Szymek 1 048 Opublikowano 28 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2009 40-stu...wrescie jakis konkretny noz oby plotki o premierze w grudniu okazaly sie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Adamus7856 3 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Ooo jak milo widze że jest jednak garstka ludzi którzy bardziej czekają na BC2 niz MW2 - jestem z wami! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 No co ty, przeciez wszyscy wiedza ze BC zrownaloby z ziemia COD4 gdyby nie ubogie opcje online . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Ubogie opcje online? Wtf, o czym ty gadasz? Gold rush to najznakomitszy tryb gry online ever (ze strzelanek, gdzie wystepuje szybki respawn). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Chodzi mi o community jezu <_<. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) lagi, komunikacja glosowa, stawianie wlasnych serwerow, wsparcie dla klanow...to chyba najwazniejsze co mozna zarzucic BC i pewnie zostanie to poprawione oj jak tej gry wyczekuje...mam nadzieje ze EA przygotuje PL wersje Edytowane 4 sierpnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 I kampanie która nie jest n00b friendly . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Lagi? Zastanawiam sie jakim cudem mnie ten problem nie dotknal (mialem je naprawde rzadko). System serwow, brak klanow, community itd - to jest wada, ale jesli chodzi o gameplay to BF BC zjada Call of Duty 4 na sniadanie. A single to przeciez tylko bonus do multi. Poprzednie Battlefieldy przeciez nawet nie mialy kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Zgadzam sie z Toba co do wyzszosci BC nad Codem...lagi w ogole nie powinny sie zdarzac...a bywalo ze czasami nie dalo sie grac, glownie wieczorem. Szkoda ze pewnie premiera dopiero w czerwcu I singiel moglby byc mniej nudny jakis co-op by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Dopiero teraz obejrzalem ten gameplay z multi i zrobil na mnie spore wrazenie. Jakosc moze slaba ale destrukcja widac, ze podciagnieta naprawde mocno w stosunku do pierwszego BC. Budynki i inne rzeczy zdaja sie niszczyc w dosyc naturalny sposob, a nie tylko oskryptowane znikanie scian itp. z jedynki. Podobnie jak ludzie wyzej mam nadzieje, ze nie bedzie lagow (w jedynke duzo nie gralem online.. moze lacznie ze 3-4h.. w jakichs 80% przypadkow byly dosyc spore lagi.. czasem takie, ze sie grac nie dalo) oraz, ze dodadza brakujace "ficzery". Btw. Wiadomo czy w grze beda inne lokacje niz zimowe? Na dotychczasowych materialach (przynajmniej tych co widzialem) widac tylko snieg... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Pisze o kampanii bo w zalozeniach Bad Company na niej mial sie koncentrowac - po prostu Dice chcial zrobic serie troche w innym kierunku. Mysle ze ta gra zasluguje mimo wszystko na uczciwa kampanie w ktorej naprawde zginiemy, a nie respawnujemy sie - to tak odbieralo mi chec grania (serio WTF ??) ze faktycznie lepiej o niej nic nie mowic, a szkoda bo chlopaki z BC maja potencjal =_= . Emet - Nie przejmuj sie, pokazane sa dotad tylko gameplay'e z bety, a ta ma tylko ta zimowa plansze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) info z konfy EA z Koloni..........BC2 w 2010 roku kur.wa mać !!! 5 marzec 2010 Europa. Co oni serio wszyscy tak panicznie boją się nowego CoDa? Edytowane 18 sierpnia 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Przecież już od dawna wiadomo, że premiera w 2010 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Takim posunięciem wpadają z deszczu pod rynnę. Moim zdaniem liczą na to, że MW2 przez te 5 miesięcy znudzi się graczom i przeniosą się w tedy na ich "świeży" produkt. Z drugiej strony "duże" tytuły mające wyjść w tym roku zostały przeniesione również na początek przyszłego, więc to na pewno nie ułatwi zadania BC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 na gametrailers widnieje data 09.2009 ... hmm, szkoda ze dopiero 2010, kocham BC i 2ke musze miec koniecznie. 2010 to pewne ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
dangoo 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 kolejny trailer BC2 z GC 09 (ja się już nakręciłem na ten tytuł, jedynka bardzo mi przypasowała) : Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 przynajmniej data się wyjaśniła - 2 marca 2009 a w trailerze widać nadal 3 klasy postaci. czy ja coś pominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 25 września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 września 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7077783,Rozgrywka__Battlefield__Bad_Company_2.html IMO pod każdym względem deklasuje Modern Warfare2 - brawo DICE Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Cóż to było oczywiste od samiutkiego początku. Potencjał tej serii jest i tak znacznie większy, Dice póki co szlifuje target "Nie zapychać, lecz z umiarem" (przeciwników tego targetu zachęcam do MAG'a). Lecz wielu i tak woli model a'la CS, czyli COD (tutaj jest podstawowa różnica wględem tych serii) - Starcia bezpośrednie, bez żadnych zbędnych zabaw i oddaleń od tego przebiegu. Niektóży po prostu nie lubią starć na dużych mapkach z pojazdami w tle, a destrukcja jako taka jest marginalna (i też narzuca pewien sposób grania). Edytowane 25 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 25 września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Coz - Battlefield Bad Company deklasowal (wedlug mnie) CoD MW, wiec czemu mialoby byc inaczej w przypadku BF BC2 ? Ciekawe tylko, czy wprowadza w koncu wsparcie dla klanow. Strasznie mi tego brakowalo w Bad Company - ta gra jeszcze przeciez do tego wprost stworzona (roznorodne klasy, pojazdy itp. - gra stwarza multum mozliwosci do kooperacji). Szkoda tylko, ze trzeba czekac az do marca (chyba wtedy wychodzi gra) Generalnie nie kupuje gier w dniu premiery, zwykle czekam az taka potanieje, ale w tym przypadku zamowie chyba preorder. Jestem wielkim fanem pierwszego Bad Company - wliczajac demo, gralem w ta gre jakies pol roku. Edytowane 25 września 2009 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 września 2009 Jak dla mnie to jest właśnie moc tkwiąca w next genach.W BF1943 sie zagrywam,a to tylko rozgzrewka przezd BF:BC2,już BF1943 pokazał co dostaniemy w drugiej cześci BC Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 http://www.gametrailers.com/video/battlefield-moments-battlefield-bad/57022 jestem pewien że MW2 sprzeda się świetnie, ale czy będzie najlepszym multi no (pipi) nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 (edytowane) Gostek gra całkiem odważnie jak na taką zadymę (przypomina mi coś COD'a btw ). Poza tym możemy zaobserwować naprawdę niezłą grafikę . Edytowane 30 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 I niszczenie się elementów w RL + otwarte mapy. Fajnie. Nigdy nie lubiłem FPSów, ale ostatnio coś mnie wzięło Ciekawy jestem tylko czy będzie jakąś snajperka np. przebijająca się przez ściany. Ach, jak w GRAWie... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 30 września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 września 2009 http://www.gametrail...field-bad/57022 jestem pewien że MW2 sprzeda się świetnie, ale czy będzie najlepszym multi no (pipi) nie wiem Pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to.... "This is the Modern Warfare 2! Fu^&ing real battle". Przeciez to akcja wyciagnieta z singla CoD:MW ... Niesamowicie filmowe przezycie. Nie wierze, ze tak to wyglada w multi. I jeszcze ta animacja zolnierzy ( MW2 i KZ2 kuleja w tym wzgledzie, w multi). Czysta poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi