sosnaa 1 205 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 VIP to nowe mapy. A ten update co ważył te 1.7gb to właśnie zawiera ten dodatek vietnam. Po zakupie w sklepie tego dodatku, ściąga się jeszcze plik co waży ze 4mb, wtedy vietnam pojawia się w menu. Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) A ten pliczek co waży 4mb jest płatny? Może to jest tak, że ten pakiet Vietnam mam pobrany, ale muszę zapłacić 1200 punktów żeby go uaktywnić... Edytowane 6 lipca 2011 przez majsterrPL Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Już się domyśliłem. Więc co w takim razie? http://battlefield.wikia.com/wiki/VIP Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 A ten pliczek co waży 4mb jest płatny? Może to jest tak, że ten pakiet Vietnam mam pobrany, ale muszę zapłacić 1200 punktów żeby go uaktywnić... Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 najpierw musiałeś pobrać aktualizacje 1,7 gb w której znajdowało się vietnam ale dopiero kiedy kupiłeś i sciagnołes te 4 mb mogłeś odpalić <lol> Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Dzisiaj wyzerowało mi wszystkie statystyki w multi jakbym w ogóle nie grał. Może nie jestem jakimś kilerem ale miałem wszystko odblokowane i ponad 160 godzin grania, jak to wszystko doprowadzić do porządku i czy jest to możliwe? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Miałem dziś to samo. Włącz gre jeszcze raz, powinno być wszystko ok. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Znowu z(pipi)ało się coś ze statystykami ,wina DICE nie pierwszy raz mamy taką sytuację . Statystyki zapisane są na serverach EA więc po pewnym czasie powinno być wszystko po staremu . Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Już drugi dzień nie mogę sie połączyc z serwerem EA i nie moge grac po sieci ,inne gry bez problemu ,wie ktoś o co chodzi ? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Wykasuj pamięć podręczną dysku u kumpla pomogło . Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Wejdź w ustawienia systemu w opcję pamięć a następnie jak pokaże się informacja o twoim dysku twardym naciśnij Y i tam zaznacz i zatwierdż "wykasuj pamięć podręczną" Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 teraz czyszczenie tej pamięci już nic nie daje dzisiaj znowu nie mogę się połączyc, co za porypana gra w codach nic nigdy się nie działo a tutaj ciągle coś . Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 (edytowane) (pipi)e servery EA WTF ? Spróbuj zrobić to : Wyloguj się z XBL Wejdź do ustawienia systemu > data i godzina > zmień datę na 15.05.11 Zaloguj się ponownie (jak to zrobisz data zmieni się na właściwą ). Mam nadzieję że to pomoże ^_^ PS : nie pytaj czemu taka data znalazłem ją na zagranicznym forum ale pewnie nawet jakbyś ustawił inną może zadziała . Edytowane 13 sierpnia 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 dzięki za pomoc ale to nic nie daje, po(pipi)ana gra i tyle nie wiem czy jest sens inwestować w B3 przy takich szopkach i się wkurzać czy wrócić na łono coda . Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Dziwne akcje wam sie dzieją ja nigdy z czyms takim sie nie spotkalem. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Ja też nie, u mnie jest oki. Wczoraj wbiłem 14 kos w jednej krótkiej rundzie Rusha na Valparaiso i rozwaliłem helikopter miną. Gra miażdży jajka Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 teraz czyszczenie tej pamięci już nic nie daje dzisiaj znowu nie mogę się połączyc, co za porypana gra w codach nic nigdy się nie działo a tutaj ciągle coś . Siema mam ten sam problem, po czyszczeniu działało parę godzin a teraz wcale nie chce się połączyć, router restartuje i tez nic. Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Zauważyłem, że to jakby problem z wczytywaniem gry, zaraz po wcisnieciu start jak sie pojawia napis zapisywanie i pasek battlefield 3 zapowiedziany, wtedy wszystko gra, wychodzą plusiki i można grać, a jeżeli tego wszystkiego nie ma pojawia się napis łączenie i dupa. Ja róznie sobie z tym radzę, włączam konsolę, wyłączam, pogram troche w COD-a, potem wracam. Niekiedy wszystko działa git, a niekiedy za cholere nie można się połączyć... i za bardzo nie wiem co o tym sądzić. 1 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Qwa co za padło też nie mogę się połączyć ... szlag mnie trafia normalnie .Servery EA sa tak z zje.... ze brak słów . w fifie 11 też nie można się połączyć z serwerem EA . Brak pytań . A ja się zastanawiam co kupić BF3 czy MW3 ... qwa jak takie jaja w BC2 co chwile są to nie wierzę ze w BF3 nie będzie takich problemów żenada . Sami pchają gracza w ręce konkurencji .. 1 Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Ten problem pojawia się również u mnie dość często, ale odczekuje z 15do20min i łączy się normalnie.Mam nadzieje że zauważyli ten problem, bo to bardzo wkurzające .W BF3 będą problemy z serwerami nie kojarzę aby jakiś BF nie miał z tym problemów przynajmniej ja na takiego nie natrafiłem. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Burgery to jednak debile. Ja uwielbiam grać Enginerem i się bronić. Wystarczy zaminować główne drogi, potem obejść atakujących bokiem i kroić ich ich na flance. Sprawdza się na prawie każdej mapie. A na koniec rundy po kilkanaście kos i kilka zniszczonych pojazdów to żaden problem Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Siema, włączam konsole po 4 dniach chce zagrać w badka i już godzinę widzę komunikat "brak połączenia z EA" u mnie ten problem pojawia się coraz częściej :[ co na to poradzić?? Edytowane 16 września 2011 przez sniadr Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Wyłącz konsolę i włącz jeszcze raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi