Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo do kiedy będzie aktywna ta beta?

Koleś z DICE twierdził, że do końca grudnia max.

CZY KTOŚ może qrva posprzątać ten temat !?

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 629,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Butcher - a jak wygląda sprawa ze strzelaniem? Nadal czuć, że strzelamy karabinem na wodę, czy poprawili to? Dodano więcej opcji customizacji naszego wojaka?

Opublikowano

Butcher - a jak wygląda sprawa ze strzelaniem? Nadal czuć, że strzelamy karabinem na wodę, czy poprawili to? Dodano więcej opcji customizacji naszego wojaka?

Hmm... nigdy nie miałem odczucia w BF, że strzelam karabinem na wodę :), imo jest podobnie jak w BC1 - dla mnie cacy. Guny mają odpowiedni power, świetnie brzmią, nie mówiąc o efektach wizualnych jakie zostawiasz na otoczeniu. W ferworze walk i podjary ogólnej ;) kustomizacją postaci się nie bawiłem, zmieniałem tylko klasy lub pukawki wedle potrzeb.

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie lista trofeów z BFBC2?

Edytowane przez Merson

Opublikowano

zaar jesteś złyyyyyyyyyyyyyyy :-) ale dobrze mieć Cię po swojej stronie hłe hłe

mam doskonałe wspomnienia z BF:BC. Już w samo demo grałem godzinami, a pełna wersja okazała się lepsza niż myślałem. Zdecydowanie najbardziej do gustu przypadł mi shotgun - reszty nie umiałem obsługiwać. Jak dla mnie to wystarczy, że BF:BC2 będzie miało dobre community oraz działającą komunikację głosową - reszty nowości mi nie potrzeba.

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie lista trofeów z BFBC2?

Chyba się troche rozpędziłeś, ta gra ma premiere w przyszłym roku :) A teraz właśnie ogłoszono konkurs na zaproponowanie trofeum które może wejść do gry, więc lista trofeów jeszcze nie jest zamknięta.

Opublikowano

W takim tempie to juz od dawna pewnie nie maja tych 10.000 kluczy :P.

Nie ma to jak sztuczna promocja sklepu, w dodatku sasiadow.

Zostalo 2000 Kluczy z tych 10000 dzisaj rozdawali jak szaleni,proponuje wejsc na strone rozdaja teraz kody bez odliczania

Wiadomo ile bedzie trwac beta??czy bedzie tak jak z BF:BC ze bedzie mozna grac caly czas az do premiery?

przy bad company nie bylo bety tylko bylo demo dostepne na pss bodajze dwa tygodnie przed premiera...w przepadku bad company 2 zapewne bedzie tak samo....

pare postow wyzej masz napisane do kiedy beta....

Opublikowano

13 minut z bety

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7253870,Rozgrywka_z_bety_Battlefield__Bad_Company_2.html

Moze teraz bez bledu bedzie

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7253870,Rozgrywka_z_bety_Battlefield__Bad_Company_2.html

Edytowane przez Grigori
wystarczy użyć taga [ link ] a już na pewno nie pisać drugiego posta, bo to na pewno nie pomoże!

Opublikowano

Niestety tam poszli za nazwą i hype'em. Może jak będzie za mniej niż 100zł to zainteresuje mnie. Bad Company 2 to jest już teraz must have. :whistling:

Opublikowano

Ale skończcie już pieprzyć o tej niemieckiej stronie.

Grigori, a gdzie mamy o niej rozmawiać jak nie na forum? Mamy zmienić forum czy co? Dzięki temu że jesteśmy sobie życzliwy i wymieniami się takimi informacjami będzie tutaj sporo opinii jak wygląda nowy BF:BC2. Lubię Twoje twarde rządy bo komfortowo czyta się forum ale czasami przeginasz pałkę

ps. pewnie dostanę warna i zaraz usuniesz posta ale powiedziałem co mi leży na sercu

BTW, jeśli Butch mówi, że to co na filmie to tak jest w realu to pierwszy raz w życiu muszę urlop dla gry wziąć

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

OK kody sa rozsylane.

dzis miedzy 23 a 6 bedzie mozna zasysac.

Jednak ta strona to nie kit :)

Opublikowano

OK kody sa rozsylane.

dzis miedzy 23 a 6 bedzie mozna zasysac.

Jednak ta strona to nie kit :)

szpic - jarzysz coś z Niemca? dostałem maila, wchodzę na stronę przez podany w mailu link i dostaję tekst:

Ihr Key für Battlefield Bad Company 2 Beta-Key (PS3)

Aufgrund der deutschen Jugendschutzbestimmungen ist ein Abrufen dieses Codes nur diesem Zeitraum möglich:

zwischen 23 und 6 Uhr

Bitte versuchen Sie es später erneut.

Wichtiger Hinweis:

Halten Sie Ihren Personalausweis bereit, da Sie zum Abrufen des Codes erneut Ihre Personalausweis-Nummer eingeben müssen!

no kodu tu nie ma...

Opublikowano

translator powiedzial mnie ze z powodu prawa niemieckiego moze to byc tylko dostepne od 23 do 6.

wiec trzeba czekac ;)

ps. Oni maja taki sam czas jak my?

gorzej ze tam cos pisze o id dowodu :)

a ja nie pamietam co tam wpisalem heheh ;)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ja też nie pamiętam co napisalem w id dowodu

ps. no to będzie dupa

Opublikowano

w tym emailu ktory zacytowal waldusthecyc pisze ze kody mozna pobrac od 23 do 6 i ze musimy podac nr. dokumetu ktory podalismy przy zamawianiu.

Opublikowano

dobra podalem nr swojego dowodu wiec luzz ale jak i, gdzie i komu mam go podac po 23 ? Pesel tez swoj podalem :] takze to tez moge im podac tylko niech mi ktos jeszcze powie jak jest PESEL u Niemcow :) bo moj niemiecki jest kaput Shajseeeeeeee HILFEEEEEEEE

Edytowane przez elvis004

Opublikowano

LOL to teraz wymyślili...... Przecież ja za h&*% nie pamiętam jakie numery tam wpisywałem , tylko co do głowy przyszło :teehee: ech te niemcy, pozostaje już tylko klucz z Ulitimy

Edytowane przez Merson

Opublikowano

ludziska ze sklepu dostaniecie linka do strony z ktorei bedzie mozna pobrac koda do bety, ale dopiero miedzy 23-6 i po podaniu numeru waszego dokumentu.

Opublikowano

Jak się 3 razy źle poda numer dowodu, konto zostaje zablokowane na 24 godziny :down:

Opublikowano

Widze ze nie tylko ja pisalem co popadnie ;) ja zmienilem ktoras cyfre z przykladowego dowodu co tam byl bede probowal

Jak ktos przepisywl dokladnie z przykladowego dowodu to tutaj macie ten dowod

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Gdzie mi rewidują nr dowodu ?? Jakoś nie mogę tego odnaleźć a czas ucieka... ??

Oczywiście klikam na link, który od nich otrzymałem, później na koszyk, do kasy i wyskakuje mi wielkie nic czyli kilka linijek , że każdy otrzyma po jednym kodzie itp, itd....

Gdzieś się zgubiłem ...