MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 ma ktos juz tego co-opa? Ile achievementów i ile warte są? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Siema parę minut temu jak zajrzałem do sklepu, ukazała się aktualizacja 467MB o co chodzi co ona zmienia,to chyba nie jest ten dodatek bo nigdzie nie widzę żeby go włączyć. To jest między innymi ten dodatek - tylko później trzeba go kupić - 800MSP, 4 mapy, do 4 graczy przeciwko botom, 120 GS. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Miałem przed chwilą chyba najlepszą grę ever. Arica, Conquest, Hardcore. Tak przycisneliśmy wroga, że nie mógł się ruszyć ze spawn-pointu. Na jednym życiu nabiłem dokładnie 19 fragów + 2 odznaki za doświadczenie w walce. Spawn-raping rlz <ok> Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Raczej nie ma się czym chwalić, bo to żaden wynik W czołgu/ czoperze robi się ratio 30/0 i nikt jakoś nie sra ogniem. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Wiadomo, po prostu pierwszy raz mi się zdarzyła taka gra Do tego grałem infantry, Assault dokładnie. Klasą, którą ogarniam najmniej 8) A, zapomniałem. Jeśli ktoś by chciał pociąć przez XBL, to dodawać mnie do znajomych. Brakuje mi jakoś osób z polski do multi. Headset oczywicho wskazany. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 W czołgu/ czoperze robi się ratio 30/0 i nikt jakoś nie sra ogniem. To jakiś nierozgarnięty przeciwnik, jeśli nie potrafi cię wysadzić w powietrze w tym czołgu i pozwala na nabicie 30 fragów bez śmierci Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Raczej nie ma się czym chwalić, bo to żaden wynik W czołgu/ czoperze robi się ratio 30/0 i nikt jakoś nie sra ogniem. Chce zobaczyć jak Ty to robisz. ;> Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 To jakiś nierozgarnięty przeciwnik, jeśli nie potrafi cię wysadzić w powietrze w tym czołgu i pozwala na nabicie 30 fragów bez śmierci qb3k gra mecze tylko z kolegami :potter: grałem ze 20h w bc2 online i nigdy nie spotkałem się z kolesiem ani w mojej, ani w czyjejś drużynie, który wytrwałby w czołgu dłuzej niż 5minut. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) qbek po prostu "lekko" przesadził z hiperbolą jako środkiem wyrazu 8) Edytowane 30 czerwca 2010 przez milekp Cytuj
zloto 737 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Nie wiecie, jak się zakampić w czołgu, dłużej niż 5 min, Arica, pierwsza baza, obrońca, wjeżdżacie na skały i trzepiecie wszystko ostro Jedyne zagrożenie to uław. Jeździć bez mechanika kilka minut jest trudno, owszem. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 A to na tych skałach jest jakiś daszek? Bo z ostrzału moździerzowego czołgi też pięknie schodzą Chociaż nie znam planszy, ja tylko w deathmatche ciorałem Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Jeździć bez mechanika kilka minut jest trudno, owszem. Właśnie to jest kluczowa postać - ogarnięty mechanik a do tego kierowca, który wie co i jak to załoga, którą trudno ominąć np. w pierwszej bazie na Arice. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Dlatego najlepiej drużynowo się gra w te grę z rozgarniętą ekipą swoich ziomali Samemu to sobie najwyżej w "koda" możesz pograć. Edytowane 30 czerwca 2010 przez MierzejX Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Nie wiecie, jak się zakampić w czołgu, dłużej niż 5 min, Arica, pierwsza baza, obrońca, wjeżdżacie na skały i trzepiecie wszystko ostro Jedyne zagrożenie to uław. Jeździć bez mechanika kilka minut jest trudno, owszem. Bez przesady - tam w ataku są dwa albo trzy Abrahmsy, jest UAV, są moździerze i inżynierowie z ręcznymi wyrzutniami rakiet (dwóch - trzech i po ptakach) - jeszcze takiej akcji nie widziałem, by czołg tam siedział i cokolwiek robił, nawet z mechanikiem. On tam wjeżdża do góry (po prawej stronie, gdzie snajperzy zawsze kampią?) ciekawe w jaki sposób zamiata tych co idą od dołu, pod górkę? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Trzeba nim wjechać pod górkę po lewej od wjazdu, a nie po prawej, co nie jest takie proste. Dwóch dobrych gości w takim czołgu umie zrobić ładne ratio i akurat wiem co mówię. A najlepiej T90 sieka się na Port Valdez, jak się wie skąd. Rzekłem Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 To ja nie wiem, gdzie tam się wjeżdża ale nadal sobie nie wyobrażam jak nie można go sprzątnąć Abrahmsami, bądź paroma Karolami Gustawami? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Musisz pograć ze zgranym skillowym składem to pokażą Ci kilka patentów i dobrych miejscówek na ustawienie się czołgiem. Na mnie nie licz - batka wymieniłem już jakiś czas temu - wystarcza mi 1943 Edytowane 30 czerwca 2010 przez KIELiCH Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Nie wiem. Nic takiego nie odczułem. Szczerze mówiąc to nie czuję różnicy nawet jak wezmę strzykawy na szybszy bieg. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Ale nagonka na mnie Po pierwsze- częściej gram na Conqueście niż na Rushu. Po drugie- takie ratio jest jak najbardziej możliwe. Na takiej Atakamie wystarczy wziąć chopper i mieć dobrego kompana. Odpowiednio szybko niszczymy helikopter przeciwnika, później po drodze możemy zestrzelić jakiś czołg i lecimy do bazy przeciwników. Tam polujemy na łosi co chcą nas zestrzelić z AT4/armaty przeciwlotniczej i fragi lecą same Oczywiście gdy ktoś nas trafi odlatujemy na bezpieczną odległość, spawarki w dłoń i po chwili można bawić się dalej. Z czołgiem wygląda to tak że w środku siedzi jeden albo dwóch kompanów, ktoś lata obok nich ze spawarką i również można poszaleć nawet przy w miarę rozgarniętych przeciwnikach. Oczywiście nie mówię tutaj o graniu z 40-50 levelami, ale tak do 30. to można się bardzo dobrze bawić. Zaufajcie mi, teamwork akurat w tej grze się sprawdza Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Jedną dobrą rzecz zrobili w pierwszej łatce multi - przyspieszyli lotkę tracer'a. Na takich głupków co w kółko latają nad bazą zawsze czaję. Ci lepsi piloci wiedzą jednak kiedy robić odwrót i potrafią w 2 na 6 przypadkach ominąć rakietę, ale tacy magicy rzadko się trafiają. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Ta skała, na które da się zakampić jest po lewej stronie od wjazdu(gdy my bronimy), nie zdejmie cię żaden Abrams, bo po pierwsze mało kto wie, że da się tam wjechać a po drugie, nie podniesiesz tak wysoko lufy w czołgu, dla tego jedyne zagrożenie to uław Milekp, chcesz to ci mogę pokazać parę ''sztuczek'' Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Jedną dobrą rzecz zrobili w pierwszej łatce multi - przyspieszyli lotkę tracer'a. Na takich głupków co w kółko latają nad bazą zawsze czaję. Ci lepsi piloci wiedzą jednak kiedy robić odwrót i potrafią w 2 na 6 przypadkach ominąć rakietę, ale tacy magicy rzadko się trafiają. Widzialem raz takiego... wyszedlem z servera bo nawet ze spawna wyjsc nie mogl nikt. DRAMAT! Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xci7E5L1ysk o jak ja kocham te błędy, akurat miałem zamiar wysadzić czołg, a tu taki placek... Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 (edytowane) Miałem to samo parę dni temu. Edytowane 2 lipca 2010 przez sniadr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi