Szymek 1 055 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Coz...pozostaje wyczekiwac info odnosnie bety... Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 A mnie ten filmik wygląda na redner... jesli tak wyglada gra to pięknie ale jakoś mi się nie wydaje. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Cooo to czysty gameplay, najwyzej "zmowiony" (bo koles gra naprawde odwaznie), po prostu mogli dac jakis naprawde mocny moment z ktorys betatestow. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 A mnie ten filmik wygląda na redner... jesli tak wyglada gra to pięknie ale jakoś mi się nie wydaje. Czysty gameplay. Widziałeś materiał z TGS? http://www.gametrailers.com/player/56417.html Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Ja tak grywam w BF1943 wiec to moze być realna gra,faktycznie animacja poszła do przodu znacznie względem poprzedniczki,to jest prawdziwa wojna,a nie tunelowe bieganie i kampienie. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 niewiarygodnie to wygląda.JAk już wcześniej pisałem-niech się IW uczy.....król multi nadchodzi ale dopiero w marcu 2010 roku Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 A mnie ten filmik wygląda na redner... jesli tak wyglada gra to pięknie ale jakoś mi się nie wydaje. Nie dosc ze gameplay to do tego mozemy miec pewnosc ze werja konsolowa bedzie dopasiona - na filmiku przedstawiona versja z x360 wiec o jakosc nie musimy sie martwic Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 niewiarygodnie to wygląda.JAk już wcześniej pisałem-niech się IW uczy.....król multi nadchodzi ale dopiero w marcu 2010 roku Co takiego wyglada nie wiarygodnie? Obie beda krolami w swojej kategorii - COD -> shooter z druzyna w tle, BC -> shooter z gra zespolowa Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Niewiarygodne jest to że udało się taką interakcje uzyskać przy takiej grafie i animacji.Właśnie na takie Next Gen czekałem Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 (edytowane) Co takiego wyglada nie wiarygodnie? Pewnie to, że gra wygląda lepiej od MW2. Na dodatek wszystko pięknie zamienia sięw kupę gruzu. Ja jestem pod wielkim wrażeniem, jakoś mój zapał do MW2 znacznie opadł. Edytowane 1 października 2009 przez YETI Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 (edytowane) jakoś mój zapał do MW2 znacznie opadł. Po tym trailerze mam tak samo. Nowy Battlefield wymiecie, jeśli chodzi o multi. Doskonałe odgłosy broni, niesamowite walki, kupa pojazdów i zniszczenia. Mimo, że obie gry jeszcze nie wyszły to chyba już wiadomo czego się można po nich spodziewać. Jak dla mnie BF:BC2 > MW2 w aspekcie multi. Edytowane 1 października 2009 przez Matt90 Cytuj
ATG 1 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Niewiarygodne bo to wersja z PC? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 (edytowane) Tak pewnie, z przyciskami od Xboxa 360 . Zreszta na pewno robiliby teraz bete akurat PC'a. Jezeli BC2 bedzie posiadac wszelkie lementy jakie wchodza w kazda szanujaca sie obecnie sieciowa strzelanke (w sensie community i do diabla mnogosc opcji multi, a nie sam quickmatch), to tak - dostaniemy Hiciora, w innym wypadku ciekawostke ktora po dluzszym czasie znuzy. Edytowane 1 października 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Niewiarygodne bo to wersja z PC? Nie...Raz ze widac ze ruchy sa wykonywane padem a nie myszka. Dwa ze pojawiaja sie indykatory "press -i tu przycisk B z pada od 360tki- to pickup ammo/weapon". Czyli to wersja na Xboxa...nie widze powodu dlaczego na PS3 mialoby byc gorzej. Nic ino sie cieszyc Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Przyznam szczerze, że zazwyczaj nie kupuję gier w trakcie lub kilka dni po premierze ale czuję tak silne ciśnienie na BF: Bad Company 2, że nie wiem jak dotrwać do tego marca. Przez bliżej nieokreślony czas myślałem nad Modern Warfare 2, jednak gdy dopiero teraz zobaczyłem gameplay BC2- oniemiałem. Na pewno kupię obie gry, jednak to Battlefielda w tej walce uważam za faworyta. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) ...nie widze powodu dlaczego na PS3 mialoby byc gorzej. Nic ino sie cieszyc Oj Magic, w krainie czarów mieszkasz ? Nikt nie widzi powodu dlaczego Tekken 6 działa o wiele gorzej na PS3 niż na X0, niekt nie widzie powodu dlaczego nowy NeedForSpeed na PS3 zawiera dużo więcej bugów niż na X0... dlaczego Bayoneta wyglada o wiele gorzej na PS3 niz a X0 i tak dalej i tak dalej... Ja nadal nie wierzę w taka grafikę jaką pokazują na filmach... EA jest mitrzem marketingu i ściemniania. Przed kazda gra zapuszczają takie filmy że gra wygląda na hit roku a później okazje się być co najwyżej dobra ale i były gorsze przypadki (NFS Undercover). Po najnowszym NfS, EA trafiło na listę firm, którym nie wolno ufać (tuż obok Ubisoft) więc poczekajmy na premierę, nie gorączkujmy się Edytowane 31 października 2009 przez LiSoQuan Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Wyglądają gorzej bo pracują tam lenie,na szczęście co do BF jak na razie nie skłamali.Ta grafa to nie jest nie wiadomo co,ja czegoś takiego oczekuje o tego sprzętu. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Najlepszy FPS multi na który czekam z wywieszonym jęzorem. Pierwsza część pod względem online mnie nie zawiodła i o wiele bardziej cenię Battlefield'a niż Cod'a. Świetna grafika, zniszczenia otoczenia i przede wszystkim odgłosy na polu walki, mistrzostwo Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Mnie tylko w 1 odrzuciło od multi przymus ladowania wielu naboi by zabić i słaby granatnik(no jak stzrelam pod nogi to mógłby zginąć).BF 1943 jest idealnie wyważony w tej kwesti. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 BC 2 będzie takim dużym odpowiednikiem 1943, z dużą ilością dobrych map, commnity itd. itd. to będzie hicior i niech MW 2 się chowa. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Tak w sumie zdałem sobie z tego sprawę, że MW2 to będzie dla mnie przerywnikiem podczas oczekiwania na BFBC2. Do czego to doszło. MW2 przerywnikiem;] Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 BC 2 będzie takim dużym odpowiednikiem 1943, z dużą ilością dobrych map, commnity itd. itd. to będzie hicior i niech MW 2 się chowa. Ja (pipi)ie, to BF 1943 byl malym odpowiednikiem BC2 jest kontynuacja jedynki. Nazywac kontynuacje serii odpowiednikiem odpowiednika? Wiem, czepiam sie, ale to gryzie w oczy. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 BC 2 będzie takim dużym odpowiednikiem 1943, z dużą ilością dobrych map, commnity itd. itd. to będzie hicior i niech MW 2 się chowa. A skad TY masz takie informacje ?? Wogóle nie będzie podobny do 1943. Nowy BF, moim zdaniem, bedzie dokładnie takie sam jak BF:BC1 tylko z lepszą gradfiką a ilość map będzie na pewno mała bo tak teraz robią, 5 góra. 1 Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 5 ale gdzie wielkość jednej to więcej niż suma wszystkich w takim cod4. O obszar mi chodzi;] Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 pewnie gotowych mają z 12 map ale z 6 dają na płytę a potem będą dlc z innymi mapkami jak to obecnie wydawcy mają w zwyczaju. a poza tym skąd wam się wziała taka mała liczba?w BC1 ile mapek było? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi