Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest z patchami do BC2 na Xboxie? Czy potrzebny jest twardy dysk, bo na subforum PS3 wyczytałem, że ostatni patch na ich konsolę miał ponad 400 MB?

Opublikowano

Jak oni mogli podnieść obrażenia dla Abakana? xD

Przecież ta broń z celownikiem x4 to zabójca reckonów, teraz będzie jeszcze bardziej śmiercionośna.

No i ta "mniejsza strefa wybuchy granatu 40mm żeby podkreślić jego drugoplanową rolę przeciw piechocie".

To niby do czego on służy? Do niszczenia czołgów?

Kurde, dice idzie w stronę rozmycia różnic między broniami ;/

Opublikowano (edytowane)

Wie ktoś jak wstawić ACOG x 4 do M14, widziałem taką możliwość na filmiku do Vip map pack 3 ale w samej grze nie moge togo znależć?

Edytowane przez Roofiii
Opublikowano

Ten update powinien nosić nazwę "Failed Dice Ideas Multiplayer Update", gra właśnie poszła w kierunku tracenia sensu.

leci do mnie uzywany bc2 i tu male pytanko:) zebyc miec gre full wypas wystarczy kupic sam kod vip za 1200 ? czy jeszcze trzeba kupowac ?

Wystarczy. Chyba, że chcesz zielone kostiumy i krowie bronie to przygotuj jeszcze 460pkt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cholera,mam dziwny problem. Czesto jak sie odrodze,to nie moge strzelac,bron jest schowana,zadnej dodatkowej tez nie moge uzyc,ale celownik na ekranie zostaje. Co gorsza,jak chce wtedy wyjsc do menu gry,gra zawiesz mi konsole i musze ja restartowac. wooot

Opublikowano

Ja ściągnąłem update'a i jest dużo lepiej. Lagi są na poziomie tych sprzed poprzedniego patcha, czyli w większości przypadków niezauważalne lub znośne.