeliminowali co ? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Niezłe staty Kielich, ja wciąż pod kreską i nie zanosi się w najbliższym czasie, bym z tego wyszedł ;] Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Dzięki wielkie - to owoc pracy mojej i moich kumpli, sam bym tylu nie natłukł Generalnie to najbardziej zespołowa gra w jaką grałem i unikam grania samemu.. Jeszcze wiele do nauczenia się zostało Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Czy to nie czasem Tobie wczoraj przeszkadzal tryb Hardcore podczas wspolnego grania w grupie ??. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Tak, nie podoba mi się ten tryb i nie będę w niego grał i tyle Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) Dla mnie też HC jest bez sensu w tej grze, bo spora część graczy to zwykle snajperzy z niskim levelem cieszący się z zabijania jednym strzałem w korpus. Przez to ginie się często nie wiadomo skąd, a natarcie traci na impecie przez kamperów licznych po obu stronach. Z kolei pojazdy szybko się niszczą i ich rola znacznie się zmniejsza. Kielich, nie nudzi ci się takie ciągłe granie? Ja mam dwa dni w grze i gram już mniej niż na początku, ty prawie cztery Edytowane 13 marca 2010 przez Wampis Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Grę miałem w wtorek 2.03 po południu i od razu grałem Czekałem na nią bardzo i teraz muszę się nacieszyć Generalnie mam chwilowo więcej wolnego czasu niż bym chciał, więc poświęcam go na to co bardzo lubię A że mam z kim, to też wpływa na czas grania. I nie - nie jestem no lifem, wolę turystykę od gier, ale to nie jest dla mnie dobry czas na nią - tyle... A żeby całkiem nie offtopować, to zawiodła mnie trochę kampania. Taka na sztukę zrobiona. W COD4 bardziej mi się podobała. W MW2 nie grałem, ale multi w BC2 to IMO PRAWIE mistrzostwo Cytuj
JakobekS 0 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Tryb hardcore jest świetny! Bierze się neo (shotgun) z dwoma ulepszeniami i można ściągnąć pilota i strzelca w black hawku z daleka jednym strzałem ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi