Opublikowano 27 grudnia 200915 l humanno, jeżeli chodzi Ci o tryb hardcore to będzie taki tryb w bc2 i będzie się charakteryzował : brakiem HUD-a, brakiem mini mapy, większym damage broni, włączonym FriendlyFire, brakiem Killcama, brakiem celownika, brakiem ikonek w przypadku zauważenia wroga (trójkąciki nad głową) i kto wie co jeszcze wymyślą. Edytowane 27 grudnia 200915 l przez Daedalus
Opublikowano 27 grudnia 200915 l humanno, jeżeli chodzi Ci o tryb hardcore to będzie taki tryb w bc2 i będzie się charakteryzował : brakiem HUD-a, brakiem mini mapy, większym damage broni, włączonym FriendlyFire, brakiem Killcama, brakiem celownika, brakiem ikonek w przypadku zauważenia wroga (trójkąciki nad głową) i kto wie co jeszcze wymyślą. Gdzie to wyczytałeś? daj linka
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Gdzie to wyczytałeś? daj linka Wpisz sobie w google "Realism mode bc2" to coś znajdziesz bo raczej nie moge tu podawać linków do obcych stron (regulamin)
Opublikowano 27 grudnia 200915 l humanno, jeżeli chodzi Ci o tryb hardcore to będzie taki tryb w bc2 i będzie się charakteryzował : brakiem HUD-a, brakiem mini mapy, większym damage broni, włączonym FriendlyFire, brakiem Killcama, brakiem celownika, brakiem ikonek w przypadku zauważenia wroga (trójkąciki nad głową) i kto wie co jeszcze wymyślą. FUCK YEAH! :]
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał eee tam. ja byłem w liceum za czasów PS2 to rekord mam 14 godzin. a średnio te 5-7 godzin dziennie walczyłem więc dla 14-latka to nie jest problem (z resztą niektórzy agenci z ligii COD to i więcej ciupią) BTW. jak zdobyć shotguna? W BF:BC to była moja podstawowa broń. zupełnie nie czuję się w klimacie karabinów maszynowych...
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Ja po 2-3 godzinach już miałem pzresyt a co dopiero 8 pod rząd.Chociaż na początku to po 12 godzin przy tym siedziałem.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał eee tam. ja byłem w liceum za czasów PS2 to rekord mam 14 godzin. a średnio te 5-7 godzin dziennie walczyłem więc dla 14-latka to nie jest problem (z resztą niektórzy agenci z ligii COD to i więcej ciupią) BTW. jak zdobyć shotguna? W BF:BC to była moja podstawowa broń. zupełnie nie czuję się w klimacie karabinów maszynowych... Shotgun dostępny jest w klasie Recon. Z tego co pamiętam jest to 3 broń do odblokowania. Musisz zdobyć określoną ilość punktów snajperem by go unlockować. Wczoraj przysiedziałem trochę dłużej przy Becie i jestem oczarowany. Ściągnąłem ją tuż przed zakupem MW2, i to był chyba mój błąd. 169,99 mogłem wydać na całkiem inną grę a swój multiplayerowy głód zapchać BC2. Pierwsza część do teraz nie została, w moim odczuciu, prześcignięta przez żaden inny MP (a troszkę ich ograłem). Co tu dużo mówić, dla kogoś kto grał w BC drugą cześć zarządzi na długo.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Poza tym, to nie musi grać tylko jedna osoba. Ja mam ponad 100h tylko dlatego, że gram na zmianę z bratem na tym samym koncie (jemu się nie chciało grać na swoim bez zdobytych już broni itp.).
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Ja w Killzonie mam niecałe 27 dni i jakieś 636h na liczniku a uwierz mi ze znam większych artystów:D z tym że wiadomo Killzone jest na rynku już prawie rok Edytowane 28 grudnia 200915 l przez tomci23
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Ja w Killzonie mam niecałe 27 dni i jakieś 636h na liczniku a uwierz mi ze znam większych artystów:D 27 dni - 648 h Grales przez 636h - nie ma ch**a, CYBORG
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Shotgun dostępny jest w klasie Recon. Z tego co pamiętam jest to 3 broń do odblokowania. Musisz zdobyć określoną ilość punktów snajperem by go unlockować. Wczoraj przysiedziałem trochę dłużej przy Becie i jestem oczarowany. Ściągnąłem ją tuż przed zakupem MW2, i to był chyba mój błąd. 169,99 mogłem wydać na całkiem inną grę a swój multiplayerowy głód zapchać BC2. Pierwsza część do teraz nie została, w moim odczuciu, prześcignięta przez żaden inny MP (a troszkę ich ograłem). Co tu dużo mówić, dla kogoś kto grał w BC drugą cześć zarządzi na długo. Shotgun jest dostępny dla każdej klasy, wystarczy mieć odpowiednią rangę.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Ja w Killzonie mam niecałe 27 dni i jakieś 636h na liczniku a uwierz mi ze znam większych artystów:D 27 dni - 648 h Grales przez 636h - nie ma ch**a, CYBORG heheh, i znasz jeszcvze wiekszych artystów? powiedz ze grają 25h/dobe to dzwonie do Faktu.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l po sygnaturce sie zgadza. liczba Kill/srednia na godzine wychodzi 631 tylko pytanie ile osob na tym koncie gra;p
Opublikowano 28 grudnia 200915 l po sygnaturce sie zgadza. liczba Kill/srednia na godzine wychodzi 631 tylko pytanie ile osob na tym koncie gra;p Po 1 te osoby co znają wiedzą kto gra a po drugie koniec offtopa bo to temat o BF BC2
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Może i racja że są tacy "szaleńcy" na kompie za dawnych lat też mogłem w sumie pochwalić sie żę grałem po 8 a czasami 12 godz. Teraz Żona i dziecko i ciągłe słuchanie że za często gram A co do shotguna to racja ja mam 28 poziom i też go nie mam
Opublikowano 28 grudnia 200915 l shotguna ma bodajze kazda klasa, jako primary weapon po zdobyciu odpowiedniej rangi. jest to zreszta do sprawdzenia w menu.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l mój brat ma 38 level i jak patrzyłem u niego to ma wszystkie shotguny oprócz tego najbardziej wysuniętego na lewo... nie wiem czemu nie można go jakoś odblokowac
Opublikowano 29 grudnia 200915 l mój brat ma 38 level i jak patrzyłem u niego to ma wszystkie shotguny oprócz tego najbardziej wysuniętego na lewo... nie wiem czemu nie można go jakoś odblokowac Dziwne, ja mam 22 level i wszystkie shoty odblokowane . Może ma to jakiś związek z odznakami przyznawanymi w trakcie gry ?
Opublikowano 29 grudnia 200915 l sry...ja grałem tylko snajperem i miałem odblokowane wszystkie shoty...wejdźcie w menu i zobaczcie czego potrzeba do odblokowania ich
Opublikowano 29 grudnia 200915 l mój brat ma 38 level i jak patrzyłem u niego to ma wszystkie shotguny oprócz tego najbardziej wysuniętego na lewo... nie wiem czemu nie można go jakoś odblokowac Ja też go nie mam chodz w opisie jest żeby go odblokować wystarczy 22 level pewnie jakiś błąd gry co u nie których
Opublikowano 29 grudnia 200915 l teraz to już ledwo co mi jakiś serwer znajduję, co chwilę" i'cant find any game' czy jakoś tak mi wyskakuje, chyba powoli zbliża się koniec betki :confused:
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Tak KONIEC JEST BLISKI OJ BIADA NA OJ BIADA "RT please: The #PS3 Beta end is getting close, better play now before the servers go dark."
Opublikowano 29 grudnia 200915 l :sad: a mi jeszcze na dodatek dzisiaj tak makabrycznie ++jowo szło.. moze jeszcze kilka dni pociagnie, moze do 2010.