Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie ten filmik wygląda na redner... jesli tak wyglada gra to pięknie ale jakoś mi się nie wydaje.

Nie dosc ze gameplay to do tego mozemy miec pewnosc ze werja konsolowa bedzie dopasiona - na filmiku przedstawiona versja z x360 wiec o jakosc nie musimy sie martwic :)

Opublikowano

niewiarygodnie to wygląda.JAk już wcześniej pisałem-niech się IW uczy.....król multi nadchodzi ale dopiero w marcu 2010 roku

Co takiego wyglada nie wiarygodnie? Obie beda krolami w swojej kategorii - COD -> shooter z druzyna w tle, BC -> shooter z gra zespolowa

Opublikowano (edytowane)

Co takiego wyglada nie wiarygodnie?

Pewnie to, że gra wygląda lepiej od MW2. Na dodatek wszystko pięknie zamienia sięw kupę gruzu. Ja jestem pod wielkim wrażeniem, jakoś mój zapał do MW2 znacznie opadł.

Edytowane przez YETI
Opublikowano (edytowane)
jakoś mój zapał do MW2 znacznie opadł.

Po tym trailerze mam tak samo. Nowy Battlefield wymiecie, jeśli chodzi o multi. Doskonałe odgłosy broni, niesamowite walki, kupa pojazdów i zniszczenia. Mimo, że obie gry jeszcze nie wyszły to chyba już wiadomo czego się można po nich spodziewać. Jak dla mnie BF:BC2 > MW2 w aspekcie multi.

Edytowane przez Matt90
Opublikowano (edytowane)

Tak pewnie, z przyciskami od Xboxa 360 ;).

Zreszta na pewno robiliby teraz bete akurat PC'a.

Jezeli BC2 bedzie posiadac wszelkie lementy jakie wchodza w kazda szanujaca sie obecnie sieciowa strzelanke (w sensie community i do diabla mnogosc opcji multi, a nie sam quickmatch), to tak - dostaniemy Hiciora, w innym wypadku ciekawostke ktora po dluzszym czasie znuzy.

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Niewiarygodne bo to wersja z PC?

Nie...Raz ze widac ze ruchy sa wykonywane padem a nie myszka. Dwa ze pojawiaja sie indykatory "press -i tu przycisk B z pada od 360tki- to pickup ammo/weapon".

Czyli to wersja na Xboxa...nie widze powodu dlaczego na PS3 mialoby byc gorzej. Nic ino sie cieszyc :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Przyznam szczerze, że zazwyczaj nie kupuję gier w trakcie lub kilka dni po premierze ale czuję tak silne ciśnienie na BF: Bad Company 2, że nie wiem jak dotrwać do tego marca. Przez bliżej nieokreślony czas myślałem nad Modern Warfare 2, jednak gdy dopiero teraz zobaczyłem gameplay BC2- oniemiałem.

Na pewno kupię obie gry, jednak to Battlefielda w tej walce uważam za faworyta.

Opublikowano (edytowane)

...nie widze powodu dlaczego na PS3 mialoby byc gorzej. Nic ino sie cieszyc :D

Oj Magic, w krainie czarów mieszkasz ? :)

Nikt nie widzi powodu dlaczego Tekken 6 działa o wiele gorzej na PS3 niż na X0, niekt nie widzie powodu dlaczego nowy NeedForSpeed na PS3 zawiera dużo więcej bugów niż na X0... dlaczego Bayoneta wyglada o wiele gorzej na PS3 niz a X0 i tak dalej i tak dalej...

Ja nadal nie wierzę w taka grafikę jaką pokazują na filmach... EA jest mitrzem marketingu i ściemniania. Przed kazda gra zapuszczają takie filmy że gra wygląda na hit roku :) a później okazje się być co najwyżej dobra ale i były gorsze przypadki (NFS Undercover).

Po najnowszym NfS, EA trafiło na listę firm, którym nie wolno ufać (tuż obok Ubisoft) więc poczekajmy na premierę, nie gorączkujmy się :)

Edytowane przez LiSoQuan
Opublikowano

Najlepszy FPS multi na który czekam z wywieszonym jęzorem. Pierwsza część pod względem online mnie nie zawiodła i o wiele bardziej cenię Battlefield'a niż Cod'a. Świetna grafika, zniszczenia otoczenia i przede wszystkim odgłosy na polu walki, mistrzostwo ;)

Opublikowano

BC 2 będzie takim dużym odpowiednikiem 1943, z dużą ilością dobrych map, commnity itd. itd. to będzie hicior i niech MW 2 się chowa.

Ja (pipi)ie, to BF 1943 byl malym odpowiednikiem BC2 jest kontynuacja jedynki. Nazywac kontynuacje serii odpowiednikiem odpowiednika? Wiem, czepiam sie, ale to gryzie w oczy.

Opublikowano

BC 2 będzie takim dużym odpowiednikiem 1943, z dużą ilością dobrych map, commnity itd. itd. to będzie hicior i niech MW 2 się chowa.

A skad TY masz takie informacje ?? Wogóle nie będzie podobny do 1943. Nowy BF, moim zdaniem, bedzie dokładnie takie sam jak BF:BC1 tylko z lepszą gradfiką a ilość map będzie na pewno mała bo tak teraz robią, 5 góra.

• Minusik 1
Opublikowano

pewnie gotowych mają z 12 map ale z 6 dają na płytę a potem będą dlc z innymi mapkami jak to obecnie wydawcy mają w zwyczaju.

a poza tym skąd wam się wziała taka mała liczba?w BC1 ile mapek było?