SierraPL 1 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Według mnie właśnie do tego powinien być wykorzystywany, to całe uzbrojenie troche jest na wyrost, to przecież UAV czyli Unmanned Aerial Vehicle czyli bezzałogowy statek latający a nie UCAV czyli Unmanned Combat Aerial Vehicle czyli bezzałogowy bojowy statek powietrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) O co tutaj chodzi niejaki thescotsgod (kolo który aktualnie jest numero uno w rankingu BFa) ma 2174 zabitych? Tak samo jak kilka osób pod nim. A inni po 9, czy 11, a są nawet i tacy którzy mają 33 i mu w punktach nie dorównują. Takich typków, co sobie nabijają pkt. powinni banować możliwość zdobywania pkt. To przecież jest nie normalne Pytanie, czy dodatkowe perki, jak i kamuflaże będą płatne? Coś wiadomo na ten temat? Edytowane 15 Marca 2010 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Póki co chyba jeszcze nie wiadomo, coś mi się obiło o uszy, że dla ludzi, którzy wybrali limitke będą za darmo. Ale tak jak napisałem obiło mi się... Znowu się sypią rangi - dzisiaj grając mój kolega ze squadu zauważył, że mam pierwszą rangę - znów panuje degradacja ale tym razem wystarczyło wyjść z meczu i podłączyć się ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wydaje mi się, że będą płatne. Oby tylko nie zeszli na drogę BFa Heroes Już w jedynce bronie miały być płatne, ale po krzyku graczy zrezygnowali z pomysłu (bardzo dobrze). Żygać mi się chce jak widzę "konta premium" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 MierzejX, "limitka" jest w cenie wersji "normalnej" więc nie powinno mieć miejsce psioczenie na jakieś konta W sumie co to za limitka, jedyny plus to ten kod vipowski i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nie psioczę limitka jest ok. Ja mówię o niektórych fps'ach na kompa, gdzie masz przywileje z kontem premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Immortal 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Mam pytanko odnośnie poziomu umiejetności w rankingach, w jaki sposób podnosić itp. Gram cały czas i raz jest na poziomie ok 190, a na drugi dzień już np. 178 :confused: w jaki sposób się go wylicza, bo się pogubiłem... Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 prawdopodobnie usrednia sie ilosc zdobytych punktow na kazda minute gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Immortal 0 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 To bardziej mi się wydaje, że jest to wynik na minute... Cytuj Odnośnik do komentarza
Othis 29 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 jakby byl na minute to bys mial co minute inny skill....moim zdaniem zlicza z ostatnich 3-5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) No jakoś dziwnie to wygląda z tym skill level. Ja np. miałem kilka dobrych meczy typu 50/20 pod rząd + dostałem w jednym z nich platynę za M16A2 + szpilki asa itp, ratio podskoczyło, micha się cieszy - wychodzę do menu a tu "poziom twoich umiejętności obniżył się" Oh yeah. Trudno powiedzieć co dokładnie wpływa na te liczby A tak w ogóle to jakbyście chcieli się podzielić swoimi ulubionym ustawieniami dla danej klasy itp ? Ja preferuję Szturmowca z M16A2 + Granatnik 40mm + Celownik 4x + Ammo Magnum + Alternatywny ogień (dla czołgów i UVA) + Rewolwer REX cośtamcośtam Generalnie najbardziej uniwersalny dla mnie zestaw na każdą mapę i tryb. Jak gram z ziomkami na mapach z przewagą pojazdów to Mechanik z Krinkowem + miny + Celownik 4x + Kamizelka (nie raz ratuje życie jak z tyłu naprawiam ostrzeliwany czołg) + Alternatywny ogień + Rewolwer REX . Ulubione tryby: Gorączka bez HC (mapy:Port Arica, Port Valdez, Zatoka Nelsona), Podbój z HC (mapy: Biała Przełęcz, Laguna Alta, Kanał Panamski). Najgorsza IMO mapa w grze to Laguna Presa z Podboju. Kamperski shit niemożliwy do normalnego grania w HC. Pełno żałosnych snajperów z 2gą rangą, którzy zabijają cię strzałem w nogę. I ta mapa ma być na Gorączce - fuck!! Port Arica na Podboju mnie cieszy i ciekawią mnie te bajery z kamuflażem itp. może kupię, jeśli będzie to użyteczne Edit: A i jeszcze apropos limitki - mogli dać chociaż darmowy temat premium, albo obrazki gracza zamiast rzeczy, które i tak odblokowują się po kilku dniach grania..<_< Edytowane 17 Marca 2010 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Platyna wpada po ilu złotych gwiazdach? 10? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ta, 10 to platyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ja preferuję Szturmowca z M16A2 + Granatnik 40mm + Celownik 4x + Ammo Magnum Na chwilę obecną to samo, jedyną wadą tego zestawu to brak czegoś do tępienia pojazdów. Ale do strzelania chyba najlepsze co może być. Z drugiej strony platynę (1000 killsów) wbiłem, to może teraz czymś innym pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Edit: A i jeszcze apropos limitki - mogli dać chociaż darmowy temat premium, albo obrazki gracza zamiast rzeczy, które i tak odblokowują się po kilku dniach grania..<_< Też właśnie bardziej taki temat by mnie cieszył niż sprzęt, który odblokowałem po kilku godzinach online. Jeśli chodzi o mnie to preferuje granie mechanikiem AKS74U z red dotem + rura M136 + pistol M9 pół automat perki to secondary fire w pojazdach, amunicja magnum i większa ilość magazynków. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Na chwilę obecną to samo, jedyną wadą tego zestawu to brak czegoś do tępienia pojazdów. Ale do strzelania chyba najlepsze co może być. Z drugiej strony platynę (1000 killsów) wbiłem, to może teraz czymś innym pogram. Racja, jedyny sposób to zmienić broń z zestawu szturmowca na uniwersalną (np. G3, czy shota, whatever) i wtedy pod lewym d-padem zamiast granatnika jest C4. Ale mi nie podobają się muszki w tych broniach uniwersalnych, max przyzwyczaiłem się do walki na półdystans z lunetką 4x, której chyba (?) nie da się do nich ustawić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ja to w ogóle nie gram w HC bo tak jak w CoDach, nie widzę funu w dostawaniu dwóch kulek w nogę z nikąd i padania na glebę. 0 skilla, a w zwykłym trybie trzeba troche ustrzelić żeby kogoś położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 brać wydanie PL czy ANG ? tracę coś po za komentarzem kupując ANG wydanie ? Jak z ewentualnym DLC zapewne z PL nie bedzie działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Zdecydowanie bierz PL, dubbing rozpier.dala. Z dodatkami na stówę żadnych problemów nie będzie, bo wydawcą jest EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja to w ogóle nie gram w HC bo tak jak w CoDach, nie widzę funu w dostawaniu dwóch kulek w nogę z nikąd i padania na glebę. 0 skilla, a w zwykłym trybie trzeba troche ustrzelić żeby kogoś położyć. Tak, ale jest też coś, co w zwykłym irytuje mnie jak fragujący 1 strzał od snajpera np. w stopę w HC (w realu to też zabija na miejscu?). Mianowicie chodzi o przesadzone pistolety (nie wspominając już o max przesadzonych nalotach moździerzowych niszczących praktycznie cały czołg, jeśli nie zdążysz odjechać!!). Ile razy dostałem wpier. na bliski dystans waląc np. w snajpera z M16A2 z ammo magnum z odległości 2-3 m, a on zabijał mnie pistoletem?? WTF?? Na HC tego nie ma, bo w sumie kto pierwszy trafi dobrze z czegokolwiek ten zabija, ale z drugiej strony na mapach jak Laguna Presa nie idzie grać w HC IMO. Konkludując do ideału trochę brakuje tej grze. Kolega stwierdził coś ciekawego apropos snajperów w HC. Otóż niech będzie, że 1 strzał zabija (w głowę zawsze ofcoz), ale nie w nogi - od pasa w górę tak. Ale tylko ze snajpy o max obrażeniach + ammo magnum. I dalej - jak masz kamizelkę i nie dostaniesz w czajnik to powinien ci zostać min. 1 pkt życia po strzale w cokolwiek oprócz baniaka. Ale grę zrobiono noob friendly i snajperskiego ścierva pełno z 0 skilem. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 brać wydanie PL czy ANG ? tracę coś po za komentarzem kupując ANG wydanie ? Jak z ewentualnym DLC zapewne z PL nie bedzie działać ? I tak chyba każda wersja ma PL na płycie, mam francuskie wydanie i nawet ono ma full PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No co TY ? to by potwierdzało ploty ze wersja angielska ma PL dubbing . Jeśli to prawda to łykam anglika . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Mam anglika i także się sporo zaskoczyłem gdy usłyszałem dubbing PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
kantos 0 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Potwierdzam. Kupiłem wersję ang a tu zaskoczyły mnie polskie dialogi i menu. Po co przepłacać w sklepie jak na allegro są angliki po 140 w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 W zapowiedziach w dziale sklepowym widniał dodatek kamuflaż itp. z datą 18.03.I od przedwczoraj data zniknęła... WTF ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi