ATG 1 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Ile razy trzbea bedzie jeszcze napisać że kody US działają tylko w sklepie US a kody EU działają tylko w sklepie EU. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Wreszcieotrzymałem swój 12 cyfrowy kod do Beta już zaczynam zasysać grę. Okazało się że już dostałbym wcześniej kod tylko przez moją głupotę w ustawieniach nie podałem że mam powyżej 18 lat i dlatego kod nie został mi przyznany Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Wiadomo coś kiedy w wersji us będzie naliczanie pkt? Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 (edytowane) Mam wersje US i wszystko jest ok z naliczaniem exp. Zresztą nawet na ich twitterze jest info, że statsy działają ^_^ Edytowane 20 listopada 2009 przez Ohayo Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Ja teraz grałem na koncie UK i też mi staty działały Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 No mi też daje expa na wersji US Boże ale gra! Grając w multi czuję jak bym grał w skryptowanego singla O_o Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Chciałbym dać ściągnąć ziomkowi betę.Czy ma ona 24h blokadę? Cytuj
MrC 0 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Bardzo możliwe że tak w koncu jest online (było tak w przypadku bety kz2 i u2 chyba rowniez) także jest duże prawdopodobienstwo tego ze i w tym przypadku też tak będzie. A jeżeli chodzi o betke to zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie,grafikaładna,sterowanie bardzo wygodne (do czego przyzwyczaiła nas juz poprzedniczka) no i ta grywalnosc o tak to jest to. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Rozgrywka z grubsza taka jak w BC. Grafika już zdecydowanie lepsza, ba jest nawet bardziej sugestywna i rzeczywista niż w MW2. Wymaga szlifów bo czasem znikają obiekty lub pokazują si kilka metrów przed graczem ale to beta i mam nadzieję że posłuży do wyciągnięcia odpowiednich wniosków przez ekipę DICE. Czołg też mógłby jechać po wrakach aut jak po maśle ale niestety blokuje się na pozostałości jakiegoś potomka Cinquecento. Poza tym zauważyłem dziwny błąd w ustawieniach pada: southpaw i alt-southpaw u mnie działa tak samo, wtf? Nie wiecie czy mapy z jedynki powrócą? Szczególnie ta pustynna, z dema. była extra! Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Można zmienić na southpaw, przed chwilą specjalnie sprawdziłem Dzieki za info stary...strasznie sie nacialem na kupnie pierwszego BF:BC...mimo iz gra byla interesujaca, nie moglem pozbyc sie nawykow wyuczonych przez lata grania i nie moglem sie normalnie poruszac/celowac wiec gra poszla na allegro...az dziw bierze ze niektorzy developerzy zapominaja ze niektorzy gracze preferuja wlasnie soutphaw....zwlaszcza byli posiadacze dreamcasta ktory posiadal tylko lewa galke analogowa ktora sluzyla do celowania. Wiem ze po premierze BC poszla petycja do developera poruszajaca wlasnie ten temat. Cieszy mnie ze w dwojce jest taka mozliwosc. Mam nadzieje ze w sequelu Bioshocka rowniez to naprawia. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 ale miałem dzisiaj zonka, jestem w budynku, rozbrajam bombe a tu nagle death mi wyskakuje, myślę sobie WTF?! potem się okazuje że budynek mi się na łeb zawalił :potter: Bad Company 2 będzie mega! już sie marca doczekać niemoge Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Skąd można wziąć betę i czy kiedyś beta będzie dostępna dla wszystkich użytkowników PSN? Cytuj
kozanec 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 HAHA a ja tym malym helikopterkiem wyczailem ze mozna przeleciec piechote(road kill) zauwazylem tez ze niektorzy maja spadochrony Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Chciałbym dać ściągnąć ziomkowi betę.Czy ma ona 24h blokadę? Ja udostępniłem bratu swoje konto żeby sobie ściągnął bete i od trzech dni wspólnie młócimy. Klucz mam EU i jak narazie bana nie było. Co do gry, to mam MW2, które przy BF:BC2 wypada słabo. Rozgrywka, grafika, destrukcja to mi się podoba w BF. Tylko do sterowania trzeba się przyzwyczaić. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 czy jesli podalem zmyslany dowod osobisty o jakims ciagu podobnym do fsdfsdf768sdf68723 to nie ma szans otrzymania kodu do bety z tej niemieckiej strony? Było o tym już pisane. Masz dwa pola. W jednym wpisujesz numer dowodu. W drugim pesel, który musi się zgadzać z datą podaną w profilu konta. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Ja dostałem kod z tej strony http://www.esl.eu/sprubuj może jeszcze mają tylko pamiętaj podaj w swoim profilu wiek przynajmniej 18 lat. Gram już w BF 2 i muszę powiedzieć jest Super żadnych lagów Grafika rewelacyjna Tylko niestety od paru dni gram dopiero na konsoli i moja sprawność posługiwania się padem odbiega od innych ale do premiery jeszcz trochę więc się podszkolę :potter: Cytuj
Dan1eeL 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Heh, ja gram w tą grę od 2 dni, ogólnie rewelacja, mapki są takie sobie ale to nie zmienia, że gra się świetnie, ale jest jeden ból, ten kto pierwszy raz gra w takie gry na konsoli (tak jak ja) to troszkę będzie cierpieć xd, ale z biegiem czasu to się zmieni. Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Ludzie pomozcie mam kod sciagnolem bete zainstalowalem. Wlanczam i tak niebieski ekran , pozniej sciaga mi sie aktualizacja i znowu niebieski ekran !! i stoi w miejscu caly czas niebieski ekran !!. 2 razy sciagalem i to samo 2 razy !!. Mial ktos tak samo ?? niech mi ktos pomoze help bo starsznie napalony na gre jestem ! . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Spróbuj się przelogowac na inne profile czy jest to samo? Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Spróbuj się przelogowac na inne profile czy jest to samo? no wlasnie to samo na kilku kontach. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Chciałbym dać ściągnąć ziomkowi betę.Czy ma ona 24h blokadę? ponawiam pytanie, mam kod z fileplanet, moge sie z kolega podzieli zeby pograc razem??? Cytuj
maxi 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 (edytowane) Mi na fileplanet wyskakuje "Battlefield Bad Company 2 beta is available to users in North America only." mozna ominac to i dorwac kluczyk? EDIT: DObra juz zalatwione ,nie zauwazylem ze jestem zalogowany nie na to konto Edytowane 21 listopada 2009 przez maxi Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Mi na fileplanet wyskakuje "Battlefield Bad Company 2 beta is available to users in North America only." mozna ominac to i dorwac kluczyk? Przegladnij sobie kilka stron do tylu,bylo omawiane kilka razy co i jak. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Kurde na gamespocie w 2 minuty sobie kod załatwiłem. Dzięki Wiolku za info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi