Liquid Snake 10 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Tu się zgodzę, w multi jest całkiem pro, nie można się doczepić ale singiel... zmieniłem szybko na ang. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Dubbing w multi ssie jajca totalnie, początkowo nie mogłem wytrzymac, ale nie zmieniłem na ang i się już przyzwyczaiłem, co nie zmienia faktu, że dubbing jest słaby. Same wulgaryzmy to nie wszytko. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Tak zapewne lepsze i REALISTYCZNIEJSZE teksty byłyby gdyby w multi wołali : "Uważajcie moje buziaczki gdzieś kryje się ten seksowny snajper ,którego spotkałem ostatnio w sklepie" ,"Uwaga na cytrynowej ścieżce zauważyłem witaminy" lub "Mój medyku potrzebuje twojego dużego,twardego.....". 1 Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 (edytowane) Dubbing w multi ssie jajca totalnie, początkowo nie mogłem wytrzymac, ale nie zmieniłem na ang i się już przyzwyczaiłem, co nie zmienia faktu, że dubbing jest słaby. Same wulgaryzmy to nie wszytko. Dubbing w multi ssie?Człowieku, a w jakiej innej grze masz tak świetnie przedstawione realia pola walki?Jakbyś nie wiedział, to w wojsku / na wojnie się klnie i k...., ch..., j....... itp. lecą na lewo i prawo.Głosy dobrze dobrane, pasują idealnie, świetnie wkomponowują się w tę - wojenną - grę.Jakby teksty miały być ugrzecznione to miałbyś coś pokroju tego co wyżej napisał Hacken. Edytowane 18 lutego 2011 przez haloogen Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Ja tam przestawiłem na ang od razu, jak było przez chwilę po polsku to mama krzyczała że bluzgi słyszy z pokoju non stop A tak na poważnie to ja nie trawie czegoś takiego że i USA i Ruscy mają gadać tym samym językiem. Lepsze są oryginalne glosy. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Ale gdzie ja napisałem,że teksty mają być ugrzecznione ? Nauczcie się czytac ze zrozumieniem. Napisałem ''same wulgaryzmy to nie wszystko'', dla mnie teksty są sztuczne i same 'k', 'ch' nie sprawiają, że brzmią dobrze i bardziej realistycznie, a wręcz przciwnie - jak widze murzyńca rzucjącego 'k' na prawo i lewo to chce mi się po prostu smiać same teksty są napisane ok, nie do tego sie przyczepiam, drażni mnie to jak są nagrane. Oryginalny dubbing to PODSTAWA, tak w grach jak i w filmach (jednym z niewielu wyjątków jest 'Shrek' ), Na szczęście w końcu zmieniłem na ang i gra się odrazu przyjemniej. Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Nie wiem jak Was, ale mnie ta gra zaczyna powoli wpieniać - w sobotę i wczorajszą niedzielę wieczorem statystyki miałem zresetowane (level 0 + żadnych perk'ów), jednak tagi zostały i w ogólnym rankingu też widnieje lvl 29:blink:.WTF?Ostatnio ponoć poprawiali działanie statystyk (wyłączenie serwerów 8:00 - 15:00, bodajże w zeszłą środę, jeśli dobrze pamiętam), jednak to co widzę to zmiany są wciąż na gorsze.Nie wiem, czy DICE w swojej grze nie potrafi wyskrobać normalnego patch'a...gra ukazała się przecież niemalże rok temu:angry:.Jak tak dalej będzie to tłukę calaka w Vietnamie i zostawiam to w pizdu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Na ogół w weekendy tak jest,pewnie za dużo ludzi. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Mam pytanko czy gra z UK bedzie po Polsku?. Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Zerknij kilka postów wcześniej to się dowiesz Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 Na 100% tak, w tym przypadku zawartość płyty z grą jest identyczna dla całej europy. Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Hmmm, jeden z wczorajszych meczy należał do najbardziej zaskakujących, a mianowicie...Razem z funflem jechaliśmy czołgiem, normalka - pożoga na drodze i te sprawy i nagle (pipi)oot.Ze zdziwieniem patrzyliśmy na nasz zgon, a to z powodu broni która była jego sprawcą.Był to UMP-45.Mechanik nie podłożył żadnej miny, nie było C4, nalotu...znikąd eRPeGa, więc WTF?Hehe ta gra ma niezłe bugi, ale ten wywołał wczoraj szczękopad . Przy okazji pozdrawiam kierowcę czołgu - siema Hacken. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Moze wbiliscie sie do zniszczonego czolgu? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Też raz tak miałem,tylko z innej broni podręcznej. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Taaa nowy czołguś prosto z fabryki NAPEWNO był uszkodzony. To pisałem ja kierowca szalonego czołgu . Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) Wiele razy tak miałem, albo winowajca strzelił w miny które leżały przed/ obok was i zaliczyło jako ump albo to normalny bug. Przy okazji napisze, że w(pipi)ia mnie kiedy gra wyrzuca mnie do dashboardu tak bez powodu... Edytowane 12 marca 2011 przez Cr@sh Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Zwłaszacze gdy wywala 3x pod rząd to szlag człowieka trafia i chce to cholerstwo wywalić w pizdu. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 No to jest prawda. BC2 leży i kwiczy jeśli chodzi o kod sieciowy i serwery. Świetna gra, ale skopane serwery, problemy ze statystykami, grzebią wszystko. Mam nadzieję, że BF3 da radę i nie uświadczymy takich kwiatków jak w Bad Company 2. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Taaaa tylko ze te problemy z serverami i kodem sieciowym trwają już od wydania BC1 .... BF1943 ..... BC2 . Jakoś cięzko mi w to uwierzyć ze w BF3 nie będzie takich problemów Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Bardzo możliwe, ale widać po zapowiedziach DICE, że BF3 ma być mocnym uderzeniem, więc może zadbają też o porządną infrastrukturę. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 ciekawi mnie jak połączą fabułę , nie widziałem ani jednego bohatera z ostatnich części Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 ale z czym mają łączyć? To jest BF3 a nie Bad Company 3, więc można powiedzieć że to całkiem inna gra. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Battlefield 3 kontynuuje główną serię, a nie Bad Company. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Dopiero ogarniam BC więc sorry za bardzo głupie pytanie ale... jak podnieść apteczkę rzuconą przez kompana z drużyny? Bo podchodzę do takiego sprzętu (ranny) i ani "B" się nie da tego podnieść ani żadnym innym przyciskiem - co trzeba mieć jakąś specjalizację albo grać medykiem żeby móc używać ich czy o co chodzi bo zgłupiałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi