MierzejX 883 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 W BC1 inaczej jest ustawione latanie w singlu i inaczej w multi. W singlu nastawione jest latanie na casual, przez co czuje się mniejszą swobodę w sterowaniu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Mnie denerwuje w sumie tylko latwosc rozwalenia budynkow z celami.. pare rakiet z uava i czolgu i budynku nie ma. Wkurza mnie tez,ze czasem polowa skladu to pseudo snajperzy hehe, ale to nie wina gry.. dobry by byl jakis test na strzelanie zanim moznaby ta klase wybrac Aha i nie wiem czy to blad czy cos zle zrobie ale zawsze jak probuje wyladowac uavem zeby go naprawic to mi wybucha ktos musi Ci naprawic...w innym wypadku helikopterek wybucha Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 No nareszcie. Problem rozwiązany i mogę grać we wszystkie gry EA po sieci na powrót. Ci konsultanci z pomocy technicznej znają się na tym swoim systemie tyle co przeciętny użytkownik komputera. Problem rozwiązał się dopiero po tym jak zasugerowałem żeby usunęli mój gamertag z konta EA. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) Na tych debili co kradną bez pardonu sprzęt podczas naprawiania jest w sumie jeden dość skuteczny patent - trzeba być w składzie z kimś znajomym. Np. ja z kumplem jedziemy T90 - oczywiście nie wbijamy się do nich do bazy ale stoimy dalej czając na AT i dupę czołgu co chwile, żeby nikt nie podbiegł z C4. Dostaniemy np rakietą - ok, cofka 10 m za zakręt ja zsiadam z górnego działka i naprawiam, koleś dalej siedzi za sterami - jak ktoś wbije się zbiegając z respa na moje miejsce - wystarczy jeszcze cofnąć kawałek i stanąć, żeby nie miał w ogóle w kogo strzelać i po 15-30 s gość wysiada, ja wskakuję i lecimy dalej Do tej pory zawsze działa... A debile są w każdej grze i porównywanie znowu do CODa jak niektórzy próbują ("a miało być tak pięknie") jest bez sensu. To nie wina gry, tylko dekli w nią grających - masz dobry skład, najlepiej 4 osób - możecie ogarnąć wszystko w meczu i przechylić szalę zwycięstwa- tyle. Gra rewelka, ale nie noob-friendly i nie bardzo dla samotnych Rambo :potter: Edit: No i co do wytrzymałości czołgu - to fakt, można go łatwo zniszczyć, ale jeśli 2 kumate osoby nim jadą i wiedzą gdzie się ustawić, naprawiają go, obcinają dupe czołgu co chwilę, nie stoją blisko krzaków, żeby nikt nie podleciał po cichu z C4 i jeszcze mają kumatego snajpera w składzie, który podświetla cele i obcina też na czołg i AT - to czołg jest postrachem wrogów...Poza tym będą w fullu jako specjalizacje fajne upgrady zwiększające wytrzymałość i skuteczność czołgu. Wg mnie gra jest dobrze wyważona Edytowane 8 lutego 2010 przez KIELiCH Cytuj
jarken 33 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Wytrzymałość czołgu zmienili po becie na PS3. Tam można było stanąć czołgiem gdzieś na wzgórzu i nawalać bez przerwy w paczki. Nikt nic nie mógł Ci zrobić, bo nie było helikopterów, a przeciwników zdejmowało się z daleka. Teraz przynajmniej wiertarka przegrzewa się Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 A co to, nie można już włączać w pojazdach widoku z zewnątrz? Czy ja nie wiem co trzeba wcisnąć? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7539754,Chcesz_zagrac_wczesniej_w_Bad_Company_2__Nie_ma_sprawy.html Jako że i tak sobie kupię tę grę to mogę się podzielić z wami moimi typami: na bank każdy typuje Lindę, ale imo można jeszcze rozważać np. Jakimowicza, Stuhra, Deląga, Kondrata, Żmijewskiego, Lubaszenkę czy Pazurę Mam nadzieję, że ułatwiłem wam zadanie. Nie ma za co. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Mam pytanie do ludzi zamawiających preordera w sklepie PE - upewnił się ktoś, że z grą dostaniemy kod na bronie ? Z tego co widze na Ultimie nawet w tytule jest to magiczne sformułowanie Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 wg reklam w prasie - tak. natomiast faktycznie przy opisie produktu na stronie nie ma tego nigdzie konkretnie zaznaczonego. tak czy srak preorder złożyłem w sklepie PE. wcześniej złożyłem preorder na Dante's Inferno w Ultimie. chcę porównać oba sklepy w temacie przyszłych zamówień przedpremierowych. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 W zwykłej wersji AKS 74, tommy, garand i 45. nie będą dostepne? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 to jest pewnie tak ze oni to maja od poczatku, a reszta bedzie musiala odblokowac Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Nie koniecznie. M1 czy Thompsona raczej ciężko porównywać do dzisiejszych broni, więc jako tako będą stanowić jedynie zabawkę dla "VIPów". Nie sądzę żeby stanowiły jakąś przewagę. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 W grze pisze że garand chyba dla battlefieldowych weteranów, więc się łapie. Cold jakbyś wyłapał serie z tommiego to nie zastanawiałbyś się czy jest przestarzały Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 No pewnie. Jakbym dostał dzidą też bym się nie zastanawiał. Chodzi mi raczej o specyfikacje broni, jak chociażby pojemność magazynka (20 naboi) przy niezbyt dużej szybkostrzelności stanowi ograniczenie, poza tym skoro w BC, jeden strzał w klatę Cię nie położy, to jak wyskoczysz z kimś na solo, kto ma chociażby 9A-91 to zdecydowanie powinien wygrać ten drugi. Choć magazynek ten sam, to prędkości początkowe pocisku różne, co daje większy damage, a w tej grze bierze się to pod uwagę. Czyli Thompson będzie dla lanserów w dresach ;D Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 z strony ultimy wyczytalem ze daja + kod na nowego kalacha oprocz thomsona m1911 co do kalacha nie wiem, ale thomson i ten pistolet byl na becie do odblokowania Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Na pewno 9A jest lepsza ponieważ to karabin szturmowy, a tommy mimo że strzela .45 to wciąż pistolet, więc jeśli przeciwnik ma kamizelkę to du.pa. Tommy ma za to większą szybkostrzelność. Z drugiej strony amunicja którą strzela 9A-91 tez nie ma wielkiej mocy. Edytowane 9 lutego 2010 przez ksztyrix Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 (edytowane) JDAM wycofali z gry? WTF? Przeglądam spis broni oraz gadżetów i nie ma... Edytowane 10 lutego 2010 przez Cold Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 (edytowane) Cold, uwierz mi grając w bete inżynierem biegałem z Thompsonem a jako secondary miałem właśnie Colta 1911 i nie było mocnych na ten zestaw. Jedyny minus jest taki, że nie zamontujesz na Tommym ACOGa ani nic z tych rzeczy. Napiszę do PSXa i zapytam co z tą limitką. Edytowane 10 lutego 2010 przez Cr@sh Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 Szkoda że nie będzie celowników do tommiego :confused: Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 ksztyrix, trzymając się realistycznych rozwiązań to by się pewnie nie dało bez przeróbki wpakować takich rzeczy jak celowniki optyczne(brak szyny jak we współczesnych giwerach), zawsze można jakoś drutem obwiązać Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 (edytowane) Czy ja wiem, odpowiednia szyna montażowa i jedziemy, jednak tommy nie jest aż tak popularną bronią żeby coś takiego produkować, chociaż znając rozmiar strzeleckiego hobby w stanach nie jest to niemożliwe. Edytowane 11 lutego 2010 przez ksztyrix Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 W sklepie PE kody na bronie będą dodawane do Limitek więc można spokojnie składać preorder. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) A jak tak sobie czytam listę aczivów z ciekawości i zaraz ch mniej strzeli: Et Tu, Brute? Online: knife 5 friends 15 Punktów Czyli o przyzwoitym ratio jak w demku >1.9 mogę zapomnieć, bo dodatkowo moi za mną będą biegać z kosą? Nie chcę dramatyzować, ale nie podoba mi się ten pomysł MAX. Większej głupoty nie widziałem chyba już dawno w aczivach... Np. będę z kumplem ze składu walczył czołgiem i wysiądę z tyłu go naprawiać i jakiś dekiel mi zasadzi teamkilową kosę dla durnego acziva?? Czy chodzi może tylko o przyjaciół z listy?? Tak czy inaczej wielki minus dla DICE za taki pomysły Jeśli coś źle zrozumiałem, niech mnie ktoś oświeci :confused: Edytowane 13 lutego 2010 przez KIELiCH Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 W normalnym meczu nie można zabić kogoś ze swojego teamu, to będzie możliwe tylko w hc mode. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi