MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Świetnie, pora odświeżyć BC2 Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 możliwe, że na polskim live się aktualizacja nie ściąga? To nie powinno być zależne a znajomemu który ma polskiego live nic nie wyskakuje Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Niech odpali bf i spróbuje zagrać jakiś mecz. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Jak nie wyskakuje info o aktualizacji prz odpaleniu gry ,wejdzcie w zakładkę SKLEP wtedy na wyskoczy info o aktualizacji Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Ludziska czy kodzik Vip jest przypisany do konta EA czy konsoli ? Bo jak do konta EA to mógłbym kupić używke zawsze trochę taniej :3 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Smiało bierz używkę sam tak zrobiłem i VIp z poprzedniej kopi gry działa . Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Tylko mi chodzi o to ,że mam wersje na ps3 (YLoD) i chciałem kupić na klocuszka tylko nie wiem czy brać nówke. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Międzyplatformowo to nie będzie działać na pewno... Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 To będe musiał kupić nówke. Na jedno szczęście nie jest byfyfy jakoś specjalnie drogi. Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Żałuje ze ziołem wolne do końca tygodnia, na starych mapach nikogo nie ma a na nowych lagi i sami kamperzy, w oknach i na brzegach mapy wielkie dzięki DICE. A jednak COD BO zrobiło spore zamieszanie. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Fakt ;D Rzeczywiście dużo kamperów się pojawiło. Jak się gra w nową mapę i wskoczy stara po rundzie to wszyscy wychodzą prawie ;D Bezedura. Teraz się trochę unormowało, ale dalej dziwnie Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 (edytowane) Kurde myślałem o kupnie BC2 bo chcę jakąś strzelanke do online a BC2 wydaje mi się o wiele bardziej w moim klimacie niz COD, ale po przeczytaniu kilku ostatnich postów tutaj zwątpiłem. Pewnie po wyjsciu dodatku Vietnam w ogólne nastąpi odpływ ludzi na rzecz tegoż? Średnio opłaca mi sie kupować grę i zaraz wydać 800MSP na dodatek żeby mieć z grac online BTW - pytanie do grających - ile max graczy może być na jednej mapie i w ilu procentach są przeważnie zapełnione mapy graczami? Edytowane 5 grudnia 2010 przez JoZi Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 drużyny max po 12 osób czyli 24 osoby na serwer . NAdzień dzisiejszy nowe mapy są w 99% grane pełnym składem 12 vs 12 . Te starsze średnio 8 vs 8 . Najgorzej jest tyg . ale bez tragedni ,servery się szybko zapełniają . Na pewno nie można powiedzieć ze nie ma z kim grać , a co do polskich graczy to jest ich dosłownie masa . Ostatnie dni jak gram randomowe mecze na gorączce to mam takie szczęście ze trafiam przynajmniej na 2 polaków grających . Osobiście polecam zakup ,bo gra daje dużo frajdy i jest wymagająca Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Właśnie przechodzę kampanię (pierwsze 4 misje za mną) i mogę śmiało powiedzieć, że poziom trudności w tej grze to jakaś totalna kpina. Na ostatnim człowiek ginie chyba tylko wtedy kiedy zamknie oczy i wali na oślep. Chyba najłatwiejszy FPS w jakiego grałem na konsoli HD. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 kampania BC2 jest strasznie biedna i nudna, trudna też nie jest, na szczęście świetny muliplayer ratuje grę ;] teraz tylo czekać na BF3/BC3 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 14 grudnia BC ma sie pojawic jako gra na zadanie. Czy w takim razie bede mol sciagnac wszytskie dodatki za MS Points bez kupowania kodu VIP ? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Jeśli pytasz o DLC to możesz je pobrac już dzisiaj i to tego kodu VIP nie potrzebujesz . Kod Vip daje dostęp do map których nie można kupić za msp Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Ale sam kod VIP już można kupić za MSP, więc mapy z niego de facto również, ale "pośrednio' Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 (edytowane) kampania BC2 jest strasznie biedna i nudna, trudna też nie jest, na szczęście świetny muliplayer ratuje grę ;] teraz tylo czekać na BF3/BC3 Szkoda, że nie wiedziałem tego zanim kupiłem grę Jeszcze ten nieszczęsny dubbing, ciekawe czy w oryginalnej wersji ich teksty są śmieszne. Zauważyłem, że MW2 też było proste ale nie aż TAK jak BC2. Mam nadzieję, że to nie jest jakiś trend. Ciekawe jak pod tym względem Medal of Honor i Black OPS. Edytowane 6 grudnia 2010 przez donsterydo Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Medal of Honor jest jeszcze łatwiejsze. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 @don a masz golda ? w bc2 można pograć Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Hejas: Nie no kuźwa bez jaj bigdaddy: Nie lubię multi. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 wystarczyło napisać że tchórzysz i tyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi