Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem po kilku misjach w singlu i naprawde kozacka gra. grafika miazdzy, ma mega momenty. chociaz raz zdarzylo mi sie znalezc strasznie pikselowaty cien na drzewie, ale duzo takich miniwpadek nie ma. Pazura tez jest zaje bisty hehe.

Opublikowano

Szkoda, że nie niszczy to kamperów chowających się po lasach i za kamieniami.

No :P Ale muszę przyznać, że mi samemu bardzo odpowiada ich niszczenie manualnie..kosą :D Ile gier np. na Kanale Panamskim poświęciłem na skradanie się po tym lasku patrolując go na całej szerokości między respami (czasem z kumplem mamy taką banię na nich :P ) i żeniąc snajperków kosą hehehe - jednemu niemiaszkowi zabrałem 4 "breloczki" i jest u mnie nr 1 na liście dogtagów :)

Opublikowano

Czy coś w końcu wiadomo o tym DLC ze skinami broni i nwoymi strojami? Mija miesiąc, miał być a go nie ma. Na dodatek DICE jakoś nie śpieszy się poprawić durnych bugów jak np. niezliczanie killi z garanda albo glitch z rozwaleniem domku z M-COMem na drugim etapie Isla Inocentes...

Normalnie przypominają mi się czasy BF2 i podejścia DICE/EA. Co oni robią do cholery?

Opublikowano

Z Twittera by wynikało, że ostatnio coś łatali na piecach. Natomiast nie wiadomo jak z tym dalej będzie, sporo osób czeka też na patcha do BC1 odblokowującego achievementa za odznaki, ale jego nie wypuszczą dopóki nie uporają się z BC2, a to też chwilę potrwa, skoro nawet wyłudzacz kasy w postaci DLC odłożyli na czas nieokreślony.

Opublikowano (edytowane)

Hmm była mowa że wraz ze skinami dojdą odznaczenia i achievementy, nie widzę ich jednak, trzeba ściągnąć te dodatki żeby je zobaczyć?

Tak, trzeba.

Ale wkurwiające jest to, że medyk ma dalej czerwony beret.

Edytowane przez TeBe
Opublikowano

Dodatkowe mapki oraz dostęp do innych darmowych i płatnych DLC.

Czyli co, bez V.I.P.'a to lipa? Duzo tych mapek? Zwykla wersja bez kodu jest sporo tansza i sie wlasnie tak zastanawiam czy doplacac =/

Opublikowano

Dodają powoli nowe tryby do starych map, na koncu pewnie w kazda bedzie mozna grac na kazdym trybie. Ja bym sie nie zastanawial i bral z VIPem

Pacz nie dodawał acziwów, DLC z kamuflarzami dodawało acziwy. Jak na moje to nic nie zmienił, dalej jest ten bug płotkiem na isla inocentes, dalej są problemy z polaczeniem itd. Wielkośc pacza na piecu to niecałe 400MB, na konsoli było to może koło jednego, dwóch, bo ściagalo sie kilka sekund, a to juz daje do myslenia.

Opublikowano (edytowane)

Jak wiadomo nowe DLC dodaje nie tylko kamuflaże czy kostiumy ale i pineski, insygnia i achievementy. Postanowiłem podzielić sie zdobytą wiedzą i zamieścić ich rozpiske tutaj. Niektórzy mogą potraktować to jako !!! SPOILER !!! więc warto to zaznaczyć . pozdro

Achievements:

Get all SPECACT Assault awards 15G

Get all SPECACT Engineer awards 15G

Get all SPECACT Medic awards 15G

Get all SPECACT Recon awards 15G

8 new pins:

In a round, kill 8 enemies with the M16 SPECACT.

Reach a killstreak of 5 with the M16 SPECACT

In a round, kill 8 enemies with the UMP SPECACT

Reach a killstreak of 5 with the UMP SPECACT

In a round, kill 8 enemies with the MG3 SPECACT

Reach a killstreak of 5 with the MG3 SPECACT

In a round. kill 8 enemies with the M95 SPECACT

Reach a killstreak of 5 with the M95 SPECACT

4 new Insignias:

100 kills using the Assault SPECACT Kit

100 kills using the Engineer SPECACT Kit

100 kills using the Medic SPECACT Kit

100 kills using the Recon SPECACT Kit

Żródło: http://gamingbolt.co...s-achievements/

Edytowane przez Roofiii
Opublikowano

Jak dla mnie też porażka. Prawie trzydzieści złotych za kilka tekstur - zdzierstwo. Ale myślę, że jak chłopaki przeczytają te wszystkie negatywne opinie, to wezmą się do pracy i rzucą coś naprawdę porządnego.