Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wpisałem tylko kod VIP po zakupie gry. Temat odkryłem przypadkiem kiedy chciałem po prostu zmienić ten, który mi się znudził - okazało się, że jest do wyboru również ten z BF. Nie wiem nawet kiedy się odblokował...

Opublikowano

Z tego co wyczytałem z forum GameFaqs inni też mają taki problem. Co do osiągnięć, to chyba nie mają w tym momencie żadnego znaczenia.

Edycja limitowana podobno jeszcze odblokowuje M1 Garand w multi, ale tego nie jestem pewien.

Opublikowano

Do Garanda M1 musisz mieć zarejestrowane co najmniej 2 gry z serii BF na swój login w EA. Obojętnie na jakie platformy. Problem jest z BF1943, który nie jest automatycznie zczytywany i trzeba to zgłaszać na LIVE CHAT na stonce support.ea.com/chat Reszta informacji po zalogowaniu znajduje się na stronce www.battlefieldbadcompany2.com w sekcji Veteran, ale nie można wybrać Polski jako kraju tylko np. UK, USA itp.

Opublikowano

Czy wy też mieliście deja vu grając w kampanię?

Inwazja ruskich (co prawda trochę bardziej w tle, ale jednak), EMP, spadające helikoptery, nawet niektóre poziomy podobne (np. Favele (tym razem z góry na dół)).

Ale za to Pazura i Baka - rewelacja. Chyba najlepsza lokalizacja. I te ich teksty o kardiomonitorach i skuterach śnieżnych.:P

Opublikowano (edytowane)

Do Garanda M1 musisz mieć zarejestrowane co najmniej 2 gry z serii BF na swój login w EA. Obojętnie na jakie platformy. Problem jest z BF1943, który nie jest automatycznie zczytywany i trzeba to zgłaszać na LIVE CHAT na stonce support.ea.com/chat Reszta informacji po zalogowaniu znajduje się na stronce www.battlefieldbadcompany2.com w sekcji Veteran, ale nie można wybrać Polski jako kraju tylko np. UK, USA itp.

Ja od dłuższego czasu mam problem z opcją "veteran" w BC2,B1943... ani kilkukrotne odświeżanie o różnych porach nie pomogły nawet prośby do support.ea.com po dłuższych próbach EA zwyczajnie zaczęło milczeć nie znając rozwiązywania na usunięcie tego problemu z tego co wiem nie jestem jedynym takim przypadkiem. :verymad:

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano
Czy wy też mieliście deja vu grając w kampanię?

Inwazja ruskich (co prawda trochę bardziej w tle, ale jednak), EMP, spadające helikoptery, nawet niektóre poziomy podobne (np. Favele (tym razem z góry na dół)).

Ale za to Pazura i Baka - rewelacja. Chyba najlepsza lokalizacja. I te ich teksty o kardiomonitorach i skuterach śnieżnych.:P

Singiel jest ogólnie średniawy. Bardziej podobał mi się otwarty teren w BFBC1.

A Baka zasysa, do Haggarda w ogóle nie pasuje.

Opublikowano

Baka dobrze zagrał moim zdaniem, Haggard to chyba moja ulubiona postać z singla (nie licząc Flynna). Marlowe za to nie podszedł mi kompletnie. Głos do postaci może i dobrze dopasowany, ale aktorstwo - kompletne dno.

Opublikowano

Już miałem nadzieje ze BC2 bedzie wolne od bugów i cholernych oszustów ale gdzie tam marzenia prysły dzisiaj podczas gry .

Wkurza mnie to ze masa ludzi gra myszce i klawiaturze - po czym tak wnioskuję ? jak mnie ściąga typ z broni krótkiej z niemal że z połowy mapy w dodatku ja jestem jeszcze w ruchu to nazwał bym to przypadkiem gdyby taka sytuacja miała miejsce tylko raz . Ale nie 5 razy pod rząd !! niech nikt nie mówi ze gość ma skilla takich akcji miałem więcej .

Gram dzisiaj tryb gorączka na Valparaíso bronimy (niemal) całą drużyną punktu A ,zmasowany atak przeciwnika ,podjeżdża czołg przeciwnika pod punkt a wyskakuje jeden typek z MX8 no i kładzie jednym magazynkiem całą 8 broniącą owy punkt ! Fuks ... nie sądzę .Ledwo co się odrodziliśmy na respie punkt a Stracony dajemy do B zanim dobiegliśmy do B to ten sam koleś zdążył zabić 2 granatem i 5 z broni ...

Po przegranej rundzie wchodzę w tabelę wyników zobaczyć ile typ punktów nabił liczyłem ze ok 7-8k nabił ,ale to co zobaczyłem zwaliło mnie z fotela . prawie 34,5 tys!!! punktów z rundy . w kolejnych rundach nie schodził poniżej 18-19 tys na runde

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie co do rozgrywki. Czasami jak gram jestem świadkiem nalotu dywanowego. I nie chodzi mi tutaj bynajmniej o moździerze. Jest poprzedzony czymś na wzór "Dobra, zaraz zaczynamy. Przygotować się... trzy... dwa... jeden..." w radiu. Wiadomo co to jest?

Opublikowano

Masz raceje to nie moździeż a nalot, ale nie jest on wzywany przez nikogo tylko po zniszczeniu dwóch skrzynek, zanim pojawi się możliwość poruszania do kolejnej bazy przeciwnika gra sama "funduje" nam takie fajerwerki.