Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przed chwilą go dostałem, a osiągnąłem właśnie poziom 15ty. Nie wiem dlaczego tak późno, ale ważne że jest ;p Graj dalej, to Ci wpadnie.

Opublikowano

Dobra, jestem noobem w fps-y, ale jeśli dostaję po tyłku, a i tak chce mi się grać - znak to, że pozycja jest kozacka. Denerwują mnie w zasadzie tylko trzy rzeczy - respawnowanie się w wybranym miejscu bez wiedzy, że obok czyha wróg (zaleciało Resistance 2), zgarnianie kulek znikąd oraz skakanie. To żołnierze, na wojnie się nie skacze :) Po małym stresie związanym ze skasowaniem statystyk w weekend (na szczęście wrócili) każdego dnia zachwycam się coraz bardziej grą. Kozak.

Opublikowano

Właśnie przed chwilą go dostałem, a osiągnąłem właśnie poziom 15ty. Nie wiem dlaczego tak późno, ale ważne że jest ;p Graj dalej, to Ci wpadnie.

Fakt, wpadło już. Okazuje się, że skilsy te dostajemu nie po osiągnięciu wymaganego lvl, a po jego przekroczeniu.

Opublikowano

Mam pytanie czy grał ktoś w singla, w jedynce denerwowało mnie znikanie trupów na oczach drzew które upadły ,gruzu. Ogólnie można było zrobić z daleka rozpierdziel ,wjeżdżałeś do wiochy a tam sterylnie wszystko wyparowało. Strasznie mi to rozpierdziela klimat w strzelaninach.

Multi po becie raczej mnie odrzuciło, a jak singiel jest taki jak poprzednik to szkoda mi kasy.

Gość Ofsajd
Opublikowano

Ile czasu mniej więcej zajęło wam ukończenie singla? i na jakim poziomie?

Opublikowano

Mnie sie udalo zabic goscia nozem przez drzwi... Narazie u mnie akcja nr. 1. Potem zestrzelenie snajperka goscia w helikotperze. Ta gra to geniusz w najczystszej postaci. Ale ciekaw jestem kiedy w koncu znikna klopoty z polaczeniem do serwera.

Opublikowano

Tak czytam i czytam, az chce sie grac po waszych postach panowie. Mam tylko taki problem, ze jestem nastawiony do tej gry jakoby posiadala tylko tryb multiplayer. Oplaca sie kupic golda dla tej gry?

Opublikowano

Krótko i na temat - tak.

Sam tak zrobiłem. Jak kupisz na rok to wyjdzie Ci około 10 zł/msc więc dwa piwka/soki pomarańczowe mniej, a zabawy sporo. Tylko warto żebyś ograł tą grę gdzieś, jeśli nie grałeś w demo. Bo może ci się nie spodobać.

Opublikowano (edytowane)

Zszokowała mnie dzisiaj akcja przelotu nad moją głową stojącego za mną snajpera trafionego granatem.Efekt wraz z dźwiękiem okrzyku przebiegającego z tylnych głośników przechodzących naprzód i upadającego przede mną jak szmata. Widok nie do opisania plus z wrażenia dzwiekowe odebrane z rozdziawioną japą :woot: należących do niecodziennych

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano

To ja też się pochwalę :P

1. 2 heady jednym strzałem ze snajpy - 2gi przypadkowy, koleś musiał się akurat zrespić za snajperem

2. 2 heady z shota 870 - 1 strzałem trafione 2 typkom którzy chcieli mnie rozjechać quadem

3. siedzę w miejscu, nic nie robię jest spokój na bazie, za chwilę wpada mi 380 punktów za rozwalenie pojazdu z 2 gośćmi w środku granatem ręcznym rzuconym ponad minutę wcześniej - WTF?

4. 36 gości jako pasażer w helikopterze na Port Valdez, latał hamburger random i bardzo dobrze latał :P Gorączka 12 vs 12 u nich wysokie rangi :)

Opublikowano

A mnie wyzerowalo bronie i gadzety... Tzn. w statystykach mi pokazuje, ze jest ok, ale jak wejde do gry to mam podstawowy ekwipunek :]. Dzisiaj wylaczyli serwery na kilka godzin. Oby wreszcie zrobili z tym porzadek !

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie też HC jest bez sensu w tej grze, bo spora część graczy to zwykle snajperzy z niskim levelem cieszący się z zabijania jednym strzałem w korpus. Przez to ginie się często nie wiadomo skąd, a natarcie traci na impecie przez kamperów licznych po obu stronach. Z kolei pojazdy szybko się niszczą i ich rola znacznie się zmniejsza.

Kielich, nie nudzi ci się takie ciągłe granie? Ja mam dwa dni w grze i gram już mniej niż na początku, ty prawie cztery :)

Edytowane przez Wampis
Opublikowano

Grę miałem w wtorek 2.03 po południu i od razu grałem :P Czekałem na nią bardzo i teraz muszę się nacieszyć ;) Generalnie mam chwilowo więcej wolnego czasu niż bym chciał, więc poświęcam go na to co bardzo lubię :) A że mam z kim, to też wpływa na czas grania. I nie - nie jestem no lifem, wolę turystykę od gier, ale to nie jest dla mnie dobry czas na nią - tyle...

A żeby całkiem nie offtopować, to zawiodła mnie trochę kampania. Taka na sztukę zrobiona. W COD4 bardziej mi się podobała. W MW2 nie grałem, ale multi w BC2 to IMO PRAWIE mistrzostwo :thumbsup: