Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Myślałem, że model zniszczeń zmiecie ten z Red Faction: Guerilla, ale to chyba niemożliwe Nie miało być modelu zniszczeń na poziomie Guerilla, DICE nie chciało robić nigdy destrukcji na taką skalę, to by zupełnie odbiegło od modelu rozgrywki jaki sobie wytyczyli, destruckja jest tylko dodatkiem a nie NAJWAŻNIEJSZĄ stroną gry. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 pisalem 2/3 strony temu ale nikt nie odpowiedzial wiec pisze jeszzce raz: Moglby ktos kto gra w rozdzielczosci 720p ( lub wiecej) odpisac czy u niego tez np skrzynki na drodze, slupy itp widac tylko w zasiegu +- 50metrow? i jak sie jedzie to nie ma tak ze sie staja powoli widoczne tylko nagle wyskakuja znikad ? oraz 2 pytanie macie tez tak ze np podczas KillCam jak wasz morderce stanie np przy scianie to kamera pokazuje go od srodka? czy tylko mnie takie cos sie zdarza? Albo wina bety albo taki silnik. Ot co. Dev odciąża procesory pozbywając się elementów scenografii daleko oddalonych od ciebie. A że potem nagle wyskakują przed nosem? Zmora co drugiej gry i nic na to nie poradzimy. A przy tych killcamach mam tak samo. Dalej twierdzę że to wina bety i pewnie to poprawią. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Grywalność i efekciarstwo jest genialne, ale jest też parę rzeczy do poprawki. I właśnie dlatego gramy w betę w listopadie, a gra wychodzi w marcu Wczoraj np. zostałem "wskrzeszony" przez kumpla, gdy już widziałem licznik respawna i wybierałem sobie nową klasę. Skończyło się zwiechą konsoli. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 hej, troszkę wreszcie pociupałem pierwsze co mi się nasunęło - GDZIE JEST MÓJ SHOTGUN??? A teraz na serio - jest wszytko co miało być, a mimo jakoś tak podskórnie liczyłem na więcej... świetne mapy, które zmieniają się dynamicznie w czasie meczy (fajny motyw z ustawieniem się jako snajper na zgliszczach zawalonego budynku - tam już nikt nie szuka a pozycję po wdrapaniu się na jaką pochyłą belkę można mieć doskonałą) co mnie boli - czy ja jestem takim totalnym lamerem, czy broń jest niecelna ? jakoś w CODie szło łatwiej hłehłe ps. świetne gadżety - zdalnie sterowany heli to fajna zabawka Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 jak dla mnie czolgi sa dziwne. da sie je zniszczyc majac rpg-7 ? mnie sie ani razu nie udalo. ps juz wiem po co jest ten przycisk suacide w menu to bylo dla mnie jedyne wyjscie jak odrodzilem sie pod mapa.... Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Poczytaj opisy broni - póki nie odblokujesz 3-ciej bazooki, RPG-7 to jedyna konkretna broń ręczna przeciw czołgom. Co nie oznacza, że jeden pocisk wystarczy... Weź jeszcze pod uwagę, że kierowca czołgu/jego strzelec może być inżynierem i po każdym Twoim strzale z RPG wyskakuje naprawić czołg. Grałem w teamie z takim gościem i nabiliśmy ze 30 fragów, zanim skasowali nam tanka z heli... Pytanie do kumatych i obeznanych: czy można dzielić betę z konta EU? Jest blokada 24h czy nie ma? Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Poczytaj opisy broni - póki nie odblokujesz 3-ciej bazooki, RPG-7 to jedyna konkretna broń ręczna przeciw czołgom. Co nie oznacza, że jeden pocisk wystarczy... Weź jeszcze pod uwagę, że kierowca czołgu/jego strzelec może być inżynierem i po każdym Twoim strzale z RPG wyskakuje naprawić czołg. Grałem w teamie z takim gościem i nabiliśmy ze 30 fragów, zanim skasowali nam tanka z heli... Pytanie do kumatych i obeznanych: czy można dzielić betę z konta EU? Jest blokada 24h czy nie ma? Jak najbardziej można dzielić betę czego jestem przykładem, dałem znajomym ściągnąć i bez problemów gramy razem. Całkowity brak blokad. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 jak dla mnie czolgi sa dziwne. da sie je zniszczyc majac rpg-7 ? mnie sie ani razu nie udalo. ps juz wiem po co jest ten przycisk suacide w menu to bylo dla mnie jedyne wyjscie jak odrodzilem sie pod mapa.... polcem C4 snajpera - podbiegasz, trzy rzuty, fire i narka Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 (edytowane) jak dla mnie czolgi sa dziwne. da sie je zniszczyc majac rpg-7 ? mnie sie ani razu nie udalo. ps juz wiem po co jest ten przycisk suacide w menu to bylo dla mnie jedyne wyjscie jak odrodzilem sie pod mapa.... polcem C4 snajpera - podbiegasz, trzy rzuty, fire i narka bazuka daje rade gra pod wzgledem drużynowym jest genialna...olałem mw2 i ciupie w bete.. w tą grę to tylko ze znajomymi bo komunikacja to podstawa Edytowane 23 listopada 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Poczytaj opisy broni - póki nie odblokujesz 3-ciej bazooki, RPG-7 to jedyna konkretna broń ręczna przeciw czołgom. Co nie oznacza, że jeden pocisk wystarczy... Weź jeszcze pod uwagę, że kierowca czołgu/jego strzelec może być inżynierem i po każdym Twoim strzale z RPG wyskakuje naprawić czołg. Grałem w teamie z takim gościem i nabiliśmy ze 30 fragów, zanim skasowali nam tanka z heli... Pytanie do kumatych i obeznanych: czy można dzielić betę z konta EU? Jest blokada 24h czy nie ma? rpg-7 ma chyba 4 pociski strzelilem 4 i nic a gosc nie wyszedl z tanku. ps. łatwo mowic przeczytaj. na crt 21 cali te literki sa tak rozmazane ze nie widze nawet jakie bonusy biore oprocz nazwy. wiec opisy broni bedzie ciezko poczytac Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Gdzieś czytałem, że słaby punkt czołgu znajduje się z tyłu... Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Zgadza sie.Pamietam jak strzelalem z dzialka na rakiety w czolg to musialem chyba z 6 razy strzelic w przod zeby go rozwalic a jak pozniej drugi czolg mnie wyprzedzil i mu strzelilem "w plecy" to jednym strzalem go rozwalilem Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Bo czołgiem to się jedzie do przodu,więc tu ma najgrubszy pancerz.Fajne jest jak z boku uderzysz w te płytki kumulacyjne,odpadają ale czołg jest nie uszkodzony. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 nalicza wam pkt ? bo mi zresetowali ;/ Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Kumplowi(pozdro Fantom!) zresetowali a mi nie. Przed chwilą grałem i miałem mega zgrany team a co za tym idzie co chwila kosiłem po 2-3 adwersarzy. Wynik ponad 5000pkt przy obronie zakończonej na 4 stanowiskach 8) Cytuj
da$io 110 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Gdzieś czytałem, że słaby punkt czołgu znajduje się z tyłu... No to zależy, nie wiem czy od błędów czy mam zeza jak marcepan. Raz dwa strzały z RPG raz trzy ^_^ Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 mieliscie juz jakies ciekawe bugi? pozwole sobie przedstawic jeden najciekawszy dla mnie sry za jakosc screenow robione komorka Jak widac znajduje sie w dziwnym miejscu. Nie da sie wejsc, nie da sie wyjsc czulem sie juz tam samotnie lecz niedlugo dolaczyl do mnie moj kolega ze squadu zaraz potem dolaczylo jeszcze 2 czyli bylismy tam w 4 lecz popelnili grupowe samobójstwo widac 1 cialo tam za lampa sa jeszcze 2 Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Dla mnie do poprawy jest framerate, który momentami dropi i detekcja kolizji. Niekiedy jest tak, że widzisz wystający zza kamienia łeb przeciwnika, a nie możesz go ustrzelić. Pierwsza część w ogóle mi nie podeszła, ale BETA dwójeczki aktualnie bawi mnie bardziej niż MW2. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Właśnie przed paroma minutami wyskoczyło mi na tweeterze z osiem kodów do bety na eu.. Ja już dawno mam 13lv Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Sadze ze lvl nie ma sie co chwalic...wpadaja bardzo szybko....ja nawet 2h nie gralem(tak dokladnie to 4 gry zagralem) a juz jestem na 8lvl Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Sadze ze lvl nie ma sie co chwalic...wpadaja bardzo szybko....ja nawet 2h nie gralem(tak dokladnie to 4 gry zagralem) a juz jestem na 8lvl później jest znacznie ciężej... co do bazuki to zawsze naprowadzam rakiety tym pistolecikiem...i nigdy nie wiadomo jaki perk przeciwnik ma ustawiony na pojazdy Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Ja gram dosyć długo ale tak by pozać co i jak.. lewel po prostu leci Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 mieliscie juz jakies ciekawe bugi? pozwole sobie przedstawic jeden najciekawszy dla mnie Jak widac znajduje sie w dziwnym miejscu. Nie da sie wejsc, nie da sie wyjsc Też się tam wczoraj pojawiłem na plecach kompana - i zdziwiłem się, dlaczego popełnił samobójstwo chwile później. Po obeznaniu terenu już sie nie dziwiłem i zrobiłem to samo Gra rządzi i tyle - jeżeli ma jakiekolwiek minusy (a raczej bugi czy losowe problemy), to beczka miodu z rozgrywki pokrywa je wszystkie idealnie. Dla betki BC2 odstawiłem MW2, gram w każdej wolnej chwili, chociaż jeden meczyk. Zgrana ekipa naprawdę robi różnicę, aż chce się grać, jak po ostrej wymianie ognia przylatuje medyk i rzuca Ci apteczkę, a obok koleś podaje naboje. Cieszy jak ludzie potrafią korzystać z pojazdów, prowadzą ostrzał newralgicznych punktów, osłaniają piechotę, szturmują razem z nią. Ktoś tu pisał, że Obrońcy nie mają szans, że zły balans - sorry, nieprawda. Tak jest TYLKO jeśli gramy niekumatą ekipą (w której część ludzi np. nie jarzy, że jest ograniczona ilość respów i liczy się skuteczność, a nie ciągłe napieranie na Jana, które uszczupla nam posiłki). Rozegrałem już wiele meczy, w których wygraliśmy jako Defenderzy, zatrzymując atakujących czasami w miasteczku, czasami przy torach. Fakt, że Defenderzy muszą bardziej kombinować, być lepiej zorganizowani - ale to właśnie jest piękne, jak trafisz na dobrą ekipę, aż się micha cieszy jak widzisz, że każdy wie co ma robić, a nie lata chaotycznie. Wczoraj broniąc pierwszego punktu rozwaliłem 4 czołgi przy pomocy C4, w ciągu paru minut Widziałem, że obrona skrzynek daje sobie radę, więc zająłem się tym, co nas najbardziej nękało - ciągłe ataki tanków zza płotu. Co najbardziej wkurza? To co zawsze - debile, którzy zachowują się jakby grali w singla. Siedzą w dziwnych punktach, kampią ze snajperką chociaż gówno widzą (bo walki toczą się np. po drugiej stronie zabudowań), biegają bez celu po otwartym terenie, biegną przez pół mapy, żeby pilotowac heli, które ktoś im rozwala w 5 sekund, itp. Nic to - ważne, że ogólnie jest bosko Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Zgadzam się z Butcherem Obrona jest cholernie trudna ale na przykład dziś grałem z bardzo zgraną ekipą z którą świetnie się broniliśmy. Cóż to była za obrona . Co do bugów jest ich wiele ale to przecież beta. Więc ten tytuł ma u mnie duży plus Jak na razie gram głównie snajperem lub przy obsłudze czołgu lub pojazdu latającego ale to wina moich małych umiejętności grania padem w takie tytuły choć już powoli zaczynam zapominać o myszce i klawiaturze :potter: Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 W weekend sporo pogralem i powiem tez tyle: problemem bedac broniocym obok niekumetej wlasnej druzyny....problemem byla tez druzyna przeciwnika. O co chodzi? Wlasnie o takie zachowania jak przytoczyl butcher. Graja, jakby to byl single, olewaja zadania mapy. Prawie nikt nie proboje ich wykonywac, co paradoksalnie moze zwiekszyc ich skutecznosc (czlowiek sie nie spodziewa, ze ktos w koncu przybiegnie) - ale rzecz w tym, ze siedzac i broniac - czlowiek sie nudzi, bo sie nic nie dzieje. Nikt nie atakuje, a kiedy pojdzie, pogra ze 2 minuty - i juz ladunek lezy. Wkurzajaca troche sprawa. Raz gralem przeciwko zazartym atakujacym - jako broniacy bylem medykiem, nabilem ponad 7000 punktow, defibrylujac i rzucajac apteczki, czulem sie jak w wipeoucie, tyle bylo roboty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi