Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie ciesz sie tak bo cos bf szwankuje i meczy nie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 znajduje ... wprawdzie nie za pierwszym razem ale znajduje . najlepszym rozwiązaniem jest wyjsć do dasha i odpalić ponownie grę wtedy znajduje normalnie przy pierwszej próbie (u mnie działa). CO nie zmienia faktu ze DICE ma lekko w (pipi)e nasze problemy od roku piszą patcha na bugi i dalej nic a problemów nie ubywa tylko przybywa z każdym miesiącem . Nie sądze abyśmy się doczekali jakiejś łatki przed premierą BF3 . Ogolnie problem z wyszukiwaniem jest następstwem wcześniejszych kłopotów ze statystykami tak naprawili jedno ze z(pipi)ali drugie ,nie wspomnę już ze serwery ledwo ciągną o czym pisze samo DICE /EA . Zastanawia mnie jedno czy qwa cała społeczność BC2 jednie na jednym serwerze ze taki problem z tym mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dostają od nas tyle kasy, że powinni coś z tym zrobić. Nie po to chyba zamknęli masę serwerów, żeby mocy nie rzucić na BF'a Vietnam się sprzedał bardzo dobrze, więc kasę chyba mają Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Czy jak kupię VIP za 800MSP to będzie mi działał na każdym koncie na mojej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiiner 1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) tak, sam mam kupiony vip z innego konta niz gram Edytowane 16 Stycznia 2011 przez Wiiner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dostają od nas tyle kasy, że powinni coś z tym zrobić. Nie po to chyba zamknęli masę serwerów, żeby mocy nie rzucić na BF'a Vietnam się sprzedał bardzo dobrze, więc kasę chyba mają Kasy to mają napewno tylko co z tego jak nie robią nic aby poprawić jakość rozgrywki , na patcha poprawiającego błędy czekamy od premiery gry i co ..... nic ,Problemy tech także sa od samej premiery i też z tym nic nie robią . czerpią max zysk przy minimalnym wkładzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wiadomo ile Vietnamu się sprzedało? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jestem w szoku bo serwery w Black OPS działają o wiele lepiej przy o wiele większej liczbie graczy. Nie wiem ilu ludzi gra w BF2, ale na pewno nie 900k co wieczór Co do BF2 to szpil daje masę funu, ale tak jak problemy techniczne bardzo nie wkurzały w okolicach premiery gry, tak teraz są maksymalnie irytujące. Vietnam jest kapitalnym DLC, muzyka po prostu zrywa skalp więcej takich. Pierwszego lutego mapki do Black OPS, także dobrze, że Vietnam już na dysku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Tak się pisze o problemach technicznych , a ja się jeszcze nigdy z nimi nie spotkałem , ba nawet na lagi nie miałem "przyjemności" się natknąć, wszystko śmiga jak powinno. Vitnam także sobie chwalę , w sumie to dla niego wróciłem do BC2 (nawet pożyczyłem od brata , bo swój egzemplarz dawno pchnąłem) , współczesna rozrywka kompletnie mi nie pasi. Może coś w tym jest ale odwrotnie w COD-ach nie paszą mi przeszłe klimaty , dlatego BF-y tylko w czasach przeszłych (1943 , Vietnam) , natomiast COD-y teraźniejszość (MW , MW2) . Pzdr. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 No właśnie też nie narzekałem aż ostatnio natrafiam ciągle na lagi (mimo mniejszej ilości ludzi w godzinach popołudniowych) lub w ogóle nie moge wbić na żaden serwer ( i wtedy pomaga sposób z wyjściem do dasha) Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja się nie spotkałem z lagami może masz neta słabego Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie zmiana router'a z Linksys'a na TP-Link'a podziałała - żadnych lagów i ZERO rozłączeń i wywalania z Live'a.Ogólnie z serwerami jest ok, choć niektórzy z którymi gram narzekają na lagi...nie wiem naprawdę czemu (router???).Ok spadam - pora podłożyć C4 . Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam pytanie - gdy emocje po Vietnamie już trochę opadły ;p Chcę kupić BFBC2 ale samą podstawe - mogę spokojnie kupować samą podstawę i cieszyć się zapełnionymi planszami czy wiekszosc uciekła na DLC Vietnam? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Kupuj podstawe ja kupilem tylko dla vietnamu a nastepnie odstawilem wszystko w co do tej pory gralem i moge powiedziec tylko tyle ze krol jest jeden to z pewnoscia BFBC2 kup wersje za 129 zeta nowa tam i tak masz kod vip na wszystkie mapki vietnam bedziesz musial zakupic osobno. Naprawde polecam gra warta kazdej zlotowki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ta gra nigdy się nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Barboro37 0 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 VIP Code jest przypisany na gamertaga czy na EA Account? Pytam bo mi zhakowano mojego gamertaga (40K Gamerscora ) którego już nie odzyskam a zależy mi na VIP codzie bo chciałbym mieć te mapki. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 do konsoli jest przypisany z tego co pamietam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Co jest? Kupiłem BC2 wprowadziłem kod VIP chociaż jeszcze nic z niego nie ściągałem, na początku kilka jakiś aktualizacji i jak dostałem się do menu w końcu od razu dałem tryb wieloosobowy a tam co bym nie wybrał to po "dołącz do gry" wyskakuje "Nie znaleziono żadnych gier" trafiłem akurat na jakiś zgon serwera teraz czy o co chodzi? EDIT: Włączyłem jeszcze raz i wyskoczyło mi jeszcze jakaś aktualizacja 1.64GB Vietnam coś tam - to jeszcze to musze zassać żeby stoły z grą zaczęło znajdować? ;p Edytowane 7 Lutego 2011 przez JoZi Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tak musisz to zassać, inaczej pograsz sobie na pustych serwerach - o ile na jakiś trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
fightclub87 9 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Czy jeśli pobiorę grę z "gry na żądanie" z xbox live, to będę miał polski dubbing? Bo z tego co widziałem na filmikach z youtube, to polska wersja wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Z tego co wiem, to zależy to jedynie od ustawień w konsoli, więc jeśli masz PL to będzie PL.Niech wypowiedzą się Ci co ściągali. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomaszz04 6 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Tak, będziesz miał polski dubbing, nieważne na jaki kraj masz konto, gra i tak będzie po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Liquid Snake 10 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jak dla mnie nie wymiata, Pazura zepsuł cały klimat swoim ciotowatym głosikiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Też nie rozumiem jak może się podobać dubbing w tej grze, dla mnie jest totalnie bez wyrazu i jajec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dubbing w singlu jest do dupy ,ale w multi miażdży wszystko co słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi