Gość Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Post MaZZeo mnie rozbawil, jak mozna tak sie denerwowac gra, geeez. Ja gram dla funu i czy zgine tu czy tam to nie tragedia. Tak cie irytuje, to nie graj w to Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 psyko gra jest spier.dolona i tyle, jesteś multiplayerowym laikiem więc nie powinieneś w ogóle wnikać w to co piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Laikiem? Bo nic nie znaczy dla mne w sumie czy na drabince jestem 1 czy 5? lol Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) psyko gra jest spier.dolona i tyle, jesteś multiplayerowym laikiem więc nie powinieneś w ogóle wnikać w to co piszę. NO już bez przesady , owszem gra ma swoje słabe strony i błedy ale nie nazwał bym jej słabą . Na multi spisuje się BDB i na pewno nie jest to gra dla każdego gracza .Bo tu trzeba trochę pomyśleć jak podejść przeciwnika punkt ,trzeba " trochę "współpracować z kompanami z drużyny , trzeba wycelować w rywala aby go ubić . Nie każdemu to pasuje bo trzeba coś dać od siebie . Dla porównania w takim CoD masz luźniejszą rozgrywkę nastawioną na pojedynczego gracza ,sam możesz wygrać mecz z dorobkiem +40 killi w BC2 tego nie osiągniesz . Edytowane 25 Grudnia 2010 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 canuks, BC2 jest spjerdolony w kwestii technicznej i to jest fakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Przyjemnie sie gra, tyle To ze pare naboi nie trafi goscia, czy w 2 wypadkach na 10 dany strzal nie zabije kogos za sciana mi nie przeszkadza. Vietnam IMO gorszy od podstawki, choc w niego krotko gralem, w zasadzie chwilke, musze poszpilac troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A Wietnam zalicza się do rangi Weteran? Chciałem postrzelać z garanda, a BC2 było moją pierwszą grą z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) TeBe: ten dodatek nie zalicza się do statusu Veterana ale możesz zrobić konta na battlefield : Heroes i dodać je razem z BFBC2 to powinno zadziałać i dać ci Garanda tylko nie mogę powiedzieć ci na 100% bo nie pamiętam czy potrzeba 2 czy 3 gier . Edyta: musisz zagrać w 2 gry z serii aby dostać Veteran status 1 więc wystarczy że założysz konto na B:Heroes:thumbsup: Edytowane 27 Grudnia 2010 przez Darth Krizzo Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak działa bo sam tak robiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kurcze, zrobiłem konto i mi go nie wykrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 kuwa, co za z(pipi) projektował Vantage Point, przecież w rushu gra tam nie ma sensu. Jeszcze fragi można tam ładnie ponabijać no ale nie lubie takiego grania :confused: A sam dodatek jest mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam mam pytanie czy kupując grę nie z Polskiego Liva niestety nie mieszkam w Polsce i jest blokada .będzie Polska wer.językowa?.czy ktoś pobierał z innego regionu i ma PL wer.? .Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ustawiasz dash i lokalizacje na PL i masz gre po Polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wszędzie da się grać jak ma się dobrych graczy.Ja jak widze ze na Ventage nie pobiegam to nabijam z M40 kille,ale na tyle meczy co gram to chyba ze 3 razy tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Da sie pobrac gre z polskiego liva jak sie nie mieszka w pl? .jest blokada na gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie musisz pobierac z pl live Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mieszkam w za(pipi)...niemcach i nie wiem czy da się pobrac ,mam polskie konto xbox live ale ip niemieckie jest blokada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 sprobuj pobrac!jak nie bedziesz mogl pobrac to ci pkt/kasy nie zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza
sniadr 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wiecie co mi się podoba w Wietnamie, wczoraj grałem normalny tryb z miotaczem , brakuje mi kilka kili myślę tu będzie łatwiej . podbiegam do gościa zaczynam go smażyć ale on mnie zabija , później kill cam, a tam widzę jak gostek biega i próbuje się ugasić, ten widok tak mi się spodobał ze teraz częściej ich tylko podpalam . Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Od weekendu mam problemy z połączeniem w BFie. Zaczęło się od wyzerowania statystyk, potem nie mogłem dołączyć do żadnego meczu, przy próbie połączenia pojawiał się napis, że nie może połączyć z serwerami EA Online. Potem mogłem zagrać, ale tylko kilka minut i wywalało mnie do menu z napisem "utracono połączenie z serwerem". Jeszcze wczoraj do południa ładowały się mapy i gdy miał pojawić się czas do dołączenia za każdym razem wywalało mnie do menu. Wieczorem zupełnie nic (próbowałem co godzinę), brak połączenia z serwerami EA Online, czy jakoś tak. Kogo jeszcze to spotyka? Na oficjalnym forum BFBC2 UK masa graczy pisze o tych problemach. Żałosne jest to, że gra ma już prawie rok, a z multi wciąż są ogromne problemy. Lubię te grę, ale jeśli nie będę mógł w nią grać, to nawet nie mam zamiaru kupować trójki i przechodzę do konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nic nie poradzisz, też czasem mam problemy z dostaniem się na serwer ale na ogól wyłączenie i włączenie gry/konsoli pomaga. Zerowanie statystyk można powiedzieć że jest "normalne" w tej grze i w sumie średnio mi to przeszkadza - no ale tak być nie powinno bo gra na rynku jest już tyle czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Poinformowanie pomocy technicznej EA rozwiązało sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 U mnie bardzo podobnie, ale najczęściej wywala mnie już podczas samej gry - parę minut grania (góra 5) i nagle BUM...wywala do menu:angry:.Najlepsze jest to, że czasem mogę grać cały wieczór i nic, a zdarza się, że co chwilę mnie wywala.Nie jest to na pewno wina ISP.Powiadamiałeś ich na forum EA? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie na forum, bo tam to masa ludzi piszę o tych problemach i chyba jest wielka olewka z góry na dół. Wejdź na stronę ea.pl , zaloguj się i skorzystaj z zakładki POMOC, tam wypełnij formularz i opisz problem. W tygodniu odpowiadają na drugi dzień, a w weekendy nie pracują, więc jak napiszesz w piątek to zaczekasz do poniedziałku na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wracam do gry zasysa się BF BC2 ze wszystkimi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi