MaZZeo 14 181 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Też mi się to nie podoba, zakupiłem nówkę z kodem VIP by mieć pewność że jednak przez jakiś czas będe miał DLC za darmo, a tu się okazuje, że te dwa Vip Map Packi były od razu na płycię z grą, a np. za nowe ubranka czy skiny broni będe musiał płacić, DICE się popisało niewiele lepiej od Infinity Ward :F Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ten VIP Map Pack 2 przedłużali tak długo, by wydać go jednocześnie z DLC do MW2, przy okazji zrobić zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A już chociaż wiadomo kiedy pojawią się te "pakiety ulepszeń"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dla mnie również "map pack" jest strasznie biedny, Arica ujdzie bo lubię tą mapę za tryb rush ale Laguna Presa w wersji gorączka to nieporozumienie, krzak na krzaku krzakiem pogania, gdziekolwiek nie pójdziesz dorwią Cie kamperzy, to już wolę grać na Isla Innocentes z drużyną snajperów... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 http://ppe.pl/news-371-DICE_nie_chce_kasy_za_mapy.html no to może nie bedze trzeba bulić za jakieś naprawdę nowe mapki, a nie stare w nowym trybie. Mam nadzieję że pojawi się ta mapka miejska, co była na jednej z reklam. Luknąłem w staty i mam dopiero 10 zabitych przez demolition 2.0, macie jakiś dobry patent? Dużo czasu gram snajperem, moździerz to podstawa i kiedy był dostępny to zawsze go zsyłałem na budynek, ale w 90% przypadków ktoś szybciej rozwali ten domek, albo zanim się zapadnie to mi pouciekają i 0 fragów. Dzisiaj biegałem reconem z G3 + C4 | wiecej materiałów wybuchowych i 3 fragi w ten sposób wpadły, może tędy droga? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) macie jakąś dobrą stronkę to statystyk BC2 ? bo ta http://bfbc2.elxx.net/stats/360/raiders25 strona to jakaś kpina . kilka dni temu update był co 2-3 h a od kilku dni(3-4) mam aktualizację co 12-48h !!! to są normalnie jaja jakieś . W dodatku strona co jakiś czas się wysypuje . Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicon 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) KLIK ta jest całkiem spoko Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez Nicon Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 tylko ze na tej stronce wogole mnie nie znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 grajcie więcej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Wczoraj znów pojawił się problem zerowania statystyk, 3 znajomym się to przytrafiło. Co prawda wróciło po jakimś czasie do normy. Myślę, że to jest dowód tego, że sprzedali więcej kopii niż się spodziewali, bo zapewne obliczyli, że mogą mieć przepełnienia na serwerach, ale skoro nie radzą sobie szybko z problemem, to przepełnienie przekracza przewidywania. Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to nie jest problem od ukazania się BC2 ta sama sytuacja była z BC1 i B1943 także przepełnienie na serverach ,servery padały nie dało się grać itp itd . Wniosek jedne nie uczą się na błędach i tyle . Zadnym wytłumaczeniem nie jest ze nie spodziewali się ze sprzedadzą tyle kopi/ bedzie tylu graczy . Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 też miałem wyzerowanie. na szczęście wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 tylko ze na tej stronce wogole mnie nie znajduję Najpierw wpisać swój gamertag a potem w górnym prawym rogu kliknąć parokrotnie aż do wyzerowania "update" i będzie działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ale co kliknąć ikonki UK/DE ? bo nic nnego nie ma w górnym prawym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie.Napisałem że "Update (Add to Queue)" no fakt może i nie całkiem w górnym rogu ale poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 za co dostaje się te gwiazdy do każdej broni ? za ilosć killi ,skuteczność trafień ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mango0700 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Za ilość zabić z danej broni. Chyba 25 brąz, 50 srebro, 100 jest na złotą gwiazdkę, 1000 za platynową. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Mango0700 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W nożu (i chyba w pojazdach) liczy się inaczej. Dla noża 50 kili to złota 25 srebro a 10 brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Na nożu i granatniku 40mm platyna wpadła mi przy 500 kilach Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 noob question: jak to jest z tym kodem w pudełku? Bez niego nie ściągnę jakichś map czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dokładnie ,ale wiele nie tracisz bo to żadne nowe mapki tylko te które są już w BC2 tylko ze w innym trybie np mapa która jest tylko w trybie podbój dali w mappacku w trybie gorączka itd . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ale tej mapy w lesie nocą nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Qubek - według mnie warto kupić grę, która posiada ten kod VIP niewykorzystany. Na tą chwilę bez niego tracisz dostęp do 4 map: - Laguna Alta (podbój) - Port Arica (podbój) - Zatoka Nelsona (gorączka) - Laguna Presa (gorączka) Według mnie wszystkie są fajne mniej lub bardziej, ale generalnie oferują zróżnicowany gemaplay. Kod kosztuje 1200 MSP i tego wart nie jest, nie wiadomo na co on jeszcze pozwoli w późniejszym czasie. Mam nadzieję, że te 4 mapy to nie wszystko. Ach i jednak limitka odblokowuję darmowy premiumowy temat do dasha - ja wczoraj go znalazłem przypadkiem i ustawiłem, bez rewelacji ale za friko 240 MSP bym w życiu nie dał za to Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 @KIELiCH Gdzie go znalazłeś? Trzeba było podać jakiś kod? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi