Opublikowano 13 listopada 200915 l Wiadomo do kiedy będzie aktywna ta beta? Koleś z DICE twierdził, że do końca grudnia max. CZY KTOŚ może qrva posprzątać ten temat !?
Opublikowano 13 listopada 200915 l Butcher - a jak wygląda sprawa ze strzelaniem? Nadal czuć, że strzelamy karabinem na wodę, czy poprawili to? Dodano więcej opcji customizacji naszego wojaka?
Opublikowano 13 listopada 200915 l Butcher - a jak wygląda sprawa ze strzelaniem? Nadal czuć, że strzelamy karabinem na wodę, czy poprawili to? Dodano więcej opcji customizacji naszego wojaka? Hmm... nigdy nie miałem odczucia w BF, że strzelam karabinem na wodę , imo jest podobnie jak w BC1 - dla mnie cacy. Guny mają odpowiedni power, świetnie brzmią, nie mówiąc o efektach wizualnych jakie zostawiasz na otoczeniu. W ferworze walk i podjary ogólnej kustomizacją postaci się nie bawiłem, zmieniałem tylko klasy lub pukawki wedle potrzeb.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Wie ktoś kiedy będzie lista trofeów z BFBC2? Edytowane 13 listopada 200915 l przez Merson
Opublikowano 13 listopada 200915 l zaar jesteś złyyyyyyyyyyyyyyy :-) ale dobrze mieć Cię po swojej stronie hłe hłe mam doskonałe wspomnienia z BF:BC. Już w samo demo grałem godzinami, a pełna wersja okazała się lepsza niż myślałem. Zdecydowanie najbardziej do gustu przypadł mi shotgun - reszty nie umiałem obsługiwać. Jak dla mnie to wystarczy, że BF:BC2 będzie miało dobre community oraz działającą komunikację głosową - reszty nowości mi nie potrzeba.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Wie ktoś kiedy będzie lista trofeów z BFBC2? Chyba się troche rozpędziłeś, ta gra ma premiere w przyszłym roku A teraz właśnie ogłoszono konkurs na zaproponowanie trofeum które może wejść do gry, więc lista trofeów jeszcze nie jest zamknięta.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Kody za free http://www.ps3site.pl/10000-kluczy-czeka-na-swoich-wlascicieli/23266/
Opublikowano 14 listopada 200915 l W takim tempie to juz od dawna pewnie nie maja tych 10.000 kluczy . Nie ma to jak sztuczna promocja sklepu, w dodatku sasiadow. Zostalo 2000 Kluczy z tych 10000 dzisaj rozdawali jak szaleni,proponuje wejsc na strone rozdaja teraz kody bez odliczania Wiadomo ile bedzie trwac beta??czy bedzie tak jak z BF:BC ze bedzie mozna grac caly czas az do premiery? przy bad company nie bylo bety tylko bylo demo dostepne na pss bodajze dwa tygodnie przed premiera...w przepadku bad company 2 zapewne bedzie tak samo.... pare postow wyzej masz napisane do kiedy beta....
Opublikowano 14 listopada 200915 l 13 minut z bety http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7253870,Rozgrywka_z_bety_Battlefield__Bad_Company_2.html Moze teraz bez bledu bedzie http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7253870,Rozgrywka_z_bety_Battlefield__Bad_Company_2.html Edytowane 14 listopada 200915 l przez Grigori wystarczy użyć taga [ link ] a już na pewno nie pisać drugiego posta, bo to na pewno nie pomoże!
Opublikowano 14 listopada 200915 l Niestety tam poszli za nazwą i hype'em. Może jak będzie za mniej niż 100zł to zainteresuje mnie. Bad Company 2 to jest już teraz must have.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Ale skończcie już pieprzyć o tej niemieckiej stronie. Grigori, a gdzie mamy o niej rozmawiać jak nie na forum? Mamy zmienić forum czy co? Dzięki temu że jesteśmy sobie życzliwy i wymieniami się takimi informacjami będzie tutaj sporo opinii jak wygląda nowy BF:BC2. Lubię Twoje twarde rządy bo komfortowo czyta się forum ale czasami przeginasz pałkę ps. pewnie dostanę warna i zaraz usuniesz posta ale powiedziałem co mi leży na sercu BTW, jeśli Butch mówi, że to co na filmie to tak jest w realu to pierwszy raz w życiu muszę urlop dla gry wziąć Edytowane 16 listopada 200915 l przez waldusthecyc
Opublikowano 16 listopada 200915 l OK kody sa rozsylane. dzis miedzy 23 a 6 bedzie mozna zasysac. Jednak ta strona to nie kit
Opublikowano 16 listopada 200915 l OK kody sa rozsylane. dzis miedzy 23 a 6 bedzie mozna zasysac. Jednak ta strona to nie kit szpic - jarzysz coś z Niemca? dostałem maila, wchodzę na stronę przez podany w mailu link i dostaję tekst: Ihr Key für Battlefield Bad Company 2 Beta-Key (PS3)Aufgrund der deutschen Jugendschutzbestimmungen ist ein Abrufen dieses Codes nur diesem Zeitraum möglich: zwischen 23 und 6 Uhr Bitte versuchen Sie es später erneut. Wichtiger Hinweis: Halten Sie Ihren Personalausweis bereit, da Sie zum Abrufen des Codes erneut Ihre Personalausweis-Nummer eingeben müssen! no kodu tu nie ma...
Opublikowano 16 listopada 200915 l translator powiedzial mnie ze z powodu prawa niemieckiego moze to byc tylko dostepne od 23 do 6. wiec trzeba czekac ps. Oni maja taki sam czas jak my? gorzej ze tam cos pisze o id dowodu a ja nie pamietam co tam wpisalem heheh Edytowane 16 listopada 200915 l przez szpic
Opublikowano 16 listopada 200915 l Ja też nie pamiętam co napisalem w id dowodu ps. no to będzie dupa
Opublikowano 16 listopada 200915 l w tym emailu ktory zacytowal waldusthecyc pisze ze kody mozna pobrac od 23 do 6 i ze musimy podac nr. dokumetu ktory podalismy przy zamawianiu.
Opublikowano 16 listopada 200915 l dobra podalem nr swojego dowodu wiec luzz ale jak i, gdzie i komu mam go podac po 23 ? Pesel tez swoj podalem :] takze to tez moge im podac tylko niech mi ktos jeszcze powie jak jest PESEL u Niemcow bo moj niemiecki jest kaput Shajseeeeeeee HILFEEEEEEEE Edytowane 16 listopada 200915 l przez elvis004
Opublikowano 16 listopada 200915 l LOL to teraz wymyślili...... Przecież ja za h&*% nie pamiętam jakie numery tam wpisywałem , tylko co do głowy przyszło ech te niemcy, pozostaje już tylko klucz z Ulitimy Edytowane 16 listopada 200915 l przez Merson
Opublikowano 16 listopada 200915 l ludziska ze sklepu dostaniecie linka do strony z ktorei bedzie mozna pobrac koda do bety, ale dopiero miedzy 23-6 i po podaniu numeru waszego dokumentu.
Opublikowano 16 listopada 200915 l W razie problemów z Niemieckim można użyć tego - http://babelfish.yahoo.com/ ...
Opublikowano 16 listopada 200915 l Jak się 3 razy źle poda numer dowodu, konto zostaje zablokowane na 24 godziny
Opublikowano 16 listopada 200915 l Widze ze nie tylko ja pisalem co popadnie ja zmienilem ktoras cyfre z przykladowego dowodu co tam byl bede probowal Jak ktos przepisywl dokladnie z przykladowego dowodu to tutaj macie ten dowod Edytowane 16 listopada 200915 l przez zaq123456
Opublikowano 16 listopada 200915 l Gdzie mi rewidują nr dowodu ?? Jakoś nie mogę tego odnaleźć a czas ucieka... ?? Oczywiście klikam na link, który od nich otrzymałem, później na koszyk, do kasy i wyskakuje mi wielkie nic czyli kilka linijek , że każdy otrzyma po jednym kodzie itp, itd.... Gdzieś się zgubiłem ...