Litwin81 1 155 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Ja odpalam ale mnie nie słychać.Znaleźli nowy patent na oszukiwanie z pkt.Siadają w domku albo gdzie w rogu planszy,produkują amunicje,jednocześnie wyrzucając i tak typy pod koniec meczu mają po 30 tys. pkt. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 To jak sie to robi?Bo ja jakos z kumplem gadac nie moglem.Musze cos przycisnac podczas gry tak jak w Fat Princess? Trzeba być w jednym składzie Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Dlaczego bety nie ma normalnie na PS Store? Czy serwery są tak słabe, że nie pomieszczą większej liczby graczy? A może chodzi o promocje stron i serwisów, na których udostępniane są kody? W takim razie oni promują grę czy strony internetowe? O co chodzi? WTF? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Gdyż ponieważ jest do closed beta, nie open :potter: . Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 zdazyl sie komus jakis lag czy cos? mnie np nigdy. Z gra laczy mnie w w gora 15-20 sekund. jesli tak to bedzie wygladac w pelnej wersji to bedzie git Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) zdazyl sie komus jakis lag czy cos? mnie np nigdy. Z gra laczy mnie w w gora 15-20 sekund. jesli tak to bedzie wygladac w pelnej wersji to bedzie git Mi też się lagi nie zdarzyły. Na początku, gdy ruszyła beta kilka razy wyrzuciło mnie z gry, ale potem już się to nie zdarzało. (Mam 1,5 Mb/s) Wie ktoś o co chodzi z tymi spadachroniażami? Kilka razy widziałem jak ktoś lądował na spadochronie. Ale po co, jak i dlaczego to nie wiem. Edytowane 29 listopada 2009 przez TAILOR Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Wie ktoś o co chodzi z tymi spadachroniażami? Kilka razy widziałem jak ktoś lądował na spadochronie. Ale po co, jak i dlaczego to nie wiem. po to by nie oberwać damage kiedy spadają z dużej wys. W sytuacji kiedy jest uzasadnienie iż wróg jest w zasięgu całkiem przydatne (ale i ryzykowne). Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Wie ktoś o co chodzi z tymi spadachroniażami? Kilka razy widziałem jak ktoś lądował na spadochronie. Ale po co, jak i dlaczego to nie wiem. po to by nie oberwać damage kiedy spadają z dużej wys. W sytuacji kiedy jest uzasadnienie iż wróg jest w zasięgu całkiem przydatne (ale i ryzykowne). A jak się włącza spadochron? Tak jak w BF1943 "iksem"? Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Tak,naciskaj x az sie otworzy.Może nie każdy wie-jak w kogoś celujesz i naciśniesz select to wszyscy widzą go na radarze i czerwony trójkąt nad nim,bardzo przydatne,szczególnie w obronie Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 moze mi ktos napisac jak sie zbiera apteczki? Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Stać na niej trzeba i sie energia odnawia,zabrać nie można Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Jak jesteś na wysokim budynku i wali w ciebie czołg to nie bedziesz schodami walił,tylko skaczesz i x kilka razy by mieć pewność że spadochron się otworzy. Cytuj
-Sora- 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) Ehh po dłuższej sesyjce odpuszczam sobie betę. Wiertareczka w dłoń i tak za czołgiem do końca mapki, bez najmniejszego zadraśnięcia. Bez ekipy robi się niezły burdel a przecież jeszcze nie wszystkie zabawki udostępniono xP Edytowane 29 listopada 2009 przez -Sora- Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 mi sie beta trzy razy zawiesila w tym samym miejscu, przy samym wjezdzie do tego miasteczka( trzecia baza atakujacych). startowalem tym malym helikopterrkiem i sie wszystko zawiesilo, musialem konsole wylaczyc bo nic sie nie dalo zrobic. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Też potwierdzam że beta się zawiesza miałem już dwie takie sytuację i tylko wyłączenie konsoli pomogło. Dzięki za ten trik ze spadochronem nie raz już by się przydało zwłaszcza jak szybko trzeba było się ewakuować z dachu Ktoś wie jak wyłączyć lub chociaż ściszyć headset bo na prawdę to już jest parodia jak człowiek gra o 22 a w głośnikach słyszy śpiew lub rozmowy Arabów lub Francuzów Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 W jaki sposób moge powiadamiać ludzi że "i need a ride" , "i need ammo" itp ?. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) UP@ wciskasz select przy jakimś ziomku np. medyku/assault'cie, no i ten typek musi być też troche ogarnięty, bo jak sam potrzebowałem ammo to latałem jak debil po całej mapie za jakimś noobem żeby mi rzucił troche naboi, zrobił to dopiero jak mu samemu ich zabrakło <_< Edytowane 29 listopada 2009 przez Merson Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Nie da się chyba wyciszyć ludzi,można wyjść ze squadu i cisza będzie Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Dlaczego bety nie ma normalnie na PS Store? Czy serwery są tak słabe, że nie pomieszczą większej liczby graczy? A może chodzi o promocje stron i serwisów, na których udostępniane są kody? W takim razie oni promują grę czy strony internetowe? O co chodzi? WTF? A co nie możesz zdobyć koda do bety ?:potter: Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Gram sobie od tygodnia w tę betę i muszę przyznać że dawno nie miałem takiej radochy przy grze. Co prawda już trochę się przejada jedna plansza oraz ludzie biegający jak bezgłowe kurczaki (szczególnie na obronie), ale ogólne wrażenia są super, zarówno gameplay jak i audo-wizualia. Zastanawia mnie tylko czemu w tym całym realizmie jaki prezentuje seria BF można wyskoczyć z pojazdu na pełnej prędkości bez zadraśnięcia i od razu gotowym do strzału, ale to chyba jedyne przegięcie jakiego się dopatrzyłem. Podoba mi się np. opóźnienie jakie ma nóż, czy to, że czołg ma różny pancerz z każdej strony (wydaje mi się że inny pancerz ma wieżyczka, więc nawet strzelając od tyłu trzeba celować w korpus). Hmm, poza tym wygrywanie rundy mogło by być bardziej premiowane w punktach, może dzieciaki by miały większe parcie na robienie objectivów a nie klepnie fragów. Reasumując - czekam na 10 marca z niecierpliwością, a wcześniej, bo na początku 2010 ma wyjść "online demo" - może z inną mapą Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Hmm, poza tym wygrywanie rundy mogło by być bardziej premiowane w punktach, może dzieciaki by miały większe parcie na robienie objectivów a nie klepnie fragów. Po zwycięstwie dostajesz bonus w postaci 50% punktów za cały mecz( np masz score 1000 to dostajesz 1500 exp) Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Nie zauważyłem, warto wiedzieć Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Ale i tak wkurza jakczłowieksamzostaje w bazie bo broniący atakują atakujących Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Ale i tak wkurza jakczłowieksamzostaje w bazie bo broniący atakują atakujących Haha miałem jeden taki mecz, jak zaczeliśmy cisnąć to nie mogli wyjść od siebie, zniszczyli nam w sumie chyba tylko jedną skrzynie Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale w miasteczku wystarczy, że atakujący zrównają z ziemią domki ze skrzynkami żeby zniszczyć skrzynki. Ciekawe czy to jest "working as intended"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi